Lukiner Napisano Październik 28, 2011 Autor Share Napisano Październik 28, 2011 Rarity brak... nie było Rarity bo aktorka, która podkłada głos dla niej pewnie uznała, że nie wyrobi naraz z akcentem i stylem mówienia Luny oraz dodatkowo z Rarity swoja drogą Rarity, NMM, stara Luna, nowa Luna... nieźle ciekawe pod kogo jeszcze Tabitha St. Germain podkłada głos 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 29, 2011 Share Napisano Październik 29, 2011 Weee Obsession dodał tłumaczenie http://www.youtube.com/watch?v=6CsP5M9LDd4&feature=feedu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 30, 2011 Autor Share Napisano Październik 30, 2011 tak miał wyglądać fragment z Rarity mniej więcej: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Październik 30, 2011 Share Napisano Październik 30, 2011 nie było Rarity bo aktorka, która podkłada głos dla niej pewnie uznała, że nie wyrobi naraz z akcentem i stylem mówienia Luny oraz dodatkowo z Rarity swoja drogą Rarity, NMM, stara Luna, nowa Luna... nieźle ciekawe pod kogo jeszcze Tabitha St. Germain podkłada głos Zapewne jeszcze pod Big Macintosha. Oops. Chyba sie lekko spoznilem z tym cytatem. D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 22, 2011 Autor Share Napisano Listopad 22, 2011 wersja komiksu made by solar slash z fan dubingiem xd http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Xzz9g7TSvk4&feature=player_embedded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelqunio Napisano Listopad 24, 2011 Share Napisano Listopad 24, 2011 wiem rarity przybrała by się za shafaier szhair (sorry za bład) bo ma "stroje w elegancji i szyku" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Listopad 25, 2011 Share Napisano Listopad 25, 2011 Na następne Halloween przebieram się za Rarity xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Jeden z moich ulubionych odcinków hmm... ten motyw z nauką głosu u Flutter i ubiorem u Rarity można podciągnąć... pod każdego kucyka Na pewno pozostałe Mane6 mogłyby jakoś pomóc Lunie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 eeee tak jeden z moich ulubionych i właśnie takiego odcinka mi brakowało w 1 sezonie !! odcinek głównie o Lunie , to naprawdę nie byle co i ta nauka głosu u Fluttershy , świetne , albo jak Fluttershy wali twarzą prosto w drzwi ( przychodzi mi na myśl od razu looney tunes ) !! ogulnie odcinek godny uwagi !!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Epicki ODC. obejrzę go sobie jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Świetny odcinek, jeden z lepszych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Zgadzam się. Polska wersja: Klik Mi podoba się głos Luny.Wkurzający jest tylko ten przydomek "Koszmarna Luna".Ogólnie odcinek oceniam 8/10 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 "Ty uwolniłaś moc klejnotów harmonii i odebrałaś nam mroczną moc" ?? Gorzej się nie dało tego przetłumaczyć RCVoice kiepsko wyszedł... Nie spodziewałem się, że będzie aż tak źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczyca27 Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Mi się nie podobał głos Luny. Do NM może i pasował, ale do Luny...nope. Rymowanka Zecory nieźle wyszła, sama zebra terz głos ma nie najgorszy. A Pip brzmiał dla mnie naprawdę dobrze, bardzo podobny do oryginału. Jednak hejciam głos Luny całym serduchem, i prawdopodobnie sporo zim przeleci nim zmienię zdanie. "Ty uwolniłaś moc klejnotów harmonii i odebrałaś nam mroczną moc" ?? Gorzej się nie dało tego przetłumaczyć A według mnie nieźle przetłumaczone. Z sensem i zgodnie z prawdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Mi się tam głos Luny podoba, tak w zasadzie im ciszej mówi tym lepiej brzmi bo najgorzej jeśli chodzi o tą kwestię to wypadł Canterlot Voice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Luna powraca. YAY Plusy: -Luna. 7 najlepsza postać w serialu. Mimo że jej normalny głos jest trochę dziwny (Nie jest zły, tylko brzmi, jakby miała ona 17 lat) to ma bardzo dobry wygląda, zachowanie i charakter. -Zachowanie Pinkie Pie. Wyszła po prostu epicko, a te udawanie kurczaka było świetne. -Zachowanie Spike'a. Prawie wszystko co mówił było śmieszne. -Fluttershy nauczająca Lunę, jak odpowiednio mówić. -Zecora YAY Bardzo pasowała do niej rola opowiadacza historii o NM, do tego fajnie wyglądała w tym przebraniu. -Nawet duża ilość dobrych momentów. ~Spike przebrał się za.... smoka LOL ~Twilight fajnie wyglądała w tym przebraniu. ~Twilight: "Pinkie Pie, nie jesteś na to aby odrobinę za stara?" Pinkie: "Za stara na darmowe słodycze? Nigdy." ~Big Mac ma fajny stój. ~Rainbow Dash fajnie wyglądała w przebraniu. ~RD wystraszyła Twilight i Spike'a. Twilight: "Spójrz, co zrobiłaś Spike'owi.", a on leży na ziemi, trzyma się za brzuch i kaszle jakby się dławił. HAHAHHHA ~Przebranie Derpy. HAH Parę papierowych toreb na zakupy, a do tego wyciągnęła korek z tej wanny ~Minuette przebrała się za..... Dentystę. HAH ~Twilight: "Jest delikatna i skromna, i ma uroczy głos." Puka do drzwi. Fluttershy drze się jak opętana: "Odejdź! Nie mam cukierków! Goście nie są mile widziani w Noc Koszmarów!" HAHA ~Luna: "Jak brzmi teraz?" FS: "Doskonale. Lekcja skończona." Próbuje uciec do domu, ale w ostatniej chwili Twilight zamyka drzwi, i ŁUB!, FS rozmazuje się na drzwiach :DDDD. Kojarzy mi się to trochę z Neverhoodem. ~Luna: "The fun has been doubled!" Świetny tekst. ~Sposób, w jakim Pinkie je cukierki. HAH ~Twilight: "Pinkie Pie, jesteś genialna!" Pinkie: "Nie, nie jestem. Jestem kurczakiem." i wydaje ten odgłos kury. ~Luna przywraca święto. Pip przytula jej nogę, odbiega i krzyczy: "Powiedziała "tak"! i słychać wiwat. Do tego mina Luny. HAH Minusy: -Strach jest dobrą zabawą i jest śmieszny. eeee Dobrą zabawą jest straszenie innych, a nie bycie przestraszonym. Ocena:8,5/10 Odcinek bardzo fajny. Luna (pomimo jej dziwnego, normalnego głosu) jest świetną postacią. Pinkie oraz Spike wyszli świetnie, a przebrania wielu kucyków, w tym Zecory (mimo że to nie kucyk), RD, Bic Mac'a oraz innych są fajne. Dziwne jest to, że dla nich strach jest fajny..... (?) Nie wiem dlaczego, ale jak oglądałem ten odcinek pierwszy raz, wydawał mi się on o wiele lepszy (co nie znaczy, że teraz nie jest fajny). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Całkiem fajny odcinek, ale ciągle mnie wkurzało, że Luna mówiła "Tradycyjnym Equestriańskim Tonem" . Wolę, jak mówi normalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 (edytowany) Trochę dziwny ten odcinek. Z jednej strony bardzo go lubię, a z drugiej było coś żenującego przy scenach, gdzie uczą Lunę zachowania, np. jak normalnie mówić, przecież w tym samym odcinku wcześniej potrafiła mówić w normalny, niezbyt głośny sposób. To było jakieś takie nieporadne i zagmatwane, wliczając w to zachowania różnych kucyków, ale było w tym też coś uroczego. Oglądam go z nieco mieszanymi uczuciami. 10/23/2011 at 21:33 NiBl napisał: No i tutaj zderza się ten problem z rzeczywistością, bo wbrew pozorom te święto utraciło swoje znaczenie, a rytuały są już "puste", a liczy się tylko świętowanie, dla zabawy. Pierwotne znaczenie przestało być tradycją, ale tradycją jest świętowanie dla świętowania (coś takiego co jest ze świętami Bożego Narodzenia wszędzie (poza Polską). W Polsce jest tak samo. Edytowano Marzec 11, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 (edytowany) Przyznam się, że oglądając odcinki tej serii ominąłem ten odcinek, gdyż Haloween i te klimaty jakoś mnie nie interesują. Ale potem postanowiłem do niego powrócić i go obejrzeć, gdyż pomyślałem sobie, ze prawdziwy kucykowy fan nie powinien ominąć żadnego odcinku I nie żałuję, bo w odcinku były fajne sceny, np. podobała mi się Pinkie udająca kurczaka oraz moja ulubiona Flutterka : Wynocha! Nie mam cukierków i nie przyjmuje gości! I ta cała scena lekcji głosu z Luną oraz na koniec jak Luna trzyma w ramionach Flutterkę a małe kucyki myślą, że Luna chce ją pożreć . Świetne . Ale mam jedno, ale do odcinka. Nie zrozumiałem fabuły tego odcinka i roli Luny. Wszystkie kucyki się boją uciekają przed nią, a na koniec cieszą się, ze je straszy i jakby sie jej nie boją? Nie zrozumiałem o co chodziło Edytowano Maj 10, 2016 przez fluttershypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 Bo to była zabawa, a Luna myślała że to na serio było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się