Bronek Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Jak coś uruchamiam kompa. Czekam na informacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Będzie ktoś ponad dwie osoby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Błagam... nie mówcie, że znowu nie wypali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 @Sosna też graj to będą 3 osoby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 (edytowany) Imponująca liczba... Tak się zastanawiam czy następnej "konkurencji" nie uznać za finałową? Non stop problemy z frekwencją :/ EDIT: Sosna to "sędzia", także chyba nie wchodzi w grę. Chyba... PS. Jako następną (ostatnią?) grę, proponuję Hedge Wars - darmowy klon Worms. Ma multi, powinno być ok. Edytowano Sierpień 28, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 (edytowany) Do tych królików to chyba miał jeszcze tylko być @FrozenTear7. EDIT. Jeśli nikogo jeszcze nie będzie to zagrajmy chociaż we 2. Z Jedi Academy chyba tak było. EDIT2. Jak coś to jestem na TS. Edytowano Sierpień 28, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Dobra widzę, że nie ma sensu, więc ci, którzy się dziś stawili dostają po pięć punktów a nad kolejnymi rozgrywkami trzeba się zastanowić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Spoko, a tak chciałem w to pograć na multi. Ktoś chce teraz pograć tak poza turniejem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 A mogłem być na "Święcie Ziemniaka" i jeść babkę ziemniaczaną na czas Może bym kubek wygrał? A tak na serio - proponuję wspomniane darmowe Hedge Wars. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Mogę pograć ale tak koło 20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Właśnie teraz Sosna napisał: Mogę pograć ale tak koło 20 Eee to lipa. Co do Hedge Wars to jestem za. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 5, 2016 Share Napisano Wrzesień 5, 2016 (edytowany) A właśnie... następną grą będzie Hedge Wars i rozgrywki odbędą się w ten weekend, najprawdopodobniej w sobotę. A i nie będzie to ostatnia gra w tych rozgrywkach, bo chcę to pociągnąć chociaż do wypłaty więc poza Hedge Wars będą jeszcze z dwie-trzy gry... a i jak ktoś nie będzie chciał grać, z racji tego, że tej gry nie zna... cóż mówi się trudno. Macie linczek do pobrania jakby co http://www.hedgewars.org/download.html Edytowano Wrzesień 5, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 5, 2016 Share Napisano Wrzesień 5, 2016 Postaram się być (jeśli znowu nie zapomnę ). Jeśli nie będzie ludzi to i tak do tej gry wystarczą 2 osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 5, 2016 Share Napisano Wrzesień 5, 2016 Takie Worms w darmowym wydanie, piszę się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 A Haxball będzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 (edytowany) Wiem, że nikt się nie zgodzi, bo "nie mam i nie kupię" (takie tam), ale fajnie by było zagrać w Half Dead (taki "Cube: The Game") Wystarczą dwie osoby (co-op). Ta, która dotrze do wyjścia lub przetrwa dłużej - wygra. Gra kosztuje 2€ i jest rewelacyjna. EDIT. Jest też tryb rywalizacji. Kto znajdzie wyjście jako pierwszy, wygrywa. Edytowano Wrzesień 6, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 (edytowany) Hmmmm. Z racji że strategie na razie zawieszone to co byście powiedzieli na taką fajna gierkę ,,American Conquest : Fight Back"? Może ktoś to ma oprócz mnie na płytce ;-;. Chodź co prawda drogie nie jest a kupować nie trzeba bo testowałem z teamem do gamingu Edytowano Wrzesień 6, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Skoro o strategiach mowa to proponowałbym grę Original War... "Nie znam, nie gram" Zgadłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Regulamin rozgrywek w Hedgewars: 1. Rozgrywki odbędą się w niedzielę, dnia 11 września 2016 o godzinie 18. 2. TS obowiązujący podczas rozgrywek to ten podany w pierwszym poście. 3. Rozgrywka będzie nagrywana przeze mnie i będzie do obejrzenia później na youtubie. 4. Tryb gry to Normal, uzbrojenie będzie ustawione tak, żeby było po jednej sztuce każdej broni. Mapą będzie generowana losowo duża mapa. 5. Moja drużyna będzie składać się z jednego jeża, który będzie nazywał się Sosna, natomiast pozostałe drużyny muszą posiadać po 8 jeży. 6. Pokój, który należy wyszukać to Equestriańska wojna o pizzę a hasło to NLRvsSE. 7 Punktacja będzie rozdzielona na zasadzie ostatni wygrywa, czyli czyja drużyna nie odpadnie ten wygrywa. Proszę o potwierdzenie obecności maksymalnie do soboty do godziny 21. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 (edytowany) Na 99% będę. Chyba, że coś mi wypadnie/zapomnę. Oczywiście solarni, ale w razie potrzeby zmienię drużynę PS. Może by tak uaktualnić pierwszy post? Jest odrobinkę nieaktualny. Króliki nie wypaliły (poszły się kicać) Edytowano Wrzesień 8, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Mam zamiar być (jeśli nie zapomnę). Będzie podział na drużyny? Jeśli tak to przypominam, że jestem w solarnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 a i jeszcze jedno... jakbyście mieli problemy z odpaleniem gry to odpalcie ją bezpośrednio z folderu instalacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 Ja się zgłaszam do Lunarnych. O mało o tym nie zapomniałem ^^; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 Uwaga zminana godziny odbywania się rozgrywki... Nie będzie to 18 tylko 20:30, bo się okazało, że nie wyrobię przed 20 a chciałbym się jeszcze ogarnąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 (edytowany) 7.09.2016 at 16:27 KougatKnave3 napisał: Skoro o strategiach mowa to proponowałbym grę Original War... "Nie znam, nie gram" Zgadłem? Nie bój, się. American Conquest to tez klasyk, tylko gimby nie znajo :( Bo nawet nie byli na świecie jak ta gra wyszła Znam ten ból stary EDIT: A w sumie to nikt tego nie zna co ja sie pocieszam :( mało tu gimbusów na forum Edytowano Wrzesień 10, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts