Littlepip Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Czemu nowy wygląd jest taki brzydki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 (edytowany) A wiecie, że Siper już napisał, że będzie ciemny styl? Mnie zaś trochę martwi, że silnik dość długo się zastanawia, zanim łaskawie umieści posta. Nie wiem, to jeszcze się da zoptymalizować, czy to feature?A i Siper: dodaj jeszcze, by linki otwierały się w nowej karcie. Edytowano Sierpień 19, 2015 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Poza tym przyjaciele zmienili się na "obserwujących" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 19, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2015 A wiecie, że Siper już napisał, że będzie ciemny styl? Mnie zaś trochę martwi, że silnik dość długo się zastanawia, zanim łaskawie umieści posta. Nie wiem, to jeszcze się da zoptymalizować, czy to feature?Będzie dzialać szybciej: http://puu.sh/jHdcd/ffaa516204.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 A wiecie, że Siper już napisał, że będzie ciemny styl? Mnie zaś trochę martwi, że silnik dość długo się zastanawia, zanim łaskawie umieści posta. Nie wiem, to jeszcze się da zoptymalizować, czy to feature? Ciemny styl to jeszcze brzydszy styl. Chyba, że zrobią lepszą kolorystykę niż na poprzednik silniku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Wyświetla mi się powiadomienie, że ktoś kogo stalkuję, obserwuję, czyli chyba przyjaciel da post gdziekolwiek. Który z suwaków w opcjach powiadomień jest od tego, by to wyłączyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Sippe co z tymi uprawnieniami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Czy będą własne pokoje na /sb/ ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandro de Vega Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Nie jestem pewien czy aktualizacja to dobre słowo. Zwykle mówi się tak na modernizację mającą coś ulepszyć, dodać itp. A tu widzę potężny downgrade. Taką stronę uczyłem się robić w 1 gimnazjum. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Siper, kiedy będzie /sb/? Będzie przed końcem wakacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 (edytowany) Da radę przenieść z powrotem informacje profilowe na środek, bo teraz to wielka ściana tekstu, a boje się zajrzeć do ludzi, gdzie mieli pododawane obrazki i całe formatowanie tekstu. Edytowano Sierpień 19, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Nie jestem pewien czy aktualizacja to dobre słowo. Zwykle mówi się tak na modernizację mającą coś ulepszyć, dodać itp. A tu widzę potężny downgrade. Taką stronę uczyłem się robić w 1 gimnazjum.W końcu ktoś mnie popiera 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Da się zrobić tak jak było przedtem ? Bo teraz jest o wiele gorzej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Gdzie ja jestem? Celestynko najdroższa człowiek się przyzwaczaii a później zmieniają wygląd strony o 180* (O! Nie wiem gdzie są stopnie na klawiaturze)Nie będę się wypowiadał o technikaliach bo nie znam się, tak więc nic mi do tego. Do stylu też się mogę przyzwyczaić.Ale odpowie mi ktoś po ciężką szarlotkę to wprowadzono? Jak na razie jestem tylko skonfundowany (zresztą jak przy pierwszej zmianie wyglądu forum) i nie wiem po co wprowadzać jakieś zmiany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Jak wchodzę w temat to otwiera mi się ostatnia strona, a nie pierwszy post, którego nie czytałam :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Da radę przenieść z powrotem informacje profilowe na środek, bo teraz to wielka ściana tekstu, a boje się zajrzeć do ludzi, gdzie mieli pododawane obrazki i całe formatowanie tekstu.Tam gdzie były obrazki po prostu ich już nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 (edytowany) >narzekanie na aktualizacjęAle wiecie, że wraz z upływem czasu będą przywracane poprzednie funkcje(?)Admini przecież muszą poprzepisywać linijki kodu. To trochę zajmuje, Edytowano Sierpień 19, 2015 przez Garin 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Sippe co z tymi uprawnieniami?Widzę, że zostały ograniczone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 (edytowany) Bardzo podoba mi się wersja mobilna. I wreszcie są na niej emotikony. Tak to musiałam sprawdzać nazwę z komputera. Ogólnie fajne jest to, że ma tyle samo opcji co na komputerze. Edytowano Sierpień 19, 2015 przez Emily Vans Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Tak apropos bugów, jednego wyłapałem:http://imgur.com/g2kIxSACheck prawa strona screena. $d zamiast liczby minut. fix it ez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 19, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2015 Nie jestem pewien czy aktualizacja to dobre słowo. Zwykle mówi się tak na modernizację mającą coś ulepszyć, dodać itp. A tu widzę potężny downgrade. Taką stronę uczyłem się robić w 1 gimnazjum.To słaby jesteś, bo w gimbazie lepsze robiłem. Garin jako jeden z nielicznych tutaj myśli i rozumie, że przepisanie wszystkich funkcjonalności zajmuje trochę i zostaną one wprowadzone w najbliższym czasie. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Fun Fact: Wersja mobilna to ta sama co komputerowa.No wiem, ale ma wygląd mobilny. Przywyknąć do nazywania tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Lepiej jest zostawić to tak jak jest i wrócić jutro.... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Gdy się wylogowuje i próbuje zalogować forum twierdzi że podaje niewłaściwe hasło i muszę je resetować. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Marudzą i marudzą, ale jednak nic nie zostaje zbudowane ot tak. Spasujcie, zaczekajcie, a dostaniecie. Jak się nudzicie - zainstalujcie Win 10. Wtedy na pewno nie będziecie znużeni ;3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts