Szonszczyk Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 @Lucas tych dwóch na twoim filmiku ma tak krzywą mordę, że boję się tego oglądać xD 54 minutes ago, Lucas said: "Mam cichą nadzieję, że jej ultem będzie DDoS. Nie wkurzaj mojego wewnętrznego bastiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 (edytowany) @MasterOfRainbows, zhakuję cię to się uspokoisz! Ten po lewej ma takie dziury w oczach, że w połowie to już trup. xD Overwatch zżyna od Minecraft'a... No jprd. Jak można te dwie gry do siebie porównywać?! Istna parodia! Spoiler Pewnie tyłek Smugi też zerżnął i dowalił krowie... Edytowano Sierpień 17, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 6 minut temu Lucas napisał: Overwatch zżyna od Minecraft'a... Drama intensifies xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Dokładna kopia, ja na miejscu Mojangu pozwałbym Blizzard. Nie rozumiem jak można w ogóle coś takiego robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 5 minut temu Niklas napisał: Drama intensifies xd Chociaż ta parodia na jedno ma plus. Dała mi inspirację by stworzyć teksturę skrzydeł Łaski na te z Minecraft. Dawniej stworzyłem pod RD. Spoiler Ten koń to mój niewolnik. Też takie skrzydła chce mieć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Nabyłem dzisiaj grę i pierwsze wrażenie, przynajmniej z walk z botami jest dość pozytwyne. Chciałbym z kimś pograć Jakby co to mój Battletag to Sosna564#2119 . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 14 minuty temu Sosna napisał: Chciałbym z kimś pograć Już oczekuję potwierdzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 tylko ten... uprzedzam, że moje umiejętności nie będą jakieś w sumie dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Macie szczegółowy opis mapy: http://overwatchgame.pl/szczegolowy-opis-mapy-eichenwalde/ Pod koniec wpisu znajduje się też filmik prezentujący mapę już w grze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 16.08.2016 at 20:19 Niklas napisał: Dzień dobry wieczór. Jesteście gotowi na nową mapę? Niech mnie diabli, jeśli nie jestem gotowy ;3 Ogólnie to wygląda pięknie i miło, że twórcy dokładnie opowiedzieli jej historię (ktoś wie, czy np takie Lijang Tower ma jakieś zaplecze fabularne? Bo tak właściwie ogarniam jedynie Route 66, Kings Row i Watchpoint Gibraltar), wygląda ładnie, a przede wszystkim, z tego, co widać na gameplayu który pojawił się dziś na YT, ma mnóstwo ciasnych przejść w budynkach nadających się do flankowania wroga. Nic dziwnego, że swój żywot zakończyło tam aż tylu Bastonów Chociaż przez chwilę miałem nadzieję, że będzie nam dane powalczyć we wnętrzu zamku. A nie jest :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 3 minuty temu Ever3Tree napisał: (ktoś wie, czy np takie Lijang Tower ma jakieś zaplecze fabularne? Na razie nic o tym nie wiadomo, ale zapewne Mei tam będzie, jak już zrobią filmik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 2 godziny temu Ever3Tree napisał: Chociaż przez chwilę miałem nadzieję, że będzie nam dane powalczyć we wnętrzu zamku. A nie jest :C Będzie można powalczyć wewnątrz zamku, no co ty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 http://overwatchgame.pl/blizzard-planuje-overwatch-free-trial/ Wygląda na to, że Blizzard zrobi wersję trial do Overwatcha, podobnie jak w przypadku swoich pozostałych gier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 (edytowany) @Niklas Wiadome mi jest to od ponad 3 dni. A żeby o tym wspomniał, to łaski nie było... Również chciałbym zaprosić do głosowania: "Jakimi postaciami gracie najlepiej?" dotyczący Overwatch. Edytowano Sierpień 18, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 No i są wieści z nowego beta patcha, który wyszedł wczoraj: https://playoverwatch.com/en-us/blog/20243886 Nastąpiły zatem kolejne poprawki postaci: - D.Va: jej macierz obronna zacznie się teraz regenerować sekundę po użyciu, a nie natychmiastowo jak dotychczas. - Hanzo: podczas celowania, jego szybkość będzie obniżona o 30% (dawniej: 40%); i jeśli dobrze rozumuję, zwiększono szybkość jego strzał, co ma zwiększyć zasięg. - Mei: jej Zamieć teraz będzie "ignorować" bariery, a ponadto zasięg zamrożenia zwiększony został do 10 metrów z 8. - McCree: drobne poprawki przy ulcie, wcześniej przy uaktywnieniu jego zdolność spadała do 50% i jeśli jej nie użył, mógł ją bardzo szybko naładować z powrotem, teraz ma zostać wyzerowana natychmiastowo, jak być powinno. - Mercy: szybkość leczenia na sekundę zostaje przyśpieszone o 20%; ożywieni bohaterowie teraz będą gotowi do akcji po 2.25 sekundy (zamiast 3). - Genji: podwójny skok nie będzie teraz się "resetować" po wspięciu się na ścianę; jego szarża nie będzie dłużej zadawać obrażeń Jadowitej Minie Widowmaker i pułapce Junkrata, ponadto nie będzie mógł dłużej "przeskakiwać" pułapki Złomiarza tą zdolnością; Odbicie nie będzie dłużej pozwalało na zadanie dodatkowego obrażenia z melee; jego ult zostaje skrócony do 6 sekund z 8. - Lucio: przyśpieszenie będzie dawać 70% więcej szybkości, zamiast dwukrotności. - Roadhog: poprawki z hakiem, głównie chodzi o to, by nie było takich dziwnych "przyciągnięć" przez ściany. Jeśli hak "chwyci" wroga, ten zostanie ustawiony na widoku Wieprza. - Zenyatta: Orb of Discord okazało się za mocne, więc dostanie nerfa: 30% dodatkowych obrażeń zamiast 50%; z kolei kulki dostaną lekkiego boosta do obrażeń z 40 do 46. Z kolei na Gibraltarze usunięto pierwszy checkpoint. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Kto w tej chwili nie ma możliwości zobaczenia nowych emotikon, lub nie chce mu się ściągać PST. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Właśnie puścili na streamie Blizza z Gamescomu filmik o Bastionie, fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 2 minutes ago, Airlick said: Właśnie puścili na streamie Blizza z Gamescomu filmik o Bastionie, fajny. Mało, że fajny. Najlepszy z shortów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 (edytowany) Also, Reaper niby czarnuch, a jednak słowiański przykuc wykonał wzorowo. Potwierdzony słowiański bohater w dawnym OW, bo przecież od Zaryi nie mógł się nauczyć. Nie wiem, czy short najlepszy, Dragons jednak wyżej w moim rankingu pozostanie. W sumie Alive też. Ale może to dlatego, że nie lubię Bastiona. Edytowano Sierpień 18, 2016 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Szczerze... wzruszyła mnie ta animacja... Wojna jest okrutna! Bastion, wracaj do lasu i zbieraj poziomki, nic ci po niej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 3 godziny temu Lucas napisał: Bastion, wracaj do lasu i zbieraj poziomki Bardzo dobry pomysł, gry staną się lepsze bez niego A tak foklle, fajna animacja. Przyjemnie się oglądało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 29 minuty temu Niklas napisał: Bardzo dobry pomysł, gry staną się lepsze bez niego To działa w drugą stronę. Szkoda mi go i chce mi się nim trochę więcej pograć, bo tak to częściej gram Łaską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 11 minut temu Lucas napisał: To działa w drugą stronę. Szkoda mi go i chce mi się nim trochę więcej pograć, bo tak to częściej gram Łaską. A mi nie. Bo zwykle widzę w grze taką sytuację: PRZEGRYWAMY? LEPIEJ WEŹMY BASTIONA I KAMPMY W ROGU!!!!1111111 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 2 hours ago, Niklas said: Bo zwykle widzę w grze taką sytuację: PRZEGRYWAMY? LEPIEJ WEŹMY BASTIONA I KAMPMY W ROGU!!!!1111111 Ba, najczęściej ja gram wtedy bastionem xD Nie no już przestałem, bardzo rzadko biorę bastiona... Oglądnąłem drugi raz shorta ... chciałbym zobaczyć tą bitwę w całej swej okazałości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 2 godziny temu Niklas napisał: PRZEGRYWAMY? LEPIEJ WEŹMY BASTIONA I KAMPMY W ROGU!!!!1111111 Tyle, że nie preferuję tak grania nim... Najczęściej jestem na widoku drużyny przeciwnej, która z daleka próbuje wejść na punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się