Decaded Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 A więc rozgrywki się skończyły. Ciekawe do kogo powędruje pizza Kanał na TSie Wam zostawiam, więc jakbyście chcieli sobie pogadać to możecie wbijać śmiało (jak się znajdzie jakiś dzielny i chętny uczestnik, to mogę nadać prawa właściciela kanału). Do zobaczenia w następnej edycji (o ile będzie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 Ja będę taki dzielny i chętny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 aww shit zapomniałem edytować pierwszego posta po minkraftach Wyniki z Paladinsów będą jutro a pizza będzie w sobotę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 Ekchem Sosna... nie zapomniałeś o czymś? (Piątek) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 nie zapomniałem ale zajęty byłem (mocno) Wyniki razem z tymi ostatecznymi będą dzisiaj a pizza będzie jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 Pizza jutro, a już dziś wyjeżdżam do siebie. Smutłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 wiesz, jak wygrasz to możesz sobie wybrać inny termin dostawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 Dobrze wiedzieć. Tylko kto wygra? :-P Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 Niespodzianka... Wyniki już mam, jak wrócę to opublikuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 (edytowany) Ok to najpierw wyniki z Paladinsów: 1 miejsce Peros 10 punktów 2 miejsce Lucas 8 punktów 3 miejsce Calevan 6 punktów 4 miejsce Triste Cordis 2 punkty Reszta dostaje po jednym punkcie za obecność. A teraz wyniki ogólne: 1 miejsce @Onyx - 32 punkty 2 miejsce @Reedman_PL 28 punktów 3 Miejsce @KougatKnave3 24 punty 4 miejsce @Triste Cordis oraz @Bronek mają po tyle samo punktów czyli 23 5 miejsce @MasterOfRainbows 13 punktów 6 miejsce @FrozenTear7 12 punktów 7 miejsce @Lucas 9 punktów 8 miejsce @CalevaN 6 punktów 9 miejsce @Uszatka 3 punkty 10 miejsce @Bury 2 punkty 11 miejsce @Maćko z Bogdańca 1 punkt Wszystkim dzięki za wspólną grę i znoszenie mnie jako gospodarza tychże rozgrywek. Było długo, niekoniecznie wszystkim podpasowały gry ale ogólnie rzecz biorąc źle nie było. A teraz słówko o nagrodach: - za pierwsze miejsce należy się dowolna pizza o średnicy 40 cm oraz jedna z tych czterech gier do wyboru. Warunek jest jeden... zamówienie musi być złożone w pizzeri, którą obsuguje np. portal pyszne.pl - za miejsce 2 należy się jedna z pozostałych trzech gier - za miejsce trzecie do wybory z pozostałych dwóch gier - za miejsce czwarte należy się ta gra, co zostanie, acz nie przewidziałem, że może być dwóch zdobywców tego miejsca, więc może jakaś dogryweczka? Specjale podziękowania @Decaded za ogarnianie serwerów i ogólną pomoc w rozgrywkach Wybaczcie ogólną biedę w nagrodach ale po przejrzeniu budżetu okazało się, że nie stać mnie na więcej. Druga edycja będzie może kiedyś nastąpi. Tak czy siak temat zostanie, w razie jakby komuś chciało się zorganizować kolejną edycję. EDIT do puli nagród doszła kolejna gra, a mianowicie Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising w wersji na Origin, więc nie potrzeba dogrywki Edytowano Październik 29, 2016 przez Sosna 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 Ja mogę dodać jedną grę do puli - mam jeden kod seryjny a mam już tą grę. Będzie wtedy pięć. