Lucas Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 @Hurric4nePL Pierwsze przysłane tobie zdjęcie na 22 stronie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 godzinę temu Lucas napisał: @Hurric4nePL Pierwsze przysłane tobie zdjęcie na 22 stronie. Ok dzięki nie zauważyłem tego wcześniej ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 (edytowany) Wraz z moim udziałem i @MasterOfRainbows powstało takie dziwactwo. Edytowano Grudzień 5, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 2 godziny temu Lucas napisał: Wraz z moim udziałem i @MasterOfRainbows powstało takie dziwactwo. Hanzo + Ana versus Lucio + Zaria ... nie pisząc o moim super-ekstra zezie na hanzo to jakoś to wyszło i wygraliśmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Święta w Overwatch potwierdzone na 13 grudnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 A jakie macie rangi ? Czy nie gracie rywalizacji ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 @Hurric4nePL Ja gram rankedy ze @MasterOfRainbows, @Airlick i @Cheese. Moje rangi w sezonach: S1 - złoto S2 - złoto -> platyna S3 - złoto (obecnie) Na obecną chwilę cała nasza czwórka siedzi w złocie. A jak u ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Nie gram rankedów, nie czuję się gotowa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 He, że co, ja w OW nie gralem z 3 miesiące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 Jakby to ująć. Spodziewałem się srebra, max golda, bo widziałem już co ten system w 3 sezonie wyrabia. 7 wygrane i 3 przegrane -> 2634 punkty czyli platyna. Serio byłem w szoku, tak samo po meczach to widać, bo czasem miałem w ekipie osoby z 4 gwiazdkami, a nawet kogoś poniżej 100 poziomu. Serio, Blizz coś kombinuje z tymi rankingami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 @Cheese Tyle zmian z rankedami, że oprócz meczy kwalifikacyjnych liczą się również rangi z poprzednich sezonów. @Airlick Pomyłka, pomyliłem cię z Azerem. On również lubi D.Vę i tak mi się skojarzyło. Btw. Szkoda, że z nami już nie grasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 U mnie długo by opowiadać ... ale no ... opowiem. Moja ulubiona postać to Wdowa nie tylko przez wygląd ale i przez jej uzbrojenie, karabin snajperski i szturmowy w jednym no ale jak mi kumple mówili ( z punktami elo w okolicy 3000) żeby jedną postacią nie grać. No to się posłuchałem i w pierwszych 10 meczach: 2 wygrane 8 przegranych ,dostałem 1660(silver ?) i następnie wygrałem 5 meczy i miałem 1920 i od tamtego czasu rozegrałem może z ... 20-25 meczy i tylko 2 wygrałem. Wkurzałem się strasznie bo jak wybierałem wdowę to już, darli mordy że troluje itd no to zmieniałem na Żołnierza √5776, Dive czy na wsparcie ale i tak przegrywałem ... Ale czasem grałem i tak wdową, no i pewnego razu przegrałem z takimi statami (z likwidacji złoto, zabici przy celu złoto i z obrażeń srebro (nie wyświetla medali bo zbyt wcześnie ss zrobiony))(Sory musiałem się pochwalić XD) ponieważ typ z naszej drużyny powiedział że nie będzie mnie boostować ................................................................. i graliśmy mecz w 5 :> Albo sytuacja z dziś grałem cały czas tym DJ i miałem 25 eliminacji (srebro) a ze mną w teamie 4 dps'ów ;_; Także wesoło :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 @Hurric4nePL Ja mam jakieś 60/80 godzin jedną postacią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 (edytowany) No ja wdową 20 godzin Edytowano Grudzień 6, 2016 przez Hurric4nePL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Właśnie teraz Hurric4nePL napisał: @PervKapitan No ja wdową 20 godzin Na ile? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 (edytowany) Na 42 godziny rozgrywki 25 godzin grałem Wdową Edytowano Grudzień 6, 2016 przez Hurric4nePL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 @Hurric4nePL Na rankedach wypada, aby było 2:2:2 (2 tanków, 2 healerów i 2 DPSów) bądź 1:2:3 (1 tank, 2 healerów i 3 DPSów). W QP musi być chociaż 1 healer. Co do czasu grania postacią: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 To ja na 80 około godzin rozgrywki mam 60 około Genjim ale w sumie Genji dużo postaci kontruje i trudniej go skontrować i nadaje się na wszystkie mapy. Nie no, gorzej by było gdybyś grał tyle Bastionem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 (edytowany) 8 minut temu PervKapitan napisał: Nie no, gorzej by było gdybyś grał tyle Bastionem CHALLENGE ACCEPTED xD @PervKapitan Nevermind, tylko 8h zagrane ... Edytowano Grudzień 6, 2016 przez MasterOfRainbows 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Właśnie teraz MasterOfRainbows napisał: CHALLENGE ACCEPTED xD Raz grałam na przeciwko takiego, co tylko Bastiona pickał, to potem skończyło się to tak XD: http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/112983518055128424/33882BE57703FE2B72298F584C543BBB1EC46E68 A moje staty nie są zbyt wybitne, wyglądają tak: a tak serio to większość postaci wypróbowałam na koncie Uszatki, dlatego wygląda jakbym nie próbowała innych w ogóle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Lucas No ok 2/2/2 ale Wdowa może być dps'em w dobrych rękach PervKapitan Przypadkiem dobrą kontrą na Genjego nie jest Winston ? No i tak rozkład godzin wygląda 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Właśnie teraz Hurric4nePL napisał: Przypadkiem dobrą kontrą na Genjego nie jest Winston ? Oj jest. Ale rzadko go pickają jak gram. A jeszcze rzadziej myślą by mnie focusować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Mnie Genji wkurza swoim odbiciem ;_; ........... No i część z rankedów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Bo deflect to najbardziej OP skill w grze, odbija większość ultów nie mówiąc o zwykłych skillach Ja jak pisałam wcześniej rankedów jeszcze nie tykałam więc nie pochwalę się ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Grudzień 8, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2016 Gra z @Lucas. Trzech ludzi wyszło z gry rankingowej, uznało, że nie da się już wygrać. Cóż, drużyna przeciwna była miła, pobawiliśmy się, ale ..... najważniejszy jest element zaskoczenia przed końcem czasu . I to uczucie: Spoiler Na Youtube'a nie daję, więc macie tutaj poniżej. Nie sądziłem, że w mój lapek zdoła to nagrać xD. https://vid.me/sFda 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się