Sosna Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 w sumie jakoś średnio mnie obchodzi, czy podbijają niskie tony, czy nie... dla mnie ważne jest, że grają i wytrzymały cztery lata, czego nie mogę powiedzieć o moich 4 poprzednich parach słuchawek Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Swoje trzyletnie słuchawki kupiłem za 15 złotych. Jedyny z nimi problem jest taki, że musiałem w nie wwalić prawie 4 tubki kleju, bo gówniany materiał się utwardził i zaczął pękać. Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 32 minuty temu Sosna napisał: w sumie jakoś średnio mnie obchodzi, czy podbijają niskie tony, czy nie... dla mnie ważne jest, że grają i wytrzymały cztery lata, czego nie mogę powiedzieć o moich 4 poprzednich parach słuchawek No jak już masz lepszą kartę dźwiękową i tworzysz muzę, to jednak ma znaczenie xd Link do komentarza
Zena92 Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Siema Kuce! Znajdzie się jakiś dobry kucyk, który przetestuje na sobie działanie mojego eksperymentalnego fanficka? Link do komentarza
Zena92 Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 O maszyniście prowadzącym pociąg. clop&gore free Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Hmm, to na pw podaj, jak będę miał wolną chwilkę, to poczytam. Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Sobota, okolice godziny 23, a ja tłumaczę przepisy BHP na polski Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Hej hej "Uwaga uwaga dobra nowinę niose Wam :-P:-P nie na bpm w pon a więc i wejściówki :-D:-D:-D:-D" Taaaaak! Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 12 minuty temu Amolek napisał: bpm BPM Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 No BPM. Budowa Pojazdów Mechanicznych. Chociaż teraz mamy BiESTS - Budowa i eksploatacja środków transportu samochodowego Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Cieszymy się razem z tobą, Amol Btw, cześć Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 2 minuty temu Amolek napisał: No BPM. Budowa Pojazdów Mechanicznych. Chociaż teraz mamy BiESTS - Budowa i eksploatacja środków transportu samochodowego Beats Per Minute Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Lul powiadomienia mi nie dochodzą, przynajmniej nie wszystkie Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 2 godziny temu BRONIESiPEGASIS napisał: A ktoś grał już w tę grę? "Everybody's Gone To The Rapture" Chciałem w to zagrać, ale opinie są różne. Od zachwytu do biadolenia. Może kiedyś zagram i dam znać kto ma rację Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 1 minutę temu Triste Cordis napisał: Chciałem w to zagrać, ale opinie są różne. Od zachwytu do biadolenia. Może kiedyś zagram i dam znać kto ma rację Nie warto moim zdaniem, cena to ok 80 zł, a w necie można obejrzeć za free, a efekt końcowy taki sam. 1 Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Jak ktoś chce, to mogę dać link do tych recenzji... Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 40 minuty temu Dane napisał: jprdl XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [...] I ty chcesz się stoczyć? D: Link do komentarza
Recommended Posts