Jump to content

Overwatch

The Silver Cheese
 Share

Recommended Posts

@Geralt Szukasz drugiego dna? :rarity4: Nadal żyje, pewnie na kolacji była.

Tutaj macie ładnie podane na tacy.

Spoiler

W wielkim skrócie:

Zmiana na halloweenowy skin wiąże się ze zmianą kwestii/stylu mówienia dla danego bohatera. Czy będzie tak ze świętami? Czas pokaże.

Sombra wspomina o skycode i Tyre. O ile ten pierwszy to nic nowego, to drugi brzmi jak nowy bohater. Wynika, że został unicestwiony (pewnie przez Sombrę).

Miażdży :yay:

Spoiler

• Upvote 1

Właśnie teraz Lucas napisał:

Blizzard ma w zamiarze wprowadzić możliwość wybierania kilka wariantów emotek w czasie meczu (jak w TF2) i możliwość zmiany skinów przed każdym meczem.

Kiedyś to wyczytałem, ale nie pamiętam już gdzie.

To spoko. Ale i tak najbardziej interesuje mnie randomowanie skinów. Bo zamierzam mieć dla Genjiego wszystkie :x 

• Upvote 1

10 minut temu PervKapitan napisał:

To spoko. Ale i tak najbardziej interesuje mnie randomowanie skinów. Bo zamierzam mieć dla Genjiego wszystkie :x 

Czy chodzi ci o to, że ze skrzynek dropią ci się same powtórki, a polujesz na wszystkie dla ninja?

Ja wydaję kasę tylko na eventowe kosmetyki w ostatnich dniach jego trwania.

Zwykłe, dostępne normalnie w grze, mogę dostać w każdej chwili.  Natomiast Eventowe są limitowane, a całkiem dobre powstają wśród nich.

Edited by Lucas

4 godziny temu Sosna napisał:

HOTS jest spoko, tylko nie umiem w niego grać :v ale chciałbym w sumie zdobyć tę skórkę do Genijego

Polecam Raynor'a. Najłatwiejszy w opanowaniu jak S76 z OW. W końcu obaj to żołnierze.

EDIT:

Od wysypania się serwera, wysyłanie nowych postów skutkuje jego powtórką.

Przed chwilą usunąłem swój duplikat, @PervKapitan jeszcze nie, ale kiedyś powtórzyło mi się 8 razy to samo. :rarity4:

Edited by Lucas
Pomyliłem nazwę, chociaż ją dla pewności w HoTSie sprawdzałem...

12.11.2016 at 13:20 Lucas napisał:
9.10.2016 at 22:52 Lucas napisał:

Jedynie gdzie może (Sombra - dop. Ever) wpaść, to do wsparcia lub tanków. A z racji, że to hakerka, to pierwsza opcja. Wiemy już, że bohater wsparcia nie musi koniecznie leczyć (np. Symmetra).

W większości gier jest świętowane Halloween i Boże Narodzenie. Walentynki, nad którymi aż tak ci zależy, najczęściej jest pomijane. 

No cóż, pozwól że nie potraktuję twojego zdania jak objawienia wyroczni i nadal będę czekał na event walentynkowy :ming:

Nawiasem mówiąc z racji że nie miałem ostatnio czasu na granie, może mi ktoś krótko powiedzieć jak się sprawują te całe wyskocznie na nowym KotH?