Sakadetsu Napisano Październik 24, 2012 Autor Share Napisano Październik 24, 2012 Hmm tag team powiadasz zgoda jak się wyrobie to jeszcze dzisiaj trafi. A teraz coś nie do końca związanego z walkami w odpowiedzi na rage Psyskola test Vegety najnowszego za jaki czas stawie normalne walki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Moje zdanie o Mario w drugiej rundzie: Miota nim jak szatan XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 HUEHUEHUEHUE jestę mistrzę! ale kochanie, nie smutaj pomiziam cię na pocieszenie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 HUEHUEHUEHUE jestę mistrzę! ale kochanie, nie smutaj pomiziam cię na pocieszenie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 24, 2012 Autor Share Napisano Październik 24, 2012 no to jedziemy dalej Redemptor vs niezwyciezony1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 ojaaaaaaaa Death Note jakby ktuś szukał chętnej osoby do walki to zgłaszam się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 24, 2012 Autor Share Napisano Październik 24, 2012 tylko nie straszyć mi się tutaj gołąbki Xd kolejne starcie Major Kusanagi vs Occultist Goblin vs Bartis i to tyle na dzisiaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Jestem szalony, przyjmuję wyzwanie Hayate i wybieram Blossom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 to wybierz, pożarko, podkład Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Igniz vs Potemkin Wtf happened there? Wtf was that? Niepokonany został rozgromiony. Umarł król niech żyje król, ale nie dociera do mnie to co się stało... Sakadetsu, tłumacz się jakim cudem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 24, 2012 Autor Share Napisano Październik 24, 2012 nienawidzę siebie za to... oto wasza walka Solar vs hayate i to już w 100% KONIEC na dzisiaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 WHAT THE HELL?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Co to ma być? Atomówki które nawalały wręcz walą tutaj laserami z dystansu. Freeza który był mistrzem ataków z dystansu nawala w zwarciu z ogona. Gdzie tu logika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Zgłaszam się ponownie i wystawiam : Broliego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Naczelny Krilan Walk Wieczoru chętnie da się pobić kolejnej osobie. Jak 1vs1 to Freeza, jak 2vs2 to Freeza + Satan Jako podkład chce to(ulubiona piosenka Freezy): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Verard, Broli? Blossom się z przyjemnością po nim przejedzie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Nie radzę ci Solaris. Broli poza tym jest zabroniony Myślisz, że sam bym go nie wziął gdyby był dostępny ;>? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 A ja mam wciąż świeżutkiego, nienapoczętego IronMana... Kto przyjmie wyzwanie? Tylko nie solaris... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 25, 2012 Autor Share Napisano Październik 25, 2012 Hmmm znalazłem odpowiednią ver więc wchodzi ( to nie ta którą zaraz zobaczycie) a więc przed wami narazie 2 walki Zegarmistrz vs Neon i Verard Nightmare vs Solaris ( tą 2 oglądacie na własną odpowiedzialność bo mój umysł wysiada ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Ja i Syskol. Pojedynek. Plys. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 HAHAHA!!!!!!!! Solaris - IN YOUR FACE! Sakadetsu(kłaniam się) dziękuję za dobrą walkę ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Cygnus, Ty i Syskol kontra ja. Blossom miała w drugiej rundzie Broliego na widelcu i z ała sprawę. Co do Lary - OP, regeneruje życie EDIT: Verard nie ma się czym jarać, raz na 10 razy to każdy ma szansę wygrać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Tyle wygrać Verciu, a co myślisz w przyszłości pojedynek." You and me! Takie... cudawianki fight" (Kojarzy ktoś z jakiego to kabaretu? XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Nie Solar, Ja z Cygnusem. Freeza vs coś Cygnusowego + mój podkład co dawałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Zgadzam się na walkę z Neonem! A oto podkład pod walkę http://www.youtube.com/watch?v=raKEp-TGKbc&feature=related Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts