Lukiner Napisano Październik 1, 2011 Share Napisano Październik 1, 2011 ENG: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Fr0C1--EaRs PL: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=-xY3ZUWfNgU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunbro Dante Napisano Listopad 5, 2011 Share Napisano Listopad 5, 2011 Dziwny odcinek. Raczej dla tej młodszej części bronies. Zawiodłem się, nadal 2 sezon bez żadnej piosenki, a przecież Sweetie belle to taki dobry materiał do zrobienia piosenki. Ale, rodzice Rarity op. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 5, 2011 Share Napisano Listopad 5, 2011 GDZIE JEJ CUTIE MARK??!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Listopad 5, 2011 Share Napisano Listopad 5, 2011 Fajne śniadanko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 5, 2011 Share Napisano Listopad 5, 2011 Fajny odcinek. Nic specjalnie porywającego (head/horn shot), ale nie było źle. Przyjemnie się marnowało ostatnie megabajty limitu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Listopad 5, 2011 Share Napisano Listopad 5, 2011 Odcinek dobry, po ostatnim gdzie nie było Rarity teraz to wynagradza. Jednak osobiście wole odcinki kiedy pojawia sie Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Listopad 5, 2011 Share Napisano Listopad 5, 2011 Dla mnie najlepszy (poza odcinkami z Discordem) epizod II sezonu PS. Czy Rarity nie wygląda bardziej hmm, pinkamenowo niż sama Pinkamena? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 5, 2011 Share Napisano Listopad 5, 2011 Czegos brakuje temu odcinkowi. Moze reszty Mane 6? Nie umiem okreslic, ale nie bawilem sie tak dobrze jak przy innych odcinkach, nawet mimo ze Rarity to moj ulubiony kucyk, a raczej jej cudoffny glos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 5, 2011 Share Napisano Listopad 5, 2011 A mnie się odcinek bardzo podobał! Miał wszystko, co być powinno. OP rodzice, OP efekty specjalne i OP humor. No i Rarity + Sweety Belle i Applejack + Applebloom! Zawsze byłem ciekaw relacji między tymi siostrami xD No i plan na ten konkurs był po prostu niezawodny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 5, 2011 Share Napisano Listopad 5, 2011 A mi tam się podobał. Nie był może najlepszy, ale ma wszystko co powinien mieć porządny odcinek, żeby móc go oglądać i się przy tym bawić. A przynajmniej nie umrzeć z nudy. (Tarr, zdajesz sobie sprawę, że napisałeś praktycznie to samo co ja, tylko trochę wcześniej?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 5, 2011 Autor Share Napisano Listopad 5, 2011 Dziwny odcinek. Raczej dla tej młodszej części bronies. Nic specjalnie porywającego (...) eeyup miałem nadzieję że wyjdzie z tego kolejne cacko jak Lesson Zero, ale jednak ten odcinek okazał się być dosyć spokojnym i luźnym w którym poznaliśmy rodziców Rarity, którzy okazali się prostymi Kowalskimi (albo bardziej by tu pasowały państwo Bundy/Smith) i podrzucili na tydzień SB dla Rarity, a sami pojechali na wakacje, aby odpocząć od miniaturowej piankowej apokalipsy hmmm co tu jeszcze .... .... .... Carrot Top ma siostrę, a Derpy chyba ma dwie córki xd no to tyle atrakcji jak na ten odcinek.... OK dobra (dat song) > wszystkie inne możliwe wersje Rarity (fanmade lub oficjalne) w końcówce gdy piankowe siostry pisały list to zabrało jeszcze fragmentu w którym Luna i Celestia razem odczytują go :( no nic czekam na kolejny odcinek, bo po tym poziom szału i wariacji opadł :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 5, 2011 Share Napisano Listopad 5, 2011 Post approved Gdy zobaczyłem ten art z listem, to jakoś mi się tak ciepło zrobiło. PONADTO! Ten list tyczy się tylko sióstr ;> ja mam brata i gdyby się to tyczyło braci, to bym rage'ował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 5, 2011 Autor Share Napisano Listopad 5, 2011 PONADTO! Ten list tyczy się tylko sióstr ;> imo przesłanie dotyczy ogólnie rodzeństwa jeżeli się nad tym trochę pomyśli, tylko że akurat ciężko by tu było pokazać braci, gdy akurat takowych nie uświadczyliśmy do tej pory + wiadomo kto jest docelową grupą mlp ;p yawn why ten odcinek był taki bez energii :< na samą myśl aż ogarnia mnie sen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cookie Pie Napisano Listopad 6, 2011 Share Napisano Listopad 6, 2011 We're Applepie! Aż się nie chce wierzyć że Rarity ubrudziła się dla kogoś. Chociaż w sumie można to uznać jako maseczkę błotną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Listopad 6, 2011 Share Napisano Listopad 6, 2011 Mnie się podobał. Szczerze, to nie spodziewałem się tego, że Applejack zostanie w tym błocie, a Sweetie Belle ukończy cały ten wyścig z Rarity Ogólnie odcinek fajny, według mnie nie odstaje od poprzednich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Listopad 6, 2011 Share Napisano Listopad 6, 2011 We're Applepie! Aż się nie chce wierzyć że Rarity ubrudziła się dla kogoś. Chociaż w sumie można to uznać jako maseczkę błotną No właśnie, nawet ja nie podejrzewałem, że jest to możliwe, szczególnie bez żadnych oporów. Aż warto sobie przypomnieć odcinek 8 pierwszego sezonu, wtedy nie byłoby to do pomyślenia, żeby Rarity mogła się aż tak poświecić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Listopad 6, 2011 Share Napisano Listopad 6, 2011 Rodzice Rarity FTW. Do tego odcinek bez Twi. Chociaż teraz, skoro już każda nauczyła się pisać listy to pewnie mogą się częściej pojawiać odcinki bez Twilight. Po tym odcinku wzrosła moja sympatia do Apple Bloom. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Listopad 6, 2011 Share Napisano Listopad 6, 2011 yawn why ten odcinek był taki bez energii :< na samą myśl aż ogarnia mnie sen Jak mam ochotę na energię i akcję, to puszczam sobie film z Brucem Willisem W MLP oczekujemy chyba w dużej mierze po prostu eksplozji pozytywnych emocji- a na brak takich nie możemy narzekać. Odcinek oceniam bardzo pozytywnie. Wreszcie polubiłem Rarity, bo jakoś wcześniej nie mogłem się do tej postaci przekonać Btw. imho dużo lepszy niż poprzedni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 6, 2011 Share Napisano Listopad 6, 2011 Fajny odcinek. Nie tak szalony jak dwa poprzednie, ale przyjemny. Ten rysunek Sweetie... ;____; No i zobaczyć Rarity, która nie boi się pobrudzić... Priceless. No i więcej Rares z mokrymi włosami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 6, 2011 Share Napisano Listopad 6, 2011 No i więcej Rares z mokrymi włosami! Myślisz, że się na to zgodzi? Na pewno nie będzie już takiej sytuacji. Nie pokażą jej przecież pod prysznicem, lol. A deszczu unika(ła). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 6, 2011 Share Napisano Listopad 6, 2011 Nie - ja wiem, że się nie zgodzi... To była taka... jedynie nadzieja, że a nuż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 8, 2011 Share Napisano Listopad 8, 2011 powiem jedno one day, ab zachowywala sie, jak pinkie z forever ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Listopad 12, 2011 Share Napisano Listopad 12, 2011 A ja grzesznie nie oglądałem. I teraz Hasbro usunęło odcinek, a ja zostauem na lodzie :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 12, 2011 Share Napisano Listopad 12, 2011 A gdzie tam - wystarczy poszukać ENG 1080p: http://www.youtube.com/watch?v=Fr0C1--EaRs PL: http://www.youtube.com/watch?v=-xY3ZUWfNgU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 12, 2011 Share Napisano Listopad 12, 2011 Uaktualniłem pierwszy post. Jest tam polski odcinek. To znaczy z napisami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się