Jump to content

Overwatch

The Silver Cheese
 Share

Recommended Posts

3 minuty temu Lucas napisał:

skończą się bóle dupy o tyłek Tracer

Tak tylko wtrącę. Ciekawe, że akurat o tyłek Tracer pojawiały się bóle dupy skoro wdowa ma o wiele lepszy, a o tym, że cała postać jest 100 razy bardziej seksowna nie wspomnę :v 

• Upvote 1

39 minut temu Sosna napisał:

Na pejsbuku już jest o to, że Tracer jest postacią homoseksualną niezły ból tyłka xD. Ale moim zdaniem Blizzard rozegrał to świetnie. 

I te argumenty, że Tracer jest z dość randomową postacią :rainderp: , a Fara już ich nie obchodzi że z jakimś typkiem randkuje :D

Co do bólu tyłka o tyłek Tracer to nikt go nie miał, Blizzard sam wywołał durne zamieszanie udając że się czepiali tak absurdalnej rzeczy wywołując jeszcze większe zamieszanie.

• Upvote 2

XD ogólnie cały komiks jest fsjny ^^ wiele rzeczy w nim mnie interesuje. Chłopak Fary, czy ci ludkowie przy Gabrysiu są randomowi, że Genji liścikuje z Mercy, dziewczyna Tracer, co robi Hanzo. Nie rozumiem po co się durnot trzepiać i na siłe jakieś ideologie dorabiać jak jakieś kontrowersje czy wspieranie lgbt bo to durnota.

• Upvote 1

12 godziny temu PervKapitan napisał:

Ciekawa jestem ile bólu dupy wywoła wątek Tracer.

Ponoć dużo, ale z drugiej strony, gdziekolwiek widziałem dyskusję o komiksie, tylko mogłem znaleźć komentarze mówiące "och, ale bóldupio!!!11111", przy czym samych krzykaczy nigdzie nie było :v 

A i też wcześniej zgałganiłem, bo nie widziałem, że Genji pisze list, a Mercy go odczytuje. Wczoraj wydawało mi się, że Genji po prostu medytuje, a Ziegler czyta jakieś raporty dotyczące wykopalisk :rainderp: 

Edited by Niklas

A mi bardziej podoba się Smuga xD Nie wiem co kogo obchodzi orientacja fikcyjnej postaci, ważne że fajnie wygląda, cieszy się i w ogóle i nie jest w stanie zabić mnie jednym strzałem znikąd ^^ Lul, Genji obrosl w piórka xD

• Upvote 1

6 minut temu Waryate napisał:

A mi bardziej podoba się Smuga xD Nie wiem co kogo obchodzi orientacja fikcyjnej postaci, ważne że fajnie wygląda, cieszy się i w ogóle i nie jest w stanie zabić mnie jednym strzałem znikąd ^^ Lul, Genji obrosl w piórka xD

No ma piórka xD Polecam obejrzeć "Dragons" :3 

• Upvote 1

Dla niektórych taki waifuizm jest chyba sensem życia. Nie, żeby ich uwielbienie do postaci było kanoniczne (albo wyimaginowane uwielbienie postaci do stulejarza), więc i w czymś takim nie widzę żadnych sirjus biznesów ani powodu do bólu dupy xD Bk w luj.

ALSO.

POWIEDZIELI, ŻE BĘDZIE WIĘCEJ HOMOPOSTACI. A CO ZROBIĄ Z HARAMBE? :rainderp:

Wszystko spoko, że Tracer jest homo/bi, ale kurde bardziej shippuję z Wdową a nie jakąś kobietą nie wiadomo skąd ;-;

Dużego bólu dupy nie widziałam, bo i tak w strzelankach rzadkim przypadkiem są cutscenki przedstawiające związki. To i tak jest tylko fakt by podlizać się niektórym środowiskom, bo i tak fakt ten jest nieistotny.