Cassidy Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 @Onyx mamy jednego ziemowita na spółkę dziękuję ziemku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 2 godziny temu Miszcz Tencz napisał: Ja się nie zgadzam z argumentacją, bo tak. Gdyż nie ponieważ. Przebij to. 42 minuty temu Cassidy napisał: @Onyx mamy jednego ziemowita na spółkę Brzmi agresywnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 24 minuty temu Ziemowit napisał: Gdyż nie ponieważ. Przebij to. Załamię cię ponieważ moja odpowiedź to: Spoiler NIE PYSKUJ xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 4 godziny temu Cassidy napisał: @Onyx mamy jednego ziemowita na spółkę dziękuję ziemku Ojaaaaa Dziękuję 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Etirenus Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 nie wiem czy padła taka propozycja, ale proponowałbym Ziemowita dla Ziemowity za Ziemowity (wiem masło maślane), ale skoro są nominacje to nominuję . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 23, 2017 Share Napisano Maj 23, 2017 Czas nominować kogoś, a więc: @Princess Caela za empatię i altruizm. @Mały Hehesz za wszystko dotychczas, a także zaangażowanie. @Akant za bycie pomocnym. @Świeży rekrut za cierpliwość i dobre rady. @wopybookLight46 i @Ziemowit za inicjatywę. @Cirth za starania i dobre rady. @Silicius za umiarkowany optymizm i za wkład . @Zirathel za trzeźwy umysł. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 9, 2017 Share Napisano Czerwiec 9, 2017 PIERWSZE CZERWCOWE ZZ! 1. @Polineks - Za solidny wycisk i dobry wywiad 2. @Triste Cordis @BiP - Za przeprowadzenie fajnych wywiadów, ze mną i potem z Polineksem 3. @Onyx @Cassidy @Calevalke - Onyx, za kapitalne występy w turnieju, za dobrą pracę i za to, że doprowadziliśmy do inauguracji projektu, Cass za to, że wchodzi częściej na mecze niż niektórzy zawodnicy, jak często bywa, a Cale w ramach urodzin. Pozdrawiam was wszystkich. A i to historyczne ZZ, bo pierwszy raz w historii mamy 6 osób na podium (jak oni się zmieścili?). No cóż, pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Jestem pierwszy? Kurka, ale szok! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 3 godziny temu Polineks napisał: Jestem pierwszy? Kurka, ale szok! Szook wspaniały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Ej, taka ciekawostka, tag powyżej tematu będziemy wspominać dobrze, zapamiętajcie ten dzień - 12 Marzec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 Ojej, dziękuję ślicznie c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 10, 2017 Share Napisano Czerwiec 10, 2017 10 godzin temu Ziemowit napisał: Ej, taka ciekawostka, tag powyżej tematu będziemy wspominać dobrze, zapamiętajcie ten dzień - 12 Marzec. Jaki tag? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2017 Share Napisano Czerwiec 11, 2017 10 godzin temu Rainbow Guitar napisał: Jaki tag? Chyba tyn: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 cisza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Ziemowit ma wakacje. Zostawcie go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Siedzi codziennie na Discordzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 A ty go szpiegujesz, weź sobie znajdź życie towarzyskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Czerwiec 30, 2017 Share Napisano Czerwiec 30, 2017 @Ziemowit Usunąłem, ale teraz ty usuń post, ponieważ cytujesz mój usunięty post Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Wieczór niedzielny, ależ zajebiście, Jebnę wam nagrody, czas najwyższy oczywiście. 1. @Cassidy @Onyx - Za to, że pozdrowiła pralkę i bułkę z serem, a onyxa dostawiłem, bo czemu by nie 2. @Ziemowit - Bo kurna jestem z siebie dumny, pieprzyć hejterów, 3. @Wilczkowa - Żeby otrzymała powiadomienie . A tak na szerio to dlatego, że jest spoko. Wyróżnionka: @Twister @SPHRAX @Rainbow Guitar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Dziękuję ty dobra istoto, w zamian dostaniesz ode mnie sprawną wagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 @Cassidy Lepiej nie, sam sobie kupię kiedyś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Dziękuję serdecznie, a teraz dowidzenia. Idę oglądać Hobbita lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 *jebs* Koniec przyznawania nagród, bo byndzie usuwanie konta. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Młody się obraził, bo mu kolor zdjęli Ale dzięki za wszystkie przyznane nagrody są teraz częścią mojego życia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 (edytowany) 2 minuty temu, Cassidy napisał: Młody się obraził, bo mu kolor zdjęli Nie dlatego. Nie obrażam się na administracje, szanuję nawet. To nie jest powód uszunięcia się. Edytowano Lipiec 11, 2017 przez Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się