Sosna Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 w sumie to rozgrywki odbędą się zasadniczo gdzieś z 15 po 20, bo w sumie kwadrans na ogarnięcie się wystarczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 (edytowany) Potwierdzam obecność o ile ktoś pomoże mi z problemem w tej grze. Mianowicie nie mogę wejść na singleplayer i multiplayer, chociaż jestem zalogowany na swoje zarejestrowane konto. Edytowano Wrzesień 10, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 a jakiś komunikat ci przy tym wyskakuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 (edytowany) Spoiler I to nie jest jedyna gra, z którą mam problemy. Mam jeszcze jedną, SkySaga, która nawet odpalić się nie chce. Próbowałem już różnych sposobów na nią, nawet tych sugerowanych przez moderatora forum tej gry. A tak to wszystkie inne gry działają bez problemu, np. BF1. Edytowano Wrzesień 10, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 (edytowany) A próbowałeś przeinstalować? ewentualnie uruchomić bezpośrednio z folderu instalacyjnego? ewentualnie jest też w systemie windows magiczna opcja pod tytułem uruchom jako administrator, która znajduje się pod prawym przyciskiem myszy Edytowano Wrzesień 10, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 7 minut temu Sosna napisał: A próbowałeś przeinstalować? ewentualnie uruchomić bezpośrednio z folderu instalacyjnego? ewentualnie jest też w systemie windows magiczna opcja pod tytułem uruchom jako administrator, która znajduje się pod prawym przyciskiem myszy Tak, tak, tak i nic. Mam to powtarzać to wszystko co ze SkySaga? Nie dzięki, bo i tak nie zadziała. To te gry są zepsute, nie mój PC. A co ja próbowałem robić? Proszę A teraz się wypisuję z tej gry, czołem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 (edytowany) "Gimby nie znajo"... jak ja tego nie cierpię Wejdziesz na Demoty - co drugi to "gimby nie znajo". No i co z tego? Ktoś czuje się z tego powodu lepszy czy co? Wybaczcie, ale dostałem uczulenia na ten tekst po obejrzeniu 8039850350 "zabawnych" memów na demotywatorach. A co do gier - OW grałem, ale nie przypadła mi do gustu (tak jak większość strategii Gra miała premierę w kioskach... szkoda, że "inicjatywa" padła). AQ - nie moje klimaty. Z emerytów - Unreal to było coś - FPS z zagadkami, świetnymi przeciwnikami... No i ta broń EDIT. Konto zarejestrowane, wszystko powinno być OK. Ale mają upierdliwą "kapczę" Edytowano Wrzesień 11, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Byłem prawie w 100% pewien, że mnie nie będzie, a się okazało, że dam rade. No niestety niespodziewane to było. Także ten... też się pojawię, w Solarnych oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Mam nadzieję, że dojdzie ktoś z lunarnych. Inaczej trzeba będzie zmieniać strony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Chyba że zdobi się rundy każdy z każdym i potem ewentualnie dobrywki czy cuś Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 (edytowany) Zmienię drużynę i po problemie EDIT. Kurde, nie zauważyłem, że jest nas trzech. Edytowano Wrzesień 11, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Pokój już śmiga można wbijać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Ok, jakby co, to jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 (edytowany) Dajcie mi dokładnie 7 minut i wbijam Btw. @Sosna Jak będzie przebiegać gra? Bo jest 2 Solarnych vs 1 Lunarny. Edytowano Wrzesień 11, 2016 przez Reedman_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 (edytowany) a w czym wam to przeszkadza pograć? zasady zwycięstwa są podane w regulaminie rozgrywek Edytowano Wrzesień 11, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Już jestem, zaraz wbije Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Jak tam rozgrywki? Miałem być, ale znowu zapomniałem. A ustawiłem sobie przypomnienia. No ale cóż - musiałem książki zamawiać i tak jakoś wyszło :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Póki co... Nijak :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Jeszcze się nie zaczęło? To może jeszcze wbije? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 ok czyli to ja strepiłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Będzie coś jeszcze dzisiaj? Bo nie wiem czy próbować jeszcze wejść. Chyba już nawet nie będe próbował, bo nawet gry nie mam ściągniętej, a poza tym muszę jeszcze coś do szkoły się pouczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 130 MB to nie jest dużo ściągania a technicznie rzecz biorąc nawet nie zaczęliśmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Ehh internet dzisiaj mi słabo działa i ściągałoby mi się ponad 20 minut. Poza tym mam problem z captch'ą. Mnie nie będzie. Będzie jakieś nagranie z rozgrywek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Będzie na youtubie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Końcówka walki była epicka xD Swoją drogą dlaczego nikt nie brał apteczki? (lewy dolny róg) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts