BiP Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz Sosna napisał: oh boy będzie forume na MyBB... jestem ciekaw, kto zostanie drugim technicznym Może Arek Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 1 minutę temu Sosna napisał: oh boy będzie forume na MyBB... jestem ciekaw, kto zostanie drugim technicznym Efekt Axe zapewne Link do komentarza
Cahir Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Nie powinienem się z tego śmiać, ale... Kurwa, śmiechłem. xD 3 Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 pozdro szejset mam wiedźmy do ubicia... ubiję je jutro Link do komentarza
Servant Saber Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Jejku, dostałam atencję nawet o nią nie prosząc Link do komentarza
Cahir Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 1 minutę temu Sosna napisał: pozdro szejset mam wiedźmy do ubicia... ubiję je jutro Wiedźmy to akurat Izi Pizi, bo Ćri OP, bardziej bym się na Twoim miejscu martwił Imlerithem. Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 1 minutę temu Aglet Treserka Smoków napisał: Jejku, dostałam atencję nawet o nią nie prosząc Teraz możesz już spokojnie iść się utopić Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz Cahir napisał: Wiedźmy to akurat Izi Pizi, bo Ćri OP, bardziej bym się na Twoim miejscu martwił Imlerithem. wiem, że Ciri jest OP ale cztery godziny to aż nadto na jeden dzień Link do komentarza
Servant Saber Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 (edytowany) 1 minutę temu Niklas napisał: Teraz możesz już spokojnie iść się utopić Ale przed śmiercią kup mi pieska, oki? Hai Sosenka Edytowano Listopad 1, 2015 przez Aglet Treserka Smoków Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz Aglet Treserka Smoków napisał: Ale przed śmiercią kup mi pieska, oki? Hai Sosenka :rd6: Możesz co najwyżej wziąć Arłuka ze sobą. Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Aktualnie biegam między trzema komputerami (jednym piętro niżej) i telefonem, przy okazji jeszcze dorabiając szlify do rysunku Link do komentarza
Servant Saber Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Właśnie teraz Niklas napisał: Możesz co najwyżej wziąć Arłuka ze sobą. Arłuk też może być, będzie spał z moimi stópkami Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 Elo Aglet. 9 minut temu Niklas napisał: Efekt Axe zapewne http://i.imgur.com/qfmssoH.png Link do komentarza
War Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 37 minuty temu Aglet Treserka Smoków napisał: Jejku, dostałam atencję nawet o nią nie prosząc A mi nie dajo :< Link do komentarza
Airlick Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 32 minuty temu Aglet Treserka Smoków napisał: Arłuk też może być, będzie spał z moimi stópkami A ja to nie mam nic do powiedzenia? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 1, 2015 Share Napisano Listopad 1, 2015 2 minuty temu Airlick napisał: A ja to nie mam nic do powiedzenia? Poczekaj do Bożego Narodzenia. Według legend, właśnie wtedy powinieneś przemówić ludzkim głosem. Link do komentarza
Recommended Posts