Selenium v.2 Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Uh, będzie dużo do wymienienia: - Brak pomysłowości, - Wygórowane ambicje, - Kiepska orientacja w terenie, - Niezdecydowanie, - Nie umiejętność dobierania słów w dyskusji, - Lenistwo - Obżarstwo - Wybuchowość - Kłótliwość - Wahania nastroju, - Zbytnia ufność, - Tchórzostwo, - Chaotyczność, i dalej nie wiem. Kto mnie pobije? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Lenistwo, bo inne cechy negatywne wypływają najczęściej z niego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2016 4 minuty temu Branthos napisał: Lenistwo, bo inne cechy negatywne wypływają najczęściej z niego. u mnie oprócz lenistwa, jest jest jeszcze brak organizacji i to, że za często kłamię ...:P 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Lenistwo (jak każdy w matfizówce, w mojej szkole xD). A tak właściwie, to moją najgorszą cechą jest chyba nieśmiałość 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Cytuj Jestem za miękka i zbyt altruistyczna Czyli jednak kłamstwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 6 godzin temu Selenium napisał: Uh, będzie dużo do wymienienia: - Brak pomysłowości, - Wygórowane ambicje, - Kiepska orientacja w terenie, - Niezdecydowanie, - Nie umiejętność dobierania słów w dyskusji, - Lenistwo - Obżarstwo - Wybuchowość - Kłótliwość - Wahania nastroju, - Zbytnia ufność, - Tchórzostwo, - Chaotyczność, i dalej nie wiem. Kto mnie pobije? Zdecydowaną większość z tych cech można przypiąć każdej kobiecie. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demotywatorking Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Chciwość albo lenistwo, nie wiem co jest gorsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 19 minut temu White Hood napisał: Czyli jednak kłamstwo. Niestety nie. Autentycznie chciałabym być zimną suczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 (edytowany) 10.01.2016 at 01:07 Airlick napisał: Niech pomyślę... Złośliwość, pamiętliwość, chorobliwa skrytość? Jestem niestety jednym wielkim kłębkiem najgorszych cech charakteru, aż dziw bierze, że woda święcona mnie nie parzy (tak, próbowałem ). Na ciebie to tylko ban działa... i Avanidius. *** To będzie tak: egoizm, megalomania, pazerność, kłótliwość, agresywność, nieczułość, zawiść, cynizm, bezlitosność, drażliwość, stronniczość, dwulicowość, drobiazgowość, lenistwo, nieprzewidywalność, podłość, samowolność, gnuśność, wredność, złośliwość, wyniosłość oraz bycie uprzedzonym i ponurym do tego. Chyba większość wymieniłem... tych najgorszych oczywiście. Edytowano Styczeń 20, 2016 przez Garin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 (edytowany) Próżność, duma sięgająca gwiazd, egoizm, cynizm oraz zimnokrwistość Edytowano Styczeń 20, 2016 przez Eter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Najgorsza? Jestem sobą Dużo by tego...aż mi się nie chce pisać... a z resztą co się będę chwalić. lenistwo może? więcej nie chce mi się wymyślać :u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 Lenistwo może być bardzo pozytywną cechą, jeśli ktoś wie jak je wykorzystać, czyli jak zrobić, żeby się nie nadrobić. To rodzi pomysłowość, polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Best Pony Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Jestem komunistą 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Wady są moimi zaletami, a zalety są moimi zaletami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 4 godziny temu Best Pony napisał: Jestem komunistą No to mamy zwycięzcę konkursu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireflyPL Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Komunista jako wada? Wiesz komunizm sam w sobie nie jest zły bo jest to ideologia równościowa ale źle wprowadzona i praktykowana w XX wieku. Bardziej konkretną wadą było by przyznanie się do stalinizmu lub leninizmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Właśnie teraz FireflyPL napisał: Komunista jako wada? Wiesz komunizm sam w sobie nie jest zły bo jest to ideologia równościowa ale źle wprowadzona i praktykowana w XX wieku. Bardziej konkretną wadą było by przyznanie się do stalinizmu lub leninizmu. Wszyscy powinni być równi? Zgadzam się, ale równi wobec prawa. Chyba, że uważasz zacofanie, biedę ( wynikającą z niewydolności gospodarki ) i niesprawiedliwość za dobre, wtedy komunizm nie jest zły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireflyPL Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 W pełni się z Tobą zgadzam równi wobec prawa i nic poza tym. Komunizm ma w sobie jedną z najbardziej istotnych wad jeśli chodzi o ideologię - jest utopijny czyli jeśli chodzi o rodzaj ludzki nie możliwy do osiągnięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CelestialCrayons Napisano Luty 10, 2016 Share Napisano Luty 10, 2016 Najgorsza cecha charakteru... jest tego trochę: Zapominalstwo Gadatliwość (przesadna) Lenistwo Słomiany zapał Ale z tych wymienionych to na tą chwilę, chyba najbardziej przeszkadza mi Słomiany zapał. Po prostu nienawiedzę sytuacji gdzie najpierw się czymś napaliłam, najczęściej jakimś pomysłem i później nie starcza mi ochoty by to dokończyć. Okropne uczucie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 10, 2016 Share Napisano Luty 10, 2016 Eeee... Lenistwo Marzycielstwo (było tego trochę) Apetyt Pinkie Pie, (szczególnie na słodycze) Więcej nie doliczę, lista jest niebotyczna bo zapiisana dużą czcionką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CelestialCrayons Napisano Luty 10, 2016 Share Napisano Luty 10, 2016 Ahh! Prawie zapomniałam dodać! Jeszcze Naiwność Taaak... wiele osób to wykorzystuje ^^' 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 10, 2016 Autor Share Napisano Luty 10, 2016 3 godziny temu SłodkoSłodka napisał: Ahh! Prawie zapomniałam dodać! Jeszcze Naiwność Taaak... wiele osób to wykorzystuje ^^' U mnie to samo... Też jestem naiwny i do dzisiaj odczuwam tego skutki :/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 (edytowany) Co tu dużo mówić, Ja.... nie mam, wad Nie noż, mam. Z tych najważniejszych: Spoiler ...ale Selenium, to ja nie pobije Edytowano Luty 17, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) Zobaczyłem, że ktoś odpowiedział w tym temacie. Myślę sobie, że pewnie znowu lenistwo. Oczywiście miałem racje. To dobijające, jak bardzo nikomu nic się nie chce ( oczywiście uogólniam ). Lenistwo to choroba 21 wieku, kiedy wielu ludzi po prostu siedzi przed kompem i przegląda demotywatory czy głupie filmiki z You Tube. Najlepiej wszystko usprawiedliwiać lenistwem i mieć wywalone, bo tak jest ponoć łatwiej. Tylko z doświadczenia wiem, że w taki sposób życie przemija przed oczami, jakby nic się nie działo i nim się człowiek obejrzy, zmarnuje swoje najlepsze lata. A przecież jest tyle wspaniałych rzeczy, które można robić na świecie... PS. To nie było adresowane bezpośrednio do nikogo, tylko luźno rzucone "w powietrze". Edytowano Luty 28, 2016 przez Phosky 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Jestem strasznym detalistą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się