Yargolek Napisano Wrzesień 29, 2011 Share Napisano Wrzesień 29, 2011 No więc chwalcie się jak długo gracie w LoL'a. Ja gram od closed beta . To będzie na oko ze 2 lata. Moją ulubioną pozycją jest solo top jako jakiś offtank lub AP carry i mid jako ofc. AP carry. Nie ogarniam ni cholery supportów, z AD carry to tylko Vayne i Caitlyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 29, 2011 Share Napisano Wrzesień 29, 2011 Marzec 2011, w Maju zmiana konta. Duel Top/Bot Hybryda, AD Carry, Tank. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Wrzesień 29, 2011 Share Napisano Wrzesień 29, 2011 Trochę po June 8, 2010. Pozycji ulubionej nie mam, zawsze idę tam gdzie wolne, ale nie lubię mida, zbyt dużo wtedy ode mnie zależy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 29, 2011 Share Napisano Wrzesień 29, 2011 ha, 3 miesiące przed przerwą, nie ogarniam nic, to tylko gra, nie widzę sensu zagłębiania się w to za bardzo. (jestem w to nabem...grajcie w inne gry, co?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 29, 2011 Share Napisano Wrzesień 29, 2011 Od lutego tego roku. Gram AP carry kiedy tylko moge, podoba mi sie najbardziej ze wszystkich rol, idzie mi to najlepiej i nie lubie pozostawiac tak waznej pozycji jakiemus potencjalnemu warzywu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 29, 2011 Share Napisano Wrzesień 29, 2011 gdzieś od urgota czy Miss Fortune, trochę wcześniej nawet. Wcześniej grałem w dotę. ulubieni bohaterowie? Eve, WW, Nasus, Mao, Riven, TF, Alistar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Wrzesień 29, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2011 Od wyjścia Xina Xao (nie wiem jaka data).Pozycja ? Jak chcesz wyjść z solo Q musisz grać wszystkim Xin wyszedł 2010-07-13. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Wrzesień 29, 2011 Share Napisano Wrzesień 29, 2011 Od końca closed bety. Niedawno przesiadka z US na EU East. Uwielbiam brać mida AP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Wrzesień 29, 2011 Share Napisano Wrzesień 29, 2011 Pamiętam wbiłem, jak Irelie dodawali wtedy tak jakoś. Przeważnie gram akali, mój main, a jak nie gram niom to supportuje sorakom/karmą , lub robie za tanka cho gath/alistar/amumu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Wrzesień 30, 2011 Share Napisano Wrzesień 30, 2011 Yyyy, ja gram od wejścia Akali, nie pamiętam dokładnej daty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Wrzesień 30, 2011 Share Napisano Wrzesień 30, 2011 Od sierpnia 2010, w czerwcu 2011 zmieniłem konto. Moją fav pozycją jest solo top, resztą idzie mi średnio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 30, 2011 Share Napisano Wrzesień 30, 2011 Gram krótko przed otworzeniem tego forum + około rok przerwy i kolejne kilka miesięcy wstecz beznadziejnych prób gry kończących się na 14 lvl summoner i Pantheonem... Ulubiona pozycja? Hm... Bot albo jungla. Mida nienawidzę, a solo top jeszcze nie grałem. Nie mam odpowiedniego championa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalegsonnn Napisano Wrzesień 30, 2011 Share Napisano Wrzesień 30, 2011 Od sierpnia 2010 na us a potem w listopadzie zmiana na eu. Ulubiona pozycja to support albo solo top Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 30, 2011 Share Napisano Wrzesień 30, 2011 hmm ja chyba gram od stycznia 2010... wiem że nie było wtedy jeszcze morda xD jakoś w czerwcu/lipcu przeniosłem się na EU ( a może nieco później dunno).... co do pozycji top=jungle>mid>bot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 30, 2011 Share Napisano Wrzesień 30, 2011 Ok 15 stycznia 2011 zacząłem. xd Po wyjściu Renektona chyba. Ulubiona pozycja: mid Ulubiony rodzaj chapów - casterzy x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nycticonx Napisano Wrzesień 30, 2011 Share Napisano Wrzesień 30, 2011 Ja zacząłem jakoś jak Urgot wyszedł we wrześniu ale nie miałem zaplecza do gry więc przestałem grać by powrócić w lutym. Ulubiona postać ? Renekton i Orianna (chociaż po nerfie niegrana) Pozycje ? Mid ewentualnie Top albo bot jako support. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Październik 3, 2011 Share Napisano Październik 3, 2011 Jungle. Gram od wyjścia Cassiopei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 3, 2011 Share Napisano Październik 3, 2011 Ok 15 stycznia 2011 zacząłem. xd Po wyjściu Renektona chyba. Ulubiona pozycja: mid Ulubiony rodzaj chapów - casterzy x Ulubiony? Chyba jedyny rodzaj którym grasz :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Październik 4, 2011 Share Napisano Październik 4, 2011 Jako, że każdy mierzy czas w wyjściach postaci, dodam, że zacząłem grać między Vladimirem a Galio, a nowe konto zrobiłem między Orianną a Yorickiem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Październik 5, 2011 Share Napisano Październik 5, 2011 W LoLa gram ponad rok. Zacząłem niedawno po patchu z Vladimirem. Najczęściej gram AP carry, bądź tankiem solo top. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olson Napisano Październik 5, 2011 Share Napisano Październik 5, 2011 Ja gram od końca sierpnia ubiegłego roku ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Wrzesień 2010. Ulubiona pozycja? Anywhere. Aby Katariną. A tak srsly to lubię grać wszędzie poza solo topem. Nie leży mi jakoś. @edit Od kiedy zrozumiałem Akali (a przynajmniej wydaje mi się, że zrozumiałem) lubię solo top. Czyli mogę grać na każdej pozycji. Hot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 12 Sierpień 2010 Nie lubię grać supportami i AP. AD oraz Jungle for the win. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suanky1 Napisano Październik 16, 2011 Share Napisano Październik 16, 2011 Pierwszy kontakt z lol'em miałem jak wyszedł Renekton ale na stałe zacząłem grać od wyjścia Lee Sin'a czyli pierwszy kwietnia 2011. Jungle, AP carry i tanki (I AM BULLETPROOF!!!). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 26, 2011 Share Napisano Październik 26, 2011 hmmm gram jakoś od marca tego roku... gram praktycznie każdym rodzajem postaci, moje ulubione to renekton(nie mam nawet 20 także zapominany o solo top) ashe (mid lub bot) ANIVIA TANK FTW (musi być na midzie) sona (bot z AD carry) WW jungle only i cho'gath jako tank, z tym że zbieram na rammusa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts