Skocz do zawartości

Overwatch

The Silver Cheese

Recommended Posts

Pewien azjatycki użytkownik zrobił z lego Bastiona i Genji. Sami zobaczcie! :D

Bastion

Odkryj ukrytą treść

Genji

Odkryj ukrytą treść

Więcej na stronie

INFO: Sombra daje czadu!

Wraz z nowy tekstem w kodzie powyższej strony:

Odkryj ukrytą treść

Oraz wyniki, którymi postaciami Polacy grają najlepiej:

Odkryj ukrytą treść

Edytowano przez Lucas

Nie wiem czy to tu pasuje, ale nie chcę z tym panem mieć już więcej wspólnego, także wstawiam tu rozmowę z nim z serii "jak nie-fani widzą Overwatcha i dlaczego wywołuje to skryty ból dupy":

Odkryj ukrytą treść

Niektórzy potrafią hejtować ...

Zapraszam do dyskusji ...

• +1 1

Cóż, ludzi hejtujących na produkty Blizzarda wciąż nie brakuje :pinke_tongue:, ale porównania graczy do pokroju bezmózgiego roju jest już totalną przesadą. Znalazł się specjalista od produktów Blizza, uważając, ze TF2 czy tam Paladins to lepsze i ambitniejsze gry. W Paladins nie grałem, ale jest pewna różnica miedzy nim a Overwatch. Blizz chce, aby każda ich gra była rozbudowana pod względem uniwersum, tak aby nie tylko ciekawić graczy grą, ale także filmikami czy komiksami, a developerzy gier MOBA zwykle o tym zapominają skupiając się na rozgrywce czy zawartości pokroju nowych skórek do bohaterów i cześć.     

Nie stać na grę, zazdrości innym jej posiadania i hejtuje ich by mieć z tego "zyski". Cieszę się, że go olałeś. On nie ma własnego zdania, tylko zapodaje filmiki, które są "jego" rzekomą opinią. Takich ludzi nie widzę jedynie u Blizzarda.

Edytowano przez Lucas

El - O - El, przecież ziomeczek ma prawie 100% racji. Jeżeli naprawdę uważacie, że w mikrotransakcjach w grze za 200 zł nie ma nic złego, to gratuluję, bo właśnie przez was ta branża wygląda obecnie jak wygląda. I tak, ja wiem, że to tylko skórki i że jakieś tam losowe dostaje się i tak, ale niesmak pozostaje. :lkBLv:

Dnia 5.09.2016 o 20:49, The Silver Cheese napisał:

Blizz chce, aby każda ich gra była rozbudowana pod względem uniwersum, tak aby nie tylko ciekawić graczy grą, ale także filmikami czy komiksami, a developerzy gier MOBA zwykle o tym zapominają skupiając się na rozgrywce

Expand  

skupiając się na rozgrywce

Expand  

na rozgrywce

Expand  

A co niby jest najważniejsze w grze? Rozgrywka właśnie. Nie fabuła, nie filmiki, nie komiksy, nie memy z IT'S HIGH NOON xDDD, tylko rozgrywka.

Dnia 5.09.2016 o 20:53, Lucas napisał:

Nie stać na grę, zazdrości innym jej posiadania i hejtuje ich by mieć z tego "zyski"

Expand  

Raz - jeżeli ten koleś nie kłamał, to go stać.

Dwa - jeżeli (znowu) nie kłamał, to beta mu się nie podobała, to nie kupił pełnej wersji gry (chociaż nie wiem, po cholerę niby pisze, że chciałby zagrać.)

Trzy - co to za moda na pisanie "hejtuje"? Jest takie słowo w naszym polskim języku - NIENAWIDZI. Obraża. Oczernia. Złorzeczy.

Jak ktoś ma podobne rozmowy, to niech wklei, bo przyjemnie czyta się zdanie kogoś, kto w miarę zna się na rzeczy. Pozdrawiam cieplutko.

Tak tylko dorzucę.

Dnia 5.09.2016 o 21:27, Ślimak Żarówa napisał:

El - O - El, przecież ziomeczek ma prawie 100% racji. Jeżeli naprawdę uważacie, że w mikrotransakcjach w grze za 200 zł nie ma nic złego, to gratuluję, bo właśnie przez was ta branża wygląda obecnie jak wygląda. I tak, ja wiem, że to tylko skórki i że jakieś tam losowe dostaje się i tak, ale niesmak pozostaje. :lkBLv:

Expand  

Nie wiem dokładnie, o jakie sety i jakie kwoty dokładnie chodzi, ale tutaj nie ma podziału, że mikropłatności są dobre czy złe. Jednym, jak chociażby Tobie i temu gościowi, co zyskał tutaj miano "hejtera" najwidoczniej to przeszkadza, a innym nie. Tutaj nikt nie ma racji, bo to taka osobista dygresja. Jednym przeszkadza tykający zegar, innym automatyczne szyby w aucie zamiast manualnych, a wam mikrotransakcje. Ty czujesz ten cały niesmak, a inni nie. Podawanie takiego argumentu jest gówniane i bezwartościowe.

@Ślimak Żarówa Są ludzie, którzy usilnie chcą zdobyć pewne przedmioty w grze, to Blizzard daje takim możliwość, dodając opcjonalne dokupienie skrzynek, jedynie skrzynek. Zabieg ten nie psuje rozgrywki, gdyż te same skrzynki można zdobyć za zyskiwanie kolejnych poziomów w grze. 1 lvl up = 1 skrzynka Skrzynki zawierają jedynie przedmioty kosmetyczne.

Jeśli tobie to przeszkadza, to cóż, twój gust, lecz uwzględnij również, że innym może to się podobać, a jeszcze inni być do tego nastawieni obojętnie.

Skąd wzięło się słowo hejt? Jest to spolszczone hate, czyli nienawidzić. Oznacza ono wszelkie formy uderzenia w kogoś, nie tylko słowem (chociaż głównie nim), ale i grafiką czy filmem. Jak wprowadzili do j.polskiego dżinsy z fonetycznego jeans, tak w przyszłości mogą postąpić również z nim. Nic nie stoi na przeszkodzie.

Edytowano przez Lucas
  • +1 1

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...