The Silver Cheese Napisano Listopad 21, 2016 Autor Share Napisano Listopad 21, 2016 Ja się dzisiaj załamałem. Mój kolega ze studiów wypróbował sobie OV bo był darmowy weekend. Tylko, że jak gadał o OV to przez 3 min nie wiedziałem o czym mówi, bo nie dość, że powiedział, że "gra wyszła" (co dla mnie zabrzmiało, że niedawno wydana ), to nazwał ją "Nadzegarek" ............. Nie. Po prostu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Nadzegarek? Cóż takiej wersji jeszcze nie słyszałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 2 minuty temu Cheese napisał: to nazwał ją "Nadzegarek" No, bo można tak śmiechowo przetłumaczyć Overwatch... Jak Ty masz opiekunka Pinkie nie rozumiejąc prostego żartu? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Listopad 21, 2016 Autor Share Napisano Listopad 21, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: No, bo można tak śmiechowo przetłumaczyć Overwatch... Jak Ty masz opiekunka Pinkie nie rozumiejąc prostego żartu? W końcu się zorientowałem, ale nie idźmy od razu w dosłowne tłumaczenia gier wideo, bo to po prostu momentami żałosne. Dla mnie to tak jakby wszystkie imiona w serialu zostały przetłumaczone na polski. Nadal byłoby fajnie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Właśnie teraz Cheese napisał: W końcu się zorientowałem, ale nie idźmy od razu w dosłowne tłumaczenia gier wideo, bo to po prostu momentami żałosne. Dla mnie to tak jakby wszystkie imiona w serialu zostały przetłumaczone na polski. Nadal byłoby fajnie ? Ekhem. Żart. Ekhem, mówi Ci to coś? Wątpię, by on chciał by gra została tak przetłumaczona. Nie rozumiem ludzi, że jak coś lubią to muszą być na ten temat sztywni, jak ktoś zażartuje to HUR DUR JAKI GÓPI JAK MOŻE TEGO NIE WIEDZIEĆ. Wyluzuj, bo to creepy ;_; 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Listopad 21, 2016 Autor Share Napisano Listopad 21, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Ekhem. Żart. Ekhem, mówi Ci to coś? Wątpię, by on chciał by gra została tak przetłumaczona. Nie rozumiem ludzi, że jak coś lubią to muszą być na ten temat sztywni, jak ktoś zażartuje to HUR DUR JAKI GÓPI JAK MOŻE TEGO NIE WIEDZIEĆ. Wyluzuj, bo to creepy ;_; Ostatecznie gry kolega nie kupi, bo za droga i ma inne gry do przejścia. Mówił to samo rok temu, więc jeszcze lepiej . Ja po prostu nie lubię tłumaczeń, które nie trzymają się sensu (bo co ta nazwa ma do stricte gry), a ten przykład to pokazuję. Mnie to osobiście nie rozśmieszyło, a załamało. Wiadomo, "Polacy nie gęsi i swój język mają", ale niech chociaż trzyma się to kupy. Już nazwa spin offu nadchodzących Star Warsów "Łotr jeden" mnie rozbawiła i jest adekwatna do filmu jak i oryginalnej nazwy angielskiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Właśnie teraz Cheese napisał: Ostatecznie gry kolega nie kupi, bo za droga i ma inne gry do przejścia. Mówił to samo rok temu, więc jeszcze lepiej . Ja po prostu nie lubię tłumaczeń, które nie trzymają się sensu (bo co ta nazwa ma do stricte gry), a ten przykład to pokazuję. Mnie to osobiście nie rozśmieszyło, a załamało. Wiadomo, "Polacy nie gęsi i swój język mają", ale niech chociaż trzyma się to kupy. Już nazwa spin offu nadchodzących Star Warsów "Łotr jeden" mnie rozbawiła i jest adekwatna do filmu jak i oryginalnej nazwy angielskiej. Ale to nie jest tłumaczenie... to jest ŻART ;_; Tak samo jak oglądam sobie filmik: Śmieszny, zabawny. Ale ludzie dają milion łapek w dół, bo zamiast załapać żart, to "O NIE, NIKT NIE BĘDZIE OBRAŻAŁ MOJEJ ŚWIĘTEJ GRY, ŁAPKA W DÓŁ!" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Niektórzy ludzie po prostu nie potrafią odróżnić tłumaczenia dla żartu od takiego na poważnie. Smutne to :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 @PervKapitan Niektórym ludziom żarty są niezrozumiałe, a innym suabe. Powyższy materiał mnie nie śmieszy, ani nie obraża. A nie niech będzie jakikolwiek event, byleby było coś godne posiadania. W przypadki Walentynek czekałbym na coś z D.Vą. @Cheese Tym bardziej, że od niedawna. Spoiler Niech robi co chce ta, jego portfel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Listopad 21, 2016 Autor Share Napisano Listopad 21, 2016 19 minut temu Lucas napisał: Niech robi co chce ta, jego portfel Wspomniałem mu o tym, ale i tak nie jest zainteresowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Jeśli nie potraficie sobie żartować z OW to lepiej nie patrzcie na moje tło profilu W ogóle to trzeba być mną by w życiu wypadły Ci 3 legendarki, w tym 2 duplikaty 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 36 minuty temu PervKapitan napisał: Ci 3 legendarki, w tym 2 duplikat Ciesz się, że ta trzecia była do Genjiego XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 godzinę temu Uszatka napisał: Ciesz się, że ta trzecia była do Genjiego XD No, dwie były od Genjiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 2 minuty temu PervKapitan napisał: No, dwie były od Genjiego Popatrz, a mi nie dropią skórki dla postaci, którymi najchętniej gram. Z wyjątkiem McCree. Do niego dropią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 (edytowany) Do tej pory Symmetra była głównie wybierana na obronie pierwszego punktu. Jak drużyna przegrała, tracąc punkt, taki gracz zmieniał na innego bohatera bądź przy niej pozostawał, stając się z reguły nie przydatny dla drużyny. Czas na zmiany. Przedstawiam Wam nową Symmetrę! Spoiler 00:20 – Wielkie zmiany Symmetry 01:33 – Aktualizacja Symmetry: Jakośc rozgrywki 02:04 – Aktualizacja Symmetry: Zmiany superzdolności 04:30 – Aktualizacja Symmetry: Photon Barrier (Nowa umiejętność) 06:02 – Aktualizacja Symmetry: Zmiany wieżyczek 07:24 – Aktualizacja Symmetry: Zmiany w podstawowych atakach 08:03 – Odpowiedź na reakcje społeczności na PTR 09:26 – Oasis (Nowa mapa) 10:31 – „Pozostań w grupie” (Nowa funkcja społecznościowa) Streszczenie: Symmetra stanie się pierwszą postacią posiadająca dwa ulty. Pierwsza - teleporter, dostanie jedynie zwiększone zdrowie. Naciskając natomiast dwukrotnie Q, będzie można wybrać drugą umiejętność - generator tarczy. Generator tarczy podobnie jak teleporter będzie można rozstawić w dowolnym miejscu na mapie. Jak sama nazwa wskazuje, będzie on dostarczał tarczę na określonym obszarze. Coś w stylu kopuły Winstona. Dodano również nową umiejętność – Bariera fotonowa. Działanie można porównać do tarczy Reinhardta lub D.Vy. Jest to bariera, która leci w linii prostej. Zmieniono także ilość dostępnych wieżyczek, która teraz wynosi 6, zamiast 3 na początku meczu. Cooldown to teraz 10 sekund zamiast 12. Zostanie dodana nowa funkcja społeczności - "Zostań w grupie". Umożliwi to pozostanie z graczami, którzy również skorzystali z tej funkcji. Będzie dostępna po każdym zakończonym meczu. Dla tych, którzy słyszeli o przyszłej mapie Osasis - mapa typu kontrola, która zawita wraz z nowo dodanymi skoczniami . Ukaże się ona na PST niedługo po tym jak wyląduje tam Symmetra. Same zmiany bohaterki mają zostać zaserwowane na PST wkrótce - mowa pewnie o 1 grudnia, kiedy wystartuje 3 sezon rywalizacji na oficjalnych. EDIT: Te i jeszcze inne zmiany zostały wprowadzone już bieżącego dnia. Pisząc o innych, mam na myśli kwestię Boop dla Sombry oraz, że pojedynki 1v1, 3v3 są dostępne w grze dowolnej. Edytowano Listopad 22, 2016 przez Lucas 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Nie spodziewałem się PTS z Symmetrą tak szybko. No ale ten tego... Spoiler A cytując jednego z graczy, który już się zapoznał z nową Symmetrą: Cytuj Nowa Symmetra jest kozak. Ulti ma ogromny zasięg, a tarcza...strzelam, że ją odrobinę znerfią bo Soldier strzelając 2x pełnym magazynkim + 2 granatnikami nie mógł jej rozwalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 @Niklas Może ją znerfią, może nie, bo tarcza jest niezniszczalna dopóki nie natrafi na przeszkodę. Wtedy znika. Jak łatwo sprawdzić jej wytrzymałość? Puść ją na pożarcie smokom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 http://overwatchgame.pl/swieta-bozego-narodzenia-kolejnym-wydarzeniem-overwatch/ Event świąteczny raczej nie jest zaskoczeniem, jednak fani wygrzebali motyw przygotowany specjalnie na ten czas i brzmi on całkiem fajnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 Odnośnie postaci homoseksualnej, to był mój błąd zrozumienia jak i wielu innych. Tutaj oryginalna odpowiedź z Q&A wraz z jaśniejszym tłumaczeniem. Oznacza to, że twórcy chcą rozwinąć uniwersum o relacje miłosne,. Do tej pory mamy relacje Hanzo-Genji (braterskie) i Ana-Fara (o matko i córko ) oraz ogólnie przyjazne (bądź nie). Nie mamy jeszcze żadnej pary. Co do świąt, znajdziecie tutaj angielskie interakcje międzyludzkie. Sombra bawi się w najlepsze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 5 minut temu Lucas napisał: że twórcy chcą rozwinąć uniwersum o relacje miłosne No i to mi się podoba ~ Czekam niecierpliwie aż pojawią się owe relacje 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 Zobaczymy jak im to wyjdzie. Póki co jestem sceptyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 24 minuty temu Sosna napisał: Zobaczymy jak im to wyjdzie. Póki co jestem sceptyczny Welp, skoro nie interesują Cię w ogóle relacje między postaciami to możesz olać i relacje miłosne, tak jak robiłeś to z innymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 jestem ciekaw, jak wypadnie implementacja romansów, czy miłości w tej grze ale jestem sceptycznie ciekawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Taka tam mapa Overwatch. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 2 godziny temu Lucas napisał: Taka tam mapa Overwatch. Wszystko fajnie, ale brakuje Genjiego i Złomiarza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się