Bronek Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Kupiłem Earth 2160 na tej stronie co pisałem. Z VAT klucz kosztował 1,56 zł. Tyle, że doliczona została prowizja 1,55 zł . A więc zapłaciłem w sumie 3,11 zł. Jakiś Earth 2160 mi się aktywował, ale nie patrzyłem jeszcze czy to nie jest jakieś demo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 Do tej gry z tego co wiem, nie ma dema. Nie jest mega popularna, więc to jest oryginalna cena na G2A Do tej gry z tego co wiem, nie ma dema. Nie jest mega popularna, więc to jest oryginalna cena na G2A Co do Earth 2160. Jest tam edytor map. Więc jak byście chcieli to mógłbym zrobić mapę na której wszyscy by mieli szanse. Do tego parę bonusików ode mnie tam. Kuracyja. Będę kupował wersje steamową tej gry, jest na G2A tania jak barszcz, więc mogę kupić 2 kopie. Chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 Pograłem kilka godzin przeciwko AI. Tak patrzę, że chyba oszukuje - jakim cudem w dwie minuty można mieć małą armię, a po pięciu lotnictwo? (surowce, limit jednostek - AI chyba to nie dotyczy). Restart. Takie same frakcje. Od razu postanowiłem zbudować 2-3 pojazdy i posłać je na pewną śmierć, żeby zobaczyć gdzie jest i co ma AI. Trafiłem od razu i co? Baza z podstawowymi budynkami. Serio? Swoją drogą jakie będą zasady? Jak to będzie przebiegać? Zastanawiam się, czy brać w tym udział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 AI jest wymagające, ale jak się nauczy się w to grać, to można być nawet szybszy od tego bota. Na pewno nie będzie botów podczas walki. Co do Frakcji, to nie wiem, bo Sosna musi zdecydować. Ja bym preferował dobrowolny wybór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 W większości gier (nie tylko) strategicznych bot ma łatwiej. Np. W Company of Heroes ma szybszy przyrost zasobów, itd. Co do frakcji to jestem za wolnym wyborem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 Ja tam spasuję i poczekam na ewentualną kolejną grę. Może gdyby była to strategia turowa? RTSy to jednak nie moje klimaty. Szkoda, że jako FPSa nie wybraliśmy UT 2004. W tej miałbym szanse... Chyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 (edytowany) Takie pytanie... Ile osób ma oryginalną kopię Tomb Raidera z 2013? Pytam z ciekawości teraz po prostu. I jeszcze jedno... Ile osób ma pewność, że będzie za tydzień? Edytowano Lipiec 16, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 Pewności niema nigdy, a kopie posiadam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 Niestety nie mam TR z 2013. Jakoś mi nie podeszła. Nawet jeśli byłby na wyprzedaży nie kupiłbym jej. Na moim laptopie nie ruszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 Tomb Raidera niestety nie posiadam. A co do obecności to będę na 99% (wiadomo - zawsze może coś wypaść) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 Ja będę na kacu, bo wcześniej w piątek mam imprezę pracowniczą. Będę na 100% u lunarnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 Jedyny TR jaki mam to Unfinished Business sprzed 15-20 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 Zagrałem trochę w Earth i jak narazie to dla mnie czarna magia. Nie wiem czy brać udział w tej rundzie. Skoro już kupiłem i pobrałem to chyba zagram. Jeśli będzie nieodpowiednia liczba uczestników to zrezygnuję. Tomb Raider nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 Ja od razu napiszę, że mnie nie będzie na kolejnej rundzie. Mam nadzieję, że po tej będzie coś fajnego (w końcu). Ps. To jaki gatunek gier po strategii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 FPS mnie ominął ale jakby to wchodziło w rachubę kiedyś to polecam Combat Arms - darmowa strzelanka gdzie da się zagrać wyrównaną grę na podstawowym sprzęcie i jest cholernie przyjemna. Owszem mam tam konto dawne z przegranymi tysiącami godzin chyba więc typowo jeśli czujecie że miałoby mi to dać przewagę w tej grze to nie wezmę udziału tylko tak daję wam ciekawy pomysł do rozpatrzenia. Mógłbym ewentualnie być obserwatorem czy kimś z góry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 17, 2016 Share Napisano Lipiec 17, 2016 Regulamin rozgrywek zostanie udostępniony jutro około godziny 18, kiedy to zapoznam się z dostępnymi trybami rozgrywki i opcjami w EARTH Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Lipiec 17, 2016 Share Napisano Lipiec 17, 2016 Okej. Miałem zamiar o to zapytać, szczególnie o dokładny typ gry (zauważyłem, że w IEO rebalancing są totalnie pozmieniane właściwości - zwłaszcza koszta). Muszę przyznać, że E2160 zmienił się nieco przez te lata. Btw. Nie przejmujcie się jeśli przegrywacie z botami. Zauważyłem, że zmodyfikowali je goście od SuperStorm (swoją drogą - robili też pod E2150). Teraz boty są bardzo nie fair. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 OK. miał być regulamin ale potrzebuję minimum 2 osób, które mają EARTH i mają chwilę czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 49 minuty temu Sosna napisał: OK. miał być regulamin ale potrzebuję minimum 2 osób, które mają EARTH i mają chwilę czasu Tak dokładniej to do czego potrzebne ci te osoby? Jak coś to ja mam EARTH, ale nie ogarniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 potrzebuję sprawdzić coś, czego w pojedynkę ogarnąć rady nie dam, to znaczy potrzebuję sprawdzić coś w trybie online Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 ja rady nie dam. Grę mam, lecz jestem zajęty sporo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 A jutro gdzieś w okolicach 15-16 dałoby radę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 Chyba tak. Mam na nocki (22-6), a wstaję koło 13. Chyba będę dostępny i miał okienko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 Myślę, że ja też dam radę, ale jak coś to możesz znaleźć kogoś jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 Obecnie na Bundle Stars trwa wyprzedaż na gry z serii Star Wars. Co powiecie na Jedi Academy? (2.50€) Oczywiście po strategiach. Zasady: TDM, tylko miecze, brak mocy (grałem tak online - rewelacja) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts