Hurric4nePL Napisano Styczeń 25, 2017 Share Napisano Styczeń 25, 2017 14 minuty temu Sosna napisał: mi z ogólnej puli skinów to najbardziej podobają się legendarki Mercy. A tak ogólnie to ja tam sądzę, że fun z gry jest najważniejszy, aczkolwiek skórki też są jej ważnym elementem. Zawsze to jakaś możliwość personalizacji postaci. Ograniczona ale zawsze No albo złota broń, to dopiero wielki skok w personalizacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 25, 2017 Share Napisano Styczeń 25, 2017 (edytowany) złota broń mi się nie podoba przy żadnej postaci i moim zdaniem jest absolutnie zbyteczna Często absolutnie nie pasuje do niczego Edytowano Styczeń 25, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 25, 2017 Share Napisano Styczeń 25, 2017 3 minuty temu Sosna napisał: złota broń mi się nie podoba przy żadnej postaci i moim zdaniem jest absolutnie zbyteczna Często absolutnie nie pasuje do niczego NO ALE MRYGA ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 26, 2017 Share Napisano Styczeń 26, 2017 @Sosna Wiesz co czego może pasować złota broń? Do Scrooge McCree. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 26, 2017 Share Napisano Styczeń 26, 2017 No w sumie pasuje. To w sumie jedna skórka, do jednej postaci, której pasuje. Wychodzi jakiś promil ogółu skórek i postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 26, 2017 Share Napisano Styczeń 26, 2017 A-ale nie musi pasować, ma się ino podobać D: Może mi powiecie, że skarpety też nosicie identyczne, bo jak jedna jest czerwona a druga czarna to już nie pasuje i złe jest? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 26, 2017 Share Napisano Styczeń 26, 2017 @GoForMagnez Pippi Langstrumpf? No może. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 26, 2017 Share Napisano Styczeń 26, 2017 O nie, Makri jest murikaninem a ma brytyjską skórkę Bliżart wywołasz wojne! :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 26, 2017 Share Napisano Styczeń 26, 2017 Złota broń pasuje też do nowego skina Bastiona i Symmetra. Oboje mają złote części na sobie. Tak samo pasuje do nowego skina Mercy i tego starego epika w złotym kolorze, który chyba się Bursztyn nazywa po polsku. Myślę, że i więcej skinów pasujących idealnie do złotej broni by się znalazło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 26, 2017 Share Napisano Styczeń 26, 2017 Złota broń dla Reapera jesr fajna, jak wypiedala na ziemię złote shotguny xD w domu może komiks poślę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 26, 2017 Share Napisano Styczeń 26, 2017 46 minut temu PervKapitan napisał: Złota broń dla Reapera jesr fajna, jak wypiedala na ziemię złote shotguny xD Rozpieszczony dzieciak z bogatej rodziny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 26, 2017 Share Napisano Styczeń 26, 2017 38 minut temu GoForMagnez napisał: Rozpieszczony dzieciak z bogatej rodziny Rodziny bogatych gangsta nigga z dzielni 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Styczeń 30, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2017 Mocna cebula . Overwatch za 77 złotych. https://overwatch.pl/news/overwatch-za-77-zlotych-najtaniej-w-historii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 1, 2017 Share Napisano Luty 1, 2017 Legendarka dla McCree Blizzard pls 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 1, 2017 Share Napisano Luty 1, 2017 "Guess what gonna kill ya faster... It ain't be fat". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2017 Share Napisano Luty 1, 2017 @Niklas Czy to tekst Tracer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 1, 2017 Share Napisano Luty 1, 2017 To tylko komentarz do tego stroju BTW Lucas fajny avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Ok takie luźne przemyślenia... niezależnie od tego, na jakich serwerach się gra, czy to europejskich, czy amerykańskich, czy azjatyckich wszędzie mówi się po angielsku, na serwerach azjatyckich wcale nie dominują nicki złożone z azjatyckich alfabetów. Czy to serwery azjatyckie, czy europejskie, czy amerykańskie ludzie wcale nie grają lepiej. Aczkolwiek na amerykańskich, jak i azjatyckich serwerach panuje dużo wyższa kultura wypowiedzi niż na europejskich. Dodatkowo... 400 pingu wcale nie uniemożliwia całkiem dobrej rozgrywki i w sumie niekoniecznie przeszkadza 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Jeśli ktoś jeszcze nie widział. Xd Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 22 godziny temu Sosna napisał: Ok takie luźne przemyślenia... niezależnie od tego, na jakich serwerach się gra, czy to europejskich, czy amerykańskich, czy azjatyckich wszędzie mówi się po angielsku, na serwerach azjatyckich wcale nie dominują nicki złożone z azjatyckich alfabetów. Czy to serwery azjatyckie, czy europejskie, czy amerykańskie ludzie wcale nie grają lepiej. Aczkolwiek na amerykańskich, jak i azjatyckich serwerach panuje dużo wyższa kultura wypowiedzi niż na europejskich. Dodatkowo... 400 pingu wcale nie uniemożliwia całkiem dobrej rozgrywki i w sumie niekoniecznie przeszkadza Z tego co ja zauważyłem na amerykańskich mówi się po angielsku i dużo używa się mikrofonu. Na europejskich angielski tak w 80% reszta to niemiecki, ruski, francuski czy tam hiszpański - nie odróżniam no i używa się go mniej. Grając na azjatyckim nie słyszałem jeszcze by ktokolwiek coś mówił, a na czacie tekstowym angielskiego i krzaczków z tego co widziałem było z pół na pół. Jeżeli chodzi o poziom gry to z mojego doświadczenia na amerykańskim serwerze ludzie lepiej dobierają skład myśląc więcej o drużynie niż o sobie (albo cenią sobie bardziej bohaterów wsparcia). Na Azji ponoć dużo cziterów Miałem takie wrażenie, ale może to wina pingu. Te 300ms już mi robi różnicę grając np Aną. Ciężko było celować przez lunetę, nanowzmocnienie potrafiło nie zadziałać mimo animacji odpalenia. No i ogólnie chowam się za przeszkodą a tu zostaję dobity. Ale przy postaciach typu Lucio wydawał się przeszkadzać mniej. Na amerykańskich serwerach mam 140 ms i jest ok. Kultura potwierdzam w 100% że na Europejskich ssie w porównaniu do reszty. Tylko na Europie zdarzało mi się wyciszać graczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Luty 7, 2017 Share Napisano Luty 7, 2017 (edytowany) 5.02.2017 at 13:39 EmSki napisał: Z tego co ja zauważyłem na amerykańskich mówi się po angielsku Edytowano Luty 7, 2017 przez Ever3Tree 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Luty 7, 2017 Share Napisano Luty 7, 2017 Nie śmiej się. To ma sens, już pokazuje: Spoiler Tak sobie myślę. Czy jak Lucio ma skórkę z hełmem żaby, to łatwiej mu władować hedszota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 7, 2017 Share Napisano Luty 7, 2017 (edytowany) Aktualizacja PST: 7.02.2017 ZMIANY OGÓLNE: - Przeglądarka serwerów! Udostępniaj swoje serwery znajomym i całemu światu! - Złap kurczaka (Capture The Flag) zostaje z nami na dłużej. Tym razem na Nepalu, Lijang Tower, Ilios i Oazie, co w sumie nam daje 12 map. Są dostępne z poziomu Własnej gry. ZMIANY WŚRÓD BOHATERÓW: Bastion Konfiguracja: Wartownik Czas rozstawienia zmniejszony z 1.5 sekundy do 1 sekundy Rozrzut zwiększony o 50 procent Rozrzut pozostaje taki sam (nie zwiększa się przy wystrzale) Zwiększony magazynek z 200 do 300 Mnożnik obrażeń w głowę został usunięty Nie zadaje trafień krytycznych Konfiguracja: Zwiadowca Rozrzut zwiększony o 25 procent Magazynek zwiększony z 20 do 25 Naprawa Może zostać użyta podczas ruchu Teraz związane drugim wystrzałem (formalnie umiejętność 2) Dodano nowy miernik zasobów, który wyładowuje się, kiedy naprawa jest aktywna i doładowuje się, kiedy nie jest w użyciu. Konfiguracja: Czołg Nie daje dodatkowego pancerza Nowa umiejętność pasywna: Ironclad Bastion otrzymuje 35% mniejsze obrażenia, kiedy jest w konfiguracji Wartownika i Czołgu. D.Va Matryca Obronna Pociski, takie jak hak Wieprza czy bomba pulsacyjna Smugi nie muszą już przybyć minimalnego dystansu, zanim zostaną zablokowane Mei Kriostaza Mei może zostać namierzona przez sojuszników, kiedy jest w kriostazie Łaska Wskrzeszenie Na czas wskrzeszania sojuszników, Łaska staje się nieśmiertelna Kaduceusz Zenyatta nie może zostać namierzony,gdy Transcendencja jest aktywna Nowa opcja: Czułość Anioła Stróża Przepraszam, że nie skończyłem, lecz padł mi net, a później nie miałem czasu dokończyć. Edytowano Luty 8, 2017 przez Lucas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 7, 2017 Share Napisano Luty 7, 2017 Nerfią bastiona? Czy nie nerfią? 2 minuty temu Lucas napisał: Bastion otrzymuje 35% mniejsze obrażenia, kiedy jest w konfiguracji Wartownika i Czołgu. Zobaczymy jak to się sprawdzi w boju ... Trza będzie ściągnąć tego PST i sprawdzić ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 6 godzin temu Lucas napisał: D.Va Matryca Obronna Pociski, takie jak hak Wieprza czy bomba pulsacyjna Smugi nie muszą już przybyć minimalnego dystansu, zanim zostaną zablokowane Że co niby z hakiem Roadhoga? Przecież to nie jest blokowane przez matrix xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się