Zegarmistrz Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Ja bym obstawił Vinyl, mimo wszystko piekno pochodzi też ze środka, a jej muzyka przy akompaniamencie Oktavi jest cóż, niezwykła. Na miejscu drugim Luna i Rarity. Na trzecim z brązowym medalem ląduje u mnie Pinkie za nieprzeciętnie piękną grzywę^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 1. miejsce moim zdaniem należałoby do Luny Dalej to nie wiem xD Może się potem zastanowię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Z Księżniczek - Luna. Z Mane 6: Hmmm, Rarity albo Fluttershy. Nie umiem wybrać. Z postaci z tła - Octavia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Discord! Chrysalis! Diamond Tiaaaaaaaaajajajaj, nie ta strona listy... ekhm... LUNA! I tuż po niej Applejack z jej przepysznymi białymi piegami! Gdybyś była tortem, zjadłbym Cię całą, maleńka! Trzecie miejsce Dashie... zabiłaby mnie za to... gdybym tylko jej na ucho nie szepnął, jakie Dziadzio Discord dla dwóch najpiękniejszych planuje nagrody...: e621.net/data/7e/a6/7ea6be95785250ad4b7d880be3ade1b4.png?1344769627 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 I tuż po niej Applejack z jej przepysznymi białymi piegami! Gdybyś była tortem, zjadłbym Cię całą, maleńka! Poeta! Niech no uścisnę twoją prawicę! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Nie wiem... chyba Octy :3 Zależy też, kto rysuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Poeta! Niech no uścisnę twoją prawicę! I ja Twe kopyto, partnerze! W takich sprawach nie godzi się milczeć.. gdyby nie respekt do kuców - tu umiejscowionych, rzekłbym: ,,Wrzeszczmy, ile sił zgromadzonych!" ; 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Pff, piego-fetyszyści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 A ja Wam mowie ze Derpy zasluguje na 1 miejsce we wszystkich kategoriach :djTyy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Wszystkie argumenty zawiodły! Aktywacja Fanboy Mode: Ładowanie 80% Odrzucam ostateczny TRYB... TWILIGHTLICIOUS! FOR THE WIN http://cdn.derpiboo.ru/thumbs/1543/757/2012/08/16/09_14_31_150_75767__UNOPT__ Dla mnie One and Only :3:twilight4: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Oczywiście, że Pinkie Pie ma u mnie pierwsze miejsce! Kolejny zalinkuję, bo też jest przepiękny <3 Chociaż nie wiem jak sformułować argument. Ma piękny zaciesz grozy (naprawdę, usiądźcie popijając kawę i włączcie muzykę ritual/dark ambientową - następnie w główce dodajcie wszystkie znajome śmiechy Pinkie z obrazem uśmiechów). A po dłuższych przemyśleniach, kolejne miejsca: 2. Spike Rarity. 3. Twilight. Z księżniczek to mama noc - Luna. A tła nie oceniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Z mane 6- Rarity Z księżniczek- Luna Z drugoplanowych- Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiemen Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Najpiękniejsza jest Luna mimo że nie lubię jej jako postaci,jest Najpiękniejszym kucykiem w mlp:fim. Jeśli miałbym wybierać z mane 6 oczywiście wybrałbym twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Dla mnie wybór jest oczywisty - Księżniczka Luna, zarówno w wersji Minor i Major. Wygląd, charakter, historia, tajemniczość... no poporstu cud dziewczę, znaczy klacz. Natomiast z mane6 najładniejsza jest oczywiście Twilight, a z tła...hmm.... pomyślmy... Derpy i Lyra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Cóż... Wszystkie są ładne, ale jakoś bardziej spodobała mi się RD. Prócz niej to jeszcze księżniczka Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert99 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Oczywiście ze Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Tak szczerze każda postać jest piękna na swój sposób.... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Hmm... Definitywnie Cadance, jest przecudna! Zaraz po niej Luna i Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Rarity oczywiście . na swą obronę, krótkiej odpowiedzi mam to - Nie będę się rozpisywał bo czasu nie mam za bardzo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowPL97 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nie wyróżniam się jakoś zbytnio w gustach: Mane6: Rarity Księżniczki: Luna Background: Spitfire (Lol, czemu ona w polskim dubbingu ma głos faceta?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Oczywiście tylko i wyłącznie Fluttershy A potem cała reszta gromadki. Przydała by się jakaś ankieta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Osobiście obstawiłbym Lunę, ale znając fandom, kucyki i administrację to wiem, że wygrałaby Celestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusiu Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nie będę chyba zbytnio oryginalny ._. mane6 - Twilight Księżniczki - Luna Drugoplanowe - Derpy i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Tylko i wyłączne Rainbow Dash!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 mane6- Twi Księżniczki- Cadance Background: Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts