Sosna Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 wielka tragedia nastąpiła... wyrąbało pejsbuka Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Hej, Deca, DecaBo wiesz, tak jakby czekam na twój kontratak, bo jak na razie jestem nieśmiertelniejszy. Link do komentarza
War Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 To już nie Skaj popsuł tylklo Sosna? Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Ale przybył Soli Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Nadal czekam na Scyfera.On ma coś do moich włosów Masz taki kształt głowy, że głupio wyglądasz w krótkich. Zapuść. 1 Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Hej, Deca, DecaBo wiesz, tak jakby czekam na twój kontratak, bo jak na razie jestem nieśmiertelniejszy.Dwaggy Cię dotykał. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Na jego stoisku w oczy rzucała się niemiecka maszyna krawiecka z 1938 roku. – Jest zachowana w bardzo dobrym stanie – podkreśla. – Dzisiaj raczej nikt jej nie będzie używał, ale może służyć w domu jako rekwizyt, choćby stolik pod telewizor.Co xDDDDDDDDDDD Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 No się śmiejcie z awarii FB. Nie mogę znaleźć grupy mojego kierunku ani rocznika Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Ale mi chodzi o głupotę. Nie po to wszędzie udaję zboczonego idiotę. I lubię moją jajowatą twarz. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 @Szoli, czyżbyś jednak nie zgadzał się z moją krytyką? Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 I lubię moją jajowatą twarz.A czy masz też białko i żółtko? Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Dwaggy Cię dotykał. Używanie broni Deca w walce z nim Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Szoszen, Niklasz Scyfer, zgadzam się do pewnego momentu. Pół repki Ci nie mogę dać, to co drugi dzień będą dawał i zabierał repkę za post Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 A czy masz też białko i żółtko?Mam dużo białka.I żółtka.Ale więcej białka. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Scyfer, zgadzam się do pewnego momentu. Pół repki Ci nie mogę dać, to co drugi dzień będą dawał i zabierał repkę za post To trochę jak ja, dostałem tylko pół raka Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 (edytowany) Ukryta zawartość Używanie broni Deca w walce z nim Mojej broni? Jakiej kurna broni? Ja walczę na gołe klaty i sterczące suty Edytowano Wrzesień 28, 2015 przez Decaded Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Mojej broni? Jakiej kurna broni? Hakowania. Zaraz znajdę twoje nagie fotki :3 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Mojej broni? Jakiej kurna broni? Pizzy sprzed tygodnia. Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Gołe klaty i sterczące suty?Phi.Mam katany. Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Hakowania. Zaraz znajdę twoje nagie fotki :3 Jedyną nagą grafikę przedstawiającą mnie znajdziesz na moim avatarze. Zdjęcie znajdziesz w "daj moje foto", ale nie jest gołe Gołe klaty i sterczące suty?Phi.Mam katany.Sterczące suty są ostrzejsze od katan Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 @DecadedPay per view to jednak rak -- http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/edyta-bienczak/blogi/news-pay-per-view-czyli-nowa-jakosc-w-polskim-hokeju,nId,1893983 Link do komentarza
Cahir Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Ale otworzyłeś spoiler, a to duży postep. Zawsze mogłem od Kasi zaciułać yaoi obrazek z Gintamy i go wstawić. Pls, istnieje coś takiego jak zasada ograniczonego zaufania, po otworzeniu spoilera zacząłem powoli scrollować i jak zobaczyłem, że to Dolan'or to zobaczyłem całe. Newfags gonna newfagin Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 (edytowany) Jedyną nagą grafikę przedstawiającą mnie znajdziesz na moim avatarze. Zdjęcie znajdziesz w "daj moje foto", ale nie jest gołe Sterczące suty są ostrzejsze od katan Still can fap to this.Pierdzielę, znowu będę musiał tsową ekipę znaleźć. Nie mam czym mózg zająć :| Edytowano Wrzesień 28, 2015 przez Gronkling Link do komentarza
Sabina Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Szab, fejsbuk się wysypał, więc nie mogę poszukać grupy mojego kierunku, nie znam nikogo z uczelni, wyjechałam dziś do domu, bo nie spodziewałam się, że coś mi nagle wyskoczy/myślałam, że te plany będą zrobione po ludzku.Ja się w tej chwili po prostu boję, bo nie chcę opuścić zajęć pierwszego dnia, a zebranie organizacyjne mamy dopiero 2.10... Piękny początek studiów, kutwa.Nie stresuj się tak. Masz prawo czegoś nie ogarnąć zwłaszcza na początku. Prowadzący i inni pracownicy to rozumieją, serio. To też są ludzie. Już fb działa, poszukaj grupy kierunku, popytaj. Będzie ok Link do komentarza
Recommended Posts