Jump to content

Overwatch

The Silver Cheese
 Share

Recommended Posts

Jakby to ująć. Spodziewałem się srebra, max golda, bo widziałem już co ten system w 3 sezonie wyrabia. 7 wygrane i 3 przegrane -> 2634 punkty czyli platyna. Serio byłem w szoku, tak samo po meczach to widać, bo czasem miałem w ekipie osoby z 4 gwiazdkami, a nawet kogoś poniżej 100 poziomu. Serio, Blizz coś kombinuje z tymi rankingami :twilight3:  

U mnie długo by opowiadać ... ale no ... opowiem. Moja ulubiona postać to Wdowa nie tylko przez wygląd :braun: ale i przez jej uzbrojenie, karabin snajperski i szturmowy w jednym :braun: no ale jak mi kumple mówili ( z punktami elo w okolicy 3000) żeby jedną postacią nie grać. No to się posłuchałem i w pierwszych 10 meczach: 2 wygrane 8 przegranych ,dostałem 1660(silver ?) i następnie wygrałem 5 meczy i miałem 1920 i od tamtego czasu rozegrałem może z ... 20-25 meczy i tylko 2 wygrałem. Wkurzałem się strasznie bo jak wybierałem wdowę to już, darli mordy :'( że troluje itd :rapidash2: no to zmieniałem na Żołnierza √5776, Dive czy na wsparcie ale i tak przegrywałem ...

Ale czasem grałem i tak wdową, no i pewnego razu przegrałem z takimi statami

statywdowa.png

(z likwidacji złoto, zabici przy celu złoto i z obrażeń srebro (nie wyświetla medali bo zbyt wcześnie ss zrobiony))(Sory musiałem się pochwalić XD)

ponieważ typ z naszej drużyny powiedział że nie będzie mnie boostować ................................................................. i graliśmy mecz w 5 :>

Albo sytuacja z dziś grałem cały czas tym DJ i miałem 25 eliminacji (srebro) a ze mną w teamie 4 dps'ów ;_;

Także wesoło :>

Właśnie teraz MasterOfRainbows napisał:

CHALLENGE ACCEPTED xD

Raz grałam na przeciwko takiego, co tylko Bastiona pickał, to potem skończyło się to tak XD:

A moje staty nie są zbyt wybitne, wyglądają tak:

7m9ElKz.jpg 

:rainderp: a tak serio to większość postaci wypróbowałam na koncie Uszatki, dlatego wygląda jakbym nie próbowała innych w ogóle :v 

Gra z @Lucas.

Trzech ludzi wyszło z gry rankingowej, uznało, że nie da się już wygrać. Cóż, drużyna przeciwna była miła, pobawiliśmy się, ale ..... najważniejszy jest element zaskoczenia przed końcem czasu :pinkie3:. I to uczucie:

Spoiler

tumblr_oa2n0svs2g1qjrxwyo1_500.jpg

Na Youtube'a nie daję, więc macie tutaj poniżej. Nie sądziłem, że w mój lapek zdoła to nagrać xD. 

https://vid.me/sFda

• Upvote 2