Lucas Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Terry Crews wstępuje w szeregi Blizzarda. Aktor komediowy znany choćby z Terminator, Niezniszczalni i Agenci bardzo specjalnie. Poprzednio na odpowiedź społeczność Overwatcha odpowiedział, że bardzo chciałby zagrać Doomfista. O ile to może nie okazać się prawdą, to na pewno będziemy mieć nowego, męskiego bohatera. Wcześniej same kobiety (Nie żebym miał coś przeciwko) https://overwatch.pl/news/szykuje-nam-sie-nowa-postac-terry-crews-siedzibie-blizzarda-doomfist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Doomfist? Hmmm byłbym w sumie za. Pewnie byłby to tank, acz chciałbym w sumie zobaczyć jaką broń by mu dali poza rękawicą, bo jakby nie patrzeć pewnie zrobili by go dużego i łatwego do trafienia, więc jakby miał samą rękawicę to zanim by cokolwiek nią zrobił to by padł od strzałów Wdowy, Hanzo, Any, Żołnierza, czy choćby Tracer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 W sumie jego popisówa z pierwszych Niezniszczalnych już jest jako ulti Świnioka, więc idk. Może by szybko biegał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Sosnę, chyba że miałby większy zasięg swojej pięści niż wynikałoby to na logikę, coś jak młot Reina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Chciałbym zobaczyć jak to rozwiążą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 (edited) Działanie pięści Doomfista ukazano nam w trailerze Overwatch. Można uznać to za mieszankę ultów Reinhardta i Sombry - powala przeciwników i rzuca wielką bańkę energii. Pewne to zmienili jak redesign Symmetry. Edited December 16, 2016 by Lucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 http://i.imgur.com/BooUN5Z.jpg Tak się pochwalę, bo mogę tylko skrin za wcześnie złapany, temu medali nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szonszczyk Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 @Sosna Ja tam mainuję Roadhoga: Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 a to mój rozkład grania poszczególnymi postaciami 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Spoiler To i ja się pochwalę swoją karierą 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paplok Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Wyciekł nowy legendarny skin dla McCree, zwany McTree! Twórcy mówią, że nie są wystarczająco usatysfakcjonowani jego świąteczną epicką skórką i już zabrali się za nową Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ever3Tree Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Sosna - Mercy i D.Va, dwie postaci którymi bardzo chciałbym skutecznie grać i bardzo mi to nie wychodzi Zazdroszczę! Uszatka - 15 godzin Bastionem brzmi jak utopia, mi się prawie nigdy nie trafia teamcomp w którym byłby użyteczny :C Sprawa u mnie ma się zaś tak: Ostatnio mi spadła forma i zacząłem uskuteczniać Reinhardta, toteż mi procent wygranych spadł :/ Ale dla wielkiego Niemca było warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurric4nePL Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Co to za strona ? :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ever3Tree Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 (edited) Master Overwatch (http://masteroverwatch.com/) Ma sporo rozbudowanych statystyk, choć czasami mam wrażenie, że nie nadąża za graczem. Ale następnego dnia po partyjce wszystko jest już na niej raczej aktualne Edited December 17, 2016 by Ever3Tree Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szonszczyk Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Jak ktoś chce zagrać w miarę zgranym teamie to niech doda mnie na battle necie: Szonszczyk#2927 . Jedyne wymaganie to posiadanie ts3 i sprawnego mikrofonu (chęć do gry + ranga 1800+). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ever3Tree Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 15.12.2016 at 07:34 Sosna napisał: Oczekiwanie, że ktoś z foruma będzie grał o 23.30 15.12.2016 at 07:35 PervKapitan napisał: No ja często tam o tej gram. Ja raz wróciłem z pracy o 24:00 i grałem do 3:00 Warto było >:3 10.12.2016 at 18:53 Niklas napisał: Pokaż ukrytą zawartość Co jak co, ale Amol mnie pięknie tutaj wyratował xD Szanuję takie hooki :'D Nigdy nie zapomnę jak ktoś mi kiedyś odciągnął szarżującego Reinhardta dosłownie pięć centymetrów od twarzy, kiedy grałem Zenyattą i szykowałem się na wyrok śmierci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Byłoby odjazdowo, gdyby Terry Crews został Doomfistem. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Super promocja, a sprzęt dla każdego fana tej gry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Co to jest 100 jewro. Tzn jeśli to w ogóle promocja a nie ściema. Prawdziwa cena może być te 369 xD Nawet na ow jest 25% promocji na święta ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Silver Cheese Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 (edited) Łapcie komiks "Magia Świąt": http://comic.playoverwatch.com/issues/overwatch/10/pl-pl/pdf/comic-overwatch-tracer.pdf http://comic.playoverwatch.com/pl-pl/tracer-reflections Mi się komiks podobał, bardzo przyjemny, taki magiczny (no może oprócz 1 sceny). Jak przeczytasz: Spoiler Niech płaczą ci którzy myśleli, że Smuga była wolna. No w końcu Blizz obiecał, że postacie mogą mieć różną orientację seksualną : Edited December 20, 2016 by Cheese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 To oficjalny komiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Silver Cheese Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 Właśnie teraz Sosna napisał: To oficjalny komiks? Nie, randomowe logo w górnym, lewym rogu okładki, pewnie podróba z Chin !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 W sumie tak obstawiałem, że Tracer jest zajęta i że jest homoseksualna. Drugim moim typem była Fara, acz tu miałem sporo wątpliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Najlepiej święta spędzają Prosiok, Junkrat i Makri tbh :3 A komiks bardzo fajnie się czytało, jeszcze trochę i zacznę się jarać rzeczami jak człowiek Kłaliti, o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 (edited) Klimatyczny, podoba mi się. Chociaż chyba najsmutniej patrzy mi się na tego samotnego Hanzo. Ciekawa jestem ile bólu dupy wywoła wątek Tracer. Edited December 20, 2016 by PervKapitan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts