Lucas Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 (edytowany) Spoiler Niech żyje planeta hakerów, i Overwatch! Edytowano Maj 24, 2017 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 26, 2017 Share Napisano Maj 26, 2017 4 godziny temu Gryfeł napisał: Gone in November, można? A Overwatch wciąż za drogi Może kiedyś... jak Blizzard zmądrzeje. Blizzard zmądrzeje? O ile wiem Blizzard ma siedzibę we Francji. Kraju, gdzie walutą jest EURO. Dla nich obecna cena (19,99 za zwykły i 39,99 za Game of the Year) to grosze. Nie zmniejszą ceny tylko dlatego, że biedne polaczki mają słabą walutę 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 26, 2017 Share Napisano Maj 26, 2017 Jak tam wasze eventowe łowy? Ja ciągle poluję na skiny dla D.Vy, Lucio, Fary i Symmetry. Póki co dropią mi same tańce, ale też fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Maj 26, 2017 Autor Share Napisano Maj 26, 2017 4 minuty temu Uszatka napisał: Jak tam wasze eventowe łowy? Ja ciągle poluję na skiny dla D.Vy, Lucio, Fary i Symmetry. Póki co dropią mi same tańce, ale też fajnie Mam podobne dropy. Na razie zero legend . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 26, 2017 Share Napisano Maj 26, 2017 Miałam już pisać że same teksty czy avki, a tu nagle mi dropnął Power Rangers XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Maj 26, 2017 Autor Share Napisano Maj 26, 2017 3 minuty temu PervKapitan napisał: Miałam już pisać że same teksty czy avki, a tu nagle mi dropnął Power Rangers XD Lul, come on Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 26, 2017 Share Napisano Maj 26, 2017 No mi jeszcze Soldier dropnął, ale jest tak paskudny, że go ignoruję XD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 26, 2017 Share Napisano Maj 26, 2017 (edytowany) Mam jedynie taniec Torba, a tak same kwestie (są perełki) lub portrety. :/ Edytowano Maj 26, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Maj 26, 2017 Share Napisano Maj 26, 2017 Mi tam dropła tylko legendarna s(kr)zynka z haj$em ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 Przy obecnej płacy w Polsce lepiej może zapłacić podatki, kupić jedzenie, niż wydawać kasę na grę, która wcale tak dobra nie jest Overhype'nięta owszem. Powtarzam: jak Blizzard zmądrzeje, wtedy zastanowię się nad kupnem tej gry. Mam jednak na wishliście dużo ciekawsze tytuły. Overwatch nie jest wcale taki specjalny. Zagrałbym, ale nie za taką cenę. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 godzinę temu Gryfeł napisał: Przy obecnej płacy w Polsce lepiej może zapłacić podatki, kupić jedzenie, niż wydawać kasę na grę, która wcale tak dobra nie jest Overhype'nięta owszem. Powtarzam: jak Blizzard zmądrzeje, wtedy zastanowię się nad kupnem tej gry. Mam jednak na wishliście dużo ciekawsze tytuły. Overwatch nie jest wcale taki specjalny. Zagrałbym, ale nie za taką cenę. Całą tę wypowiedź można podsumować w sumie jednym hasztagiem #nikogo 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 Trochę nie za bardzo ma ten hashtag sens. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 80 zł, tak bardzo staniał? Może się zdecyduje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 tymczasowa promocja i tylko na wersję cyfrową i tylko w sklepie blizzarda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 29 minut temu Sosna napisał: tymczasowa promocja i tylko na wersję cyfrową i tylko w sklepie blizzarda A to jednak poczekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 4505 kredytów mam obecnie. Stać mnie na jednego skina, ale ciężko mi się będzie zdecydować Mam nadzieję, że do końca eventu, albo dropną, albo się nazbiera do tych 12 000, 9 000 chociaż. W sumie sporo jeszcze czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 Z tym to zawsze najlepiej czekać do końca eventu. Bo a nuż akurat po zakupie wypadnie ci duplikat Chyba że nie wypadnie, jak w moim przypadku skórka dla Mercy z Insurekcji, wredne skrzynki 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 Heh, przedłużyli weekend o dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 Wczoraj wpadły dwie legendy w jednej skrzynce. Myślę sobie "wow", a tu skin dla Zarii (ten zwykły), który jest ładny, ale no...nie gram nią, a poza tym event. Druga legenda natomiast to eventowy Bastion, który mi się nie podoba ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 mi z legendarek eventowych wypadła tylko dla soldata i ostatnio legendarna ilość gotówki. a z emotek to taniec Reina i Zarii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 Wielu osobom, które widziałam pisały czy mówiły co im wypadło to mówią, że Soldier. Zastanawiam się czy niektóre skiny nie mają większej szansy na drop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 może Blizzurd uznał, że skiny dla Soldiera, czy Zarii są tak brzydkie, że częściej wypadają? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 Ja ostatnio otworzyłem paczkę płatków a tam ten bastion z rurek pcv. Jak żyć ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 Mi się podoba Bastion. To przecież łazik pustynny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się