L'estaca Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Naruto vs. Sasuke z Naruto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 16, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Ok oto ostatnia walka na dziś zapraszam: Jutro zaczynamy od mocnego uderzenia czyli Tarr vs RB12 jak myślicie kto wygra ? obstawiajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Na ten temat trafiłem niedawno, przypadkiem, niemniej ten Mugen, jak i sama idea takich pojedynków bardzo mi do gustu przypadła, to naprawdę świetny pomysł! Od razu też zapytuję, czy jest możliwość dołączenia do nich? A jeśli tak, to na jakich zasadach? Z góry dziękuję za odpowiedź ^^ Rozumiem też, że powinienem sobie wybrać postać na początek... najchętniej widziałbym w tej roli Raziela z serii Legacy of Kain, jednak w przypadku braku tegoż charakteru, niech książę Arthas z uniwersum Warcrafta zastąpi jego miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 To była chyba najdłuższa i najbardziej wyrównana walka ze wszystkich tutaj ukazanych. Wygląda na to że to największe wyzwanie dla obu stron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 1. Spinwide: Ładna walka,ale bardzo nierówna. Bez urazy ale myślałem że przesadzasz że Tapion jest suaby Prawdą jest, że mam nawyk przejaskrawiania tego, czy owego... jednakże, jak widać, to był wyjątek. Postacie z dbz zdecydowanie zbyt często ładują energię, zamiast walczyć (dla kontrastu podam moje własne z MMZ) Często nawet w sytuacjach, w których wróg jest na wyciągnięcie ręki. Podkład... może i pasował? Z kwestii audio bardziej poruszyła mnie kwestia tego, że ktoś wstawił theme Tapiona z zewnątrz, który to zagłuszył jego oryginalne intro (ledwie słyszalne nutki z Ocariny + jego charakterystyczne ,,tapnięcie" nóg o ziemię przy lądowaniu) Komentarz do samej walki? Chyba się obejdzie. Było Tapionowi nie wychodzić z pozytywki. :GdCh4: 2. Dobra przyśpieszamy czas na Lobo vs Itachi: Jeśli było to powiedziane w kwestii walki, pod którą ten napis się znajdował... ekhm. Cóż - komentarz wcisnę krótki... nie mam ochoty staczać walk z pełnym paskiem energii na początku. Zwłaszcza, że widziałem na Mugenie niejedną postać z Hissatsu... 3. Hmm... długa i wyrównana. Mimo to, mnie jakoś nie przypadła do gustu. Zdawała mi się z jakiegoś powodu monotonna... Thor oczywiście znowu pokazał, że jest wyjątkowo dobrze zrobioną postacią (chyba z największą ilością ataków zwykłych oraz speciali z dotychczas przedstawionych...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 16, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2012 wybacz chciałem dać lepszą dla mnie wersje na pianinie i coś nie wyszło jak widać(wiem nic nie da rady zastąpić oryginału) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Gob, moim bohaterem nadal jest Alien, bo Sam nie ma animacji:/ Jakbyś był taki miły, popraw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Ach, zatem to Twój był to ambitny projekt, Sakadetsu? Cóż za niespodzianka... nie, nic się nie stało, naprawdę. Po prostu byłem tym zaskoczony. A jak już wstawić motyw Tapiona, to na całą walkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 tak to był mój pomysł na początek kiedyś może wstawię cały w jakiejś walce.Tylko szkoda że nie wyszło :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Naaah. Nie smutaj się. Bo Cię przytulę. Następnym razem będzie spoko. ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Zły Saga się nie spisał. Rycerza Ateny pozostało mi wycofać, zaś w jego miejsce proszę o... Ach wpierw posmęcę, że Afro Samurai'a nie ma . Tak więc, mym nowym czempionem będzie... Deadpool. Tag'u póki co nie robię, nie widzę potrzeby. Mam nadzieję, że jego żarty wszystkich rozbawią tak jak mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Hah Deadpool ^^ Człowiek z najlepszym czarnym humorem ever Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 LEts PARTY START zaczynamy od walki Tarra z RB12 miłego oglądania: kolejna za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Lucky has been doubled . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 to czas na matiasa o Ava zapraszam na ring Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Hah! Talon, gryzak szalony . Dobrze skacze, dobrze walczy, fajnie wygrywa... ALE CZEMU ZAWSZE NA GRANICY ŚMIERCI xD? Zaczynam się bać o niego trochę. W każdym razie: dzięki za walkę Matję. Odegrałem się za wcześniejszą porażkę P.S. Miku się leczy ;_; ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Sakadetsu podasz tabele wyników po tej rundzie ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 dobra zrobię tabele a na razie kolejny fight o tyle jutro dokończymy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Witam wszystkich zawodników! Chciałem tylko ogłosić, iż dołączam do rozgrywek, zaś na swojego pierwszego czempiona (a właściwie czempionkę) wybieram księżycową wiedźmę!! I nie, bynajmniej nie chodzi tu o NMM, a o... Tak, to właśnie ją, farbowaną wersję Hatsune... Usagi Tsukino znanę również jako Sailor Moon gdzieniegdzie ^^ No, to tyle ode mnie, jak coś, to jeszcze dodam, że jestem zainteresowany wszelkimi wyzwaniami, chciałbym zobaczyć jak ta nasza czarodziejka się sprawuje w praktyce. I na koniec jeszcze, dla zainteresowanych, mój battle theme: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Witam wszystkich zawodników! Chciałem tylko ogłosić, iż dołączam do rozgrywek, zaś na swojego pierwszego czempiona (a właściwie czempionkę) wybieram księżycową wiedźmę!! I nie, bynajmniej nie chodzi tu o NMM, a o... http://i2.pinger.pl/pgr177/9e1cd6e5001db7f34dd145ed/SMoon.jpg Tak, to właśnie ją, farbowaną wersję Hatsune... Usagi Tsukino znanę również jako Sailor Moon gdzieniegdzie ^^ No, to tyle ode mnie, jak coś, to jeszcze dodam, że jestem zainteresowany wszelkimi wyzwaniami, chciałbym zobaczyć jak ta nasza czarodziejka się sprawuje w praktyce. I na koniec jeszcze, dla zainteresowanych, mój battle theme: Spoko loko. Venom rzuca wyzwanie Jesli przegra zmieniam postac Nie cytujemy z img : P ~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 hmm masz Jina i venoma (bo derpi usunillem wiesz czemu) to była by ostatnia postac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 hmm masz Jina i venoma (bo derpi usunillem wiesz czemu) to była by ostatnia postac Tak wiem. Jesli Venom przegra po prostu go zastapie inna postacia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 nie musisz przecież XD ale to twój wybór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Zgłaszam swoją postać. Hyoga the Cygnus z "Saint Seiya", a muzyczka pasująca - http://www.youtube.com/watch?v=I4ZT8EXRBk0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 18, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2012 a więc tak zaczynamy dośc nietypowo ponieważ zostało przedstawione dośc ciekawe wyzwanie zobaczcię jak wyszła walka w hulków przed wami Hulkreth vs Tishulk normalne za jakiś czas XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts