BiP Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 No mnie to ty znasz Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 No mnie to ty znasz Już cię BiPe dodaję do kontaktów pejsbuka. Link do komentarza
BiP Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Znalazłeś mnie ? Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Twój e-mail + avatar i tło + jeden ze znajomych Chrisa Kaszka z mleczkiem Link do komentarza
BiP Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Fajny miotacz ognia... Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 w sumie... po co ja mam Bipa na fb, skoro potem i tak każę ukrywać większość treści z jego kanału Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Na ja ci dam mój profil na fejsbuku, a ty mi dasz swój.No można, ale wpierw zjem popcorn Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 chyba se pitcę zamówię i będę w samotności powiększał swoje tłuste imperium Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 (edytowany) RETRO FORUM(czyli tłumaczymy, dlaczego dawniej było lepiej) Witamy w naszym jednorazowniku poświęconemu tłumaczeniom randomowym newfagom, dlaczego dawniej było lepiej i mają pecha, że nie zarejstrowali się X lat wcześniej! W dzisiejszym odcinku na tapetę weźmiemy bardzo stary, antyczny wręcz temat o piratach, żartobliwie nazywany "rolplejem", z zasadami istniejącymi tylko teoretycznie; leci lynk: http://mlppolska.pl/topic/2896-dołącz-do-piratów-plądruj-siedem-mórz/?page=1 Na czym polegała niezwykłość tego niewątpliwego w tamtych czasach fenomenu socjologicznego? NIE MAM ABSOLUTNIE POJĘCIA Spinwide był kapitanem, wszyscy robili co chcieli, ponoć była jakaś fabuła, było bicie syrenek, Arielki topless, kapitan wkurzał się na wszystkich, wszyscy wkurzali się na Reda, i jakoś to szło, od popijawy celu do popijawy do celu. Osobiście uważam, że był to jeden z fajniejszych tematów, w których starałem się udzielać. Byliśmy wtedy młodsi, piękniejsi i bardziej chętni do zabawy, nie to co teraz Serdecznie zapraszam pozostałe skamieliny do podzielenia się wspomnieniami @Spinwide @Dżuma @Syrenka Katherine @Malitiosi @Losse @Nightmare @Ihnes @Jacobuś @Zefindalf Granitowy @Elizabetta @Oksymoron @wilczyca27 i inni, których nie wywołam, bo forum mi nie pozwala Edytowano Październik 3, 2015 przez TW Soli 1 Link do komentarza
BiP Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Pamiętam to...Jak chcesz, to mogę go odblokować Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 ŻEBY MNIE NIE WYWOŁAĆ TO TRZEBA BYĆ ZBRODNIARZEM WOJENNYMOch, tak. Kocia Załoga... Wszyscy chlali na umór. Fenomen był prosty - Zabawa była tak głupia, że aż śmieszna. I, ironicznie, bardzo kulturalna.Jeszcze za czasów mlpcommunity [PIERWSZY SILNIK SIERPIEŃ 2011-MARZEC 2012, #newfaginieznajo] rolpleje na SHOUTBOXIE były codziennością.Byłem tym, który latał nad innymi i rozrzucał Sobiesca [czyt. wódę].Złote lata... Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 HA! Jebany xDAż się łezka w oku kręci jak sobie przypomnę to ciągłe zapierdalanie dzień w dzień i spamowanie wszystkim żeby zaczęli odpisywać, albo żeby przestali pisać bzdury XD 1 Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 DOBRA, GARIN.TY MI PISZESZ DANE PIERWSZY.JA DRUGI.BO NIGDY NIE BYŁEM PIERWSZY I SIĘ TEGO TRZYMAM. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 DOBRA, GARIN.TY MI PISZESZ DANE PIERWSZY.JA DRUGI.BO NIGDY NIE BYŁEM PIERWSZY I SIĘ TEGO TRZYMAM.Miauczek też zawsze drugi... Link do komentarza
BiP Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 To już ponad 2 lata, minęły od zamknięcia tego tematu Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Pamiętam to...Jak chcesz, to mogę go odblokować Nie trzeba, dzięki xdTak tu tylko wspominamy. Poza tym załoga się wykruszyła/śpi z rybami [*] 1 Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Witam szanowne /sb/ Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 hmmm... opłaca się kupić za ojro dwajścia Korwin:the game? Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Miauczek też zawsze drugi... Ja zazwyczaj jestem trzeci.W łóżku też. Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Och, tak. Kocia Załoga... Wszyscy chlali na umór. Fenomen był prosty - Zabawa była tak głupia, że aż śmieszna. I, ironicznie, bardzo kulturalna.Kocia Załoga=/= Piraci.Koty były wcześniej, jeszcze zanim ja dołączyłem.Ogólnie wszystko zaczęło się pieprzyć jak zacząłem wprowadzać coś na wzór dyscypliny, i wszyscy zaczęli pisać "bo muszą" a nie "bo chcą". No, ale co mogłem zrobić, sądząc z wypowiedzi niektórych osób, obawiałem się że zaraz kolorki dopierdolą się o spam xD Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 hmmm... opłaca się kupić za ojro dwajścia Korwin:the game? Gra jest krótka, ale Korwin - osobiście na Wykopie - to zaaprobował. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 znaczy nie przepadam osobiście za korwinem ale chcę to kupić dla beki Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 hmmm... opłaca się kupić za ojro dwajścia Korwin:the game? Kocia Załoga=/= Piraci.Koty były wcześniej, jeszcze zanim ja dołączyłem.Ogólnie wszystko zaczęło się pieprzyć jak zacząłem wprowadzać coś na wzór dyscypliny, i wszyscy zaczęli pisać "bo muszą" a nie "bo chcą". No, ale co mogłem zrobić, sądząc z wypowiedzi niektórych osób, obawiałem się że zaraz kolorki dopierdolą się o spam xDCzekaj co.CZYLI NIE WIEM NIC O PIRATACHALE KOCIA ZAŁOGA TO TEŻ PIRACIKAPITAN MATJAS NA ZAWSZE W NASZYCH JELITACH GRUBYCH [*] 1 Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Ale mi internety wolno idoŁo ja pierdziu Link do komentarza
Recommended Posts