Littlepip Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Czemu nowy wygląd jest taki brzydki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 (edited) A wiecie, że Siper już napisał, że będzie ciemny styl? Mnie zaś trochę martwi, że silnik dość długo się zastanawia, zanim łaskawie umieści posta. Nie wiem, to jeszcze się da zoptymalizować, czy to feature?A i Siper: dodaj jeszcze, by linki otwierały się w nowej karcie. Edited August 19, 2015 by Niklas Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Poza tym przyjaciele zmienili się na "obserwujących" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted August 19, 2015 Author Share Posted August 19, 2015 A wiecie, że Siper już napisał, że będzie ciemny styl? Mnie zaś trochę martwi, że silnik dość długo się zastanawia, zanim łaskawie umieści posta. Nie wiem, to jeszcze się da zoptymalizować, czy to feature?Będzie dzialać szybciej: http://puu.sh/jHdcd/ffaa516204.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrth Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 A wiecie, że Siper już napisał, że będzie ciemny styl? Mnie zaś trochę martwi, że silnik dość długo się zastanawia, zanim łaskawie umieści posta. Nie wiem, to jeszcze się da zoptymalizować, czy to feature? Ciemny styl to jeszcze brzydszy styl. Chyba, że zrobią lepszą kolorystykę niż na poprzednik silniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serox Vonxatian Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Wyświetla mi się powiadomienie, że ktoś kogo stalkuję, obserwuję, czyli chyba przyjaciel da post gdziekolwiek. Który z suwaków w opcjach powiadomień jest od tego, by to wyłączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Sippe co z tymi uprawnieniami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Czy będą własne pokoje na /sb/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro de Vega Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Nie jestem pewien czy aktualizacja to dobre słowo. Zwykle mówi się tak na modernizację mającą coś ulepszyć, dodać itp. A tu widzę potężny downgrade. Taką stronę uczyłem się robić w 1 gimnazjum. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyaa Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Siper, kiedy będzie /sb/? Będzie przed końcem wakacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 (edited) Da radę przenieść z powrotem informacje profilowe na środek, bo teraz to wielka ściana tekstu, a boje się zajrzeć do ludzi, gdzie mieli pododawane obrazki i całe formatowanie tekstu. Edited August 19, 2015 by Chief Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Nie jestem pewien czy aktualizacja to dobre słowo. Zwykle mówi się tak na modernizację mającą coś ulepszyć, dodać itp. A tu widzę potężny downgrade. Taką stronę uczyłem się robić w 1 gimnazjum.W końcu ktoś mnie popiera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightbringer Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Da się zrobić tak jak było przedtem ? Bo teraz jest o wiele gorzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolarIsEpic Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Gdzie ja jestem? Celestynko najdroższa człowiek się przyzwaczaii a później zmieniają wygląd strony o 180* (O! Nie wiem gdzie są stopnie na klawiaturze)Nie będę się wypowiadał o technikaliach bo nie znam się, tak więc nic mi do tego. Do stylu też się mogę przyzwyczaić.Ale odpowie mi ktoś po ciężką szarlotkę to wprowadzono? Jak na razie jestem tylko skonfundowany (zresztą jak przy pierwszej zmianie wyglądu forum) i nie wiem po co wprowadzać jakieś zmiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrth Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Jak wchodzę w temat to otwiera mi się ostatnia strona, a nie pierwszy post, którego nie czytałam :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Da radę przenieść z powrotem informacje profilowe na środek, bo teraz to wielka ściana tekstu, a boje się zajrzeć do ludzi, gdzie mieli pododawane obrazki i całe formatowanie tekstu.Tam gdzie były obrazki po prostu ich już nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garin Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 (edited) >narzekanie na aktualizacjęAle wiecie, że wraz z upływem czasu będą przywracane poprzednie funkcje(?)Admini przecież muszą poprzepisywać linijki kodu. To trochę zajmuje, Edited August 19, 2015 by Garin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Sippe co z tymi uprawnieniami?Widzę, że zostały ograniczone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emily Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 (edited) Bardzo podoba mi się wersja mobilna. I wreszcie są na niej emotikony. Tak to musiałam sprawdzać nazwę z komputera. Ogólnie fajne jest to, że ma tyle samo opcji co na komputerze. Edited August 19, 2015 by Emily Vans Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyaa Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Tak apropos bugów, jednego wyłapałem:http://imgur.com/g2kIxSACheck prawa strona screena. $d zamiast liczby minut. fix it ez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted August 19, 2015 Author Share Posted August 19, 2015 Nie jestem pewien czy aktualizacja to dobre słowo. Zwykle mówi się tak na modernizację mającą coś ulepszyć, dodać itp. A tu widzę potężny downgrade. Taką stronę uczyłem się robić w 1 gimnazjum.To słaby jesteś, bo w gimbazie lepsze robiłem. Garin jako jeden z nielicznych tutaj myśli i rozumie, że przepisanie wszystkich funkcjonalności zajmuje trochę i zostaną one wprowadzone w najbliższym czasie. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emily Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Fun Fact: Wersja mobilna to ta sama co komputerowa.No wiem, ale ma wygląd mobilny. Przywyknąć do nazywania tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Lepiej jest zostawić to tak jak jest i wrócić jutro.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magus Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Gdy się wylogowuje i próbuje zalogować forum twierdzi że podaje niewłaściwe hasło i muszę je resetować. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Marudzą i marudzą, ale jednak nic nie zostaje zbudowane ot tak. Spasujcie, zaczekajcie, a dostaniecie. Jak się nudzicie - zainstalujcie Win 10. Wtedy na pewno nie będziecie znużeni ;3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts