Cygnus Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Chyba już prędzej mi daliby szansę się wykazać. Z tym że ty już miałeś dwie. Link do komentarza
Burry Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 http://joemonster.org/art/33801/Starozytne_kolumny_i_petroglify_znalezione_na_Marsie._Odkrycie_NASA_wprowadza_sporo_zamieszania proteanie? Gdzie, jacy proteanie?Goa'uld Btw cześć wszystkim Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Swoją drogą zamiast trzeciego wspierającego przydałby się drugi techniczny Lepszy trzeci wspierający niż siekierka Link do komentarza
Gość Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 to przestań gęgać i pokaż że można ci zaufać i bedziesz dobrym mode XDD W8, szansa stracona dawno :U Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Z tym że ty już miałeś dwie.Raz byłem modem. Reszta kolorów się nie liczy. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Lepszy trzeci wspierający niż siekierka Widzisz moim zdaniem wystarcza dwóch wspierających i bardziej przydałby się kolejny techniczny ale skoro Siekierka i Skajbuł odpadają to zostają jeszcze xyz i Dec Link do komentarza
Dolar84 Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Co A-ale... Jak...@Amolek pomusz Hej, możemy za sobą ze Spidim nie przepadać i mieć odmienne zdanie praktycznie co do... hmm niech pomyślę... no prawie wszystkiego, ale współpraca jakoś nam wychodzi - przykład to oba gradobicia. <Patos on> Dla dobra forum! <Patos off> 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Confirmed: praca Dolarowi szkodzi Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 nadal twierdzę, że bardziej niż trzeci wspierający przydałby się drugi techniczny Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Widzisz moim zdaniem wystarcza dwóch wspierających i bardziej przydałby się kolejny techniczny ale skoro Siekierka i Skajbuł odpadają to zostają jeszcze xyz i DecXyz przepadł w odmętach Świny, a Dec nie chce się pchać na czerwonego, bo nie ma tam pizzy. 2 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Fajne, Amol Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 @Dolar84 ty pamiętasz, że w sumie zgodziłeś się na umieszczenie zwycięskich prac z lunarnego konkursu komiksowego w EQT? Link do komentarza
Dolar84 Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 (edytowany) @Dolar84 ty pamiętasz, że w sumie zgodziłeś się na umieszczenie zwycięskich prac z lunarnego konkursu komiksowego w EQT? Przypomnij mi przed następnym numerem, bo ten jest już praktycznie złożony i na dniach wyjdzie.Edit: I to lepiej na PW bo tu zaglądam rzadko. Edytowano Październik 14, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Z pamiętnika Milfina: udało mi się napisać niecałą stronę, zaznaczyć w tekście miejsca, które musiałabym jeszcze rozbudować i wymyślić scenę, którą wrzucę na koniec rozdziału. A potem dopadły mnie Wątpliwości i wszystko się... Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 znaczy postanowiłem ci póki co przypomnieć na cztery dni przed końcem konkursu ale przypomnę ci też przed kolejnym numerem, jak uda mi się dorwać Nocnego plota Arjena przed czasem Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 no a teraz idę spać dobranoc wam Link do komentarza
Burry Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 @Amolek, ja będę musiał sprawić sobie tą Dobranoc Sosna 1 Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Tak sobie czytam zdanie Ad Arma na temat swobód w posiadaniu broni i, o ile sam bym chciał, to nie zgadzam się z jednym zdaniem."Dlatego też naszym celem jest zakaz rejestracji broni znajdującej się w ręku polskich obywateli." <------ głupota. Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Zamień obrazki na ten z MB i będzie Matka Boska Elektryczna. Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Wróciłem do domu xd Link do komentarza
Burry Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 "Dlatego też naszym celem jest zakaz rejestracji broni znajdującej się w ręku polskich obywateli." <------ głupota.Nie powiem, ja też jestem za łatwiejszym dostępem broni (nie każdej, tu nie Texas ), ale ktokolwiek mi powie, że nie powinna być rejestrowana, jest dla mnie co najmniej kretynem Link do komentarza
Recommended Posts