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 To jakbyś mógł to byłoby fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 No pizza for Dec Gratuluje wygranym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 3 miejsce? Lol nie spodziewałem się. Dzięki wszystkim za wspólną grę i czekam na ewentualną kontynuację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 Ja także dziękuję wszystkim za grę a organizatorom za organizację xD. Oby szybko pojawiła się kolejna edycja :-) Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 5. Miejsce ... jestem największym przegranym xD Z własnej winy Ale dobra, więcej gier mi nie potrzeba. Ps. Następnym razem ma być WorldOfTanks ... już mam pomysł jak to rozegrać ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 Czwarte miejsce? Tego się nie spodziewałem. Cieszę się, że tak wysoko, pomimo beznadziejnego grania. Może niepotrzebnie proponowałem Trackmanię? Może w tradycyjnych wyścigach byłoby lepiej? A zamiast CSa, UT2004? TDM byłby do ogarnięcia dla każdego. Dla mnie CS był jakimś kosmosem. "Triste z paczką na bananie". Że niby gdzie? "Co robi Triste"? Triste nie pamięta gdzie było "A" Szkoda też, że nie udało mi się uruchomić tamtej bijatyki. Gdyby rozgrywała się jako jedna z ostatnich, mógłbym wziąć udział. Gra działała na laptopie matuli (Win7), ale w weekendy dzwoni brat z USA. Od +/- dwóch miesięcy mam iPada, laptop wolny. No i te "wormsy" - kto grał, widział jak mi rozstawiło jeże. Koniec wymówek. Jeśli ktoś będzie miał tyle cierpliwości co @Sosna i zorganizuje drugą edycję, to uprę się przy tym UT2004. Udostępnię wersję GOG (i tak mam ją kupić, bo ta którą mam zaczyna gryźć się z Win10) - tak, wiem, "wersja od Cioci Z Ameryki", ale na ten jeden dzień mógłbym udostępnić bezpieczny instalator (GOG) Nie byłby to też grzech śmiertelny. UT3 jest zbyt konsolowy (w UT trzeba ogarnąć tylko jedno -->> stoisz w miejscu = jesteś martwy. I jeszcze jeden plus - mutator "arena" - każdy ma taką samą broń. Precz camperom). Trochę szkoda, że czwarte bo tuż obok "pudła", ale mniejsza o to. Nawet gdybym wygrał, to i tak nie miałbym jak "pobrać" nagrody. Oddałbym ją temu, kto zajął drugie miejsce. A co do gry to wezmę to co zostanie. @Bronek grał lepiej niż ja. O wiele lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 Z tego co wiem to polityka GoGa jest jedną z luźniejszych jeśli chodzi o instalowanie gier na dowolnej ilości komputerów więc w sumie nie jest to piractwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 Tak czy inaczej, pod względem wygody przebijają resztę. Klient jest opcjonalny, a pobiera się jedynie plik "exe". Zwykły instalator. Zero zabezpieczeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 @Triste Cordis to w takim razie na następne rozgrywki podrzucę Battlefielda 1 Ino spolszczenie będzie trza dorwać, bo mam go z ruskiego giveawaya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 (edytowany) w sumie też mogę podrzucić do następnej edycji instalatory do takich gier ja: Empire Earth Gold Edition, Alien versus Predator Classic 2000, Age of Wonders, czy Worms Forts Under Siege, bo się okazało, że mam je na GoGu mam nawet Guilty Gear X2 # Reload więc też mogę podrzucić Edytowano Październik 29, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 Nie spodziewałem się, że dostanę jakąś nagrodę ^^ Dziękuję wszystkim za wspólną gre. Mam nadzieję, że odbędzie się druga edycja i będzie jeszcze lepsza niż ta. Na pewno wezmę udział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 Łojaa... Nie spodziewałem się, że wygram, byłem w 99% pewien, że wygra Reedman W każdym razie... dzięki za gry, trochę ten turniej trwał, ale to w sumie dobrze, bo była naprawdę dobra zabawa I gratuluję pozostałym A teraz kwestia gier do wyboru... fakt, są to moje gry Dlatego też nie wybieram żadnej z nich i kwestię kto dostanie jedną z tych gier, przekazuje organizatorowi: @Sosna Co do pizzy... well, odezwę się X) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 lol nikt nie chce gier? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 23 minutes ago, Sosna said: lol nikt nie chce gier? Ja ostatecznie nawet nie wiem czy coś wygrałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts