Niklas Napisano Wrzesień 22, 2017 Share Napisano Wrzesień 22, 2017 (edytowany) https://www.equestriadaily.com/2017/09/eqd-exclusive-three-more-posters-for.html Kolejne plakaty. I kolejne sceny, tym razem z niemieckiego dubbingu: Spoiler https://www.equestriadaily.com/2017/09/hasbro-releases-11-movie-songs-onto.html Piosenki z filmu na YT. Edytowano Wrzesień 22, 2017 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 (edytowany) Prawie godzinny materiał zawierający wywiady z aktorami głosowymi z filmu: Spoiler Acz czas jest trochę przesadzony, bo bywają całkowicie puste momenty i są przerwy pomiędzy poszczególnymi wywiadami. Edytowano Wrzesień 24, 2017 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaganMuffin Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Polski "Spot" filmu z piosenką We Got This Together Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Suddenly, spoilerz: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im_Not_A_Brony Napisano Wrzesień 26, 2017 Share Napisano Wrzesień 26, 2017 (edytowany) Na kanale Discobery Family będzie pokazane jak zrobili film: https://www.equestriadaily.com/2017/09/the-making-of-my-little-pony-movie.html Oraz krótkie wywiady z aktorami, scenażystami itp: https://www.equestriadaily.com/2017/09/behind-scenes-sound-bites-from-mlp.html Edytowano Wrzesień 26, 2017 przez Niklas 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 26, 2017 Share Napisano Wrzesień 26, 2017 (edytowany) Super hiper mega eksluzywny klip prezentujący Songbird Serenade - Clean Up: Spoiler Time to be Awesome: Spoiler One Small Thing: Spoiler We Got This Together: Spoiler Edytowano Wrzesień 26, 2017 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaganMuffin Napisano Wrzesień 26, 2017 Share Napisano Wrzesień 26, 2017 (edytowany) Wyżej wymienione piosenki po polsku. W którym oryginalnie się te klipy ukazały. We Got This Together Spoiler One Small Thing: Spoiler Time To Be Awesome Spoiler Edytowano Wrzesień 26, 2017 przez PaganMuffin 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 27, 2017 Share Napisano Wrzesień 27, 2017 Kurczaczki ziemniaczki, coś mi się pokićkało z premierą, nie wiedziałem, że to już tak blisko. Myślałem, że to w grudniu dopiero. Po tych wszystkich spotach wygląda to nawet obiecująco~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaganMuffin Napisano Wrzesień 27, 2017 Share Napisano Wrzesień 27, 2017 FGE wraz Monolith Films organizuje konkurs w którym do wygrania są bilety na pokaz premierowy z gwiazdami. Pokaz filmu odbędzie się w dniu 3 październik 2017 o godzinie 18:30 w Multikinie w Złotych Tarasach w Warszawie.http://www.fge.com.pl/2017/09/konkurs-filmowy_27.html 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im_Not_A_Brony Napisano Wrzesień 29, 2017 Share Napisano Wrzesień 29, 2017 Na Twitterze opublikowano 6 nowych plakatów: https://www.equestriadaily.com/2017/09/six-more-mlp-movie-posters-released-by.html?m=1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaganMuffin Napisano Wrzesień 29, 2017 Share Napisano Wrzesień 29, 2017 Dwa nowe spoty TV. Nowe sceny. Spoiler Spoiler Polska wersja fragmentu filmu z Songbird Serenade Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im_Not_A_Brony Napisano Wrzesień 30, 2017 Share Napisano Wrzesień 30, 2017 Teraz można wysyłać kucykowe emotki: https://www.equestriadaily.com/2017/09/my-little-pony-facebook-stickers-now.html?m=1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaganMuffin Napisano Październik 1, 2017 Share Napisano Październik 1, 2017 Making of My Little Pony The Movie Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 1, 2017 Share Napisano Październik 1, 2017 @BiP Nie wiem w jakim alternatywnym świecie żyjesz, ale te wszystkie linki, które podałeś w swoim poście Pagan (i inni) podał znacznie wcześniej. Nie minusuj go tylko dlatego, że ciebie uprzedził i nie czytasz wcześniejszych postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 3, 2017 Share Napisano Październik 3, 2017 Niemiecki Amazon wyznaczył premierę filmu na DVD i Blu-ray na 16 marca 2018: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Październik 4, 2017 Share Napisano Październik 4, 2017 Spoiler Nadal to jest...już nie wiem...bać się? 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 4, 2017 Share Napisano Październik 4, 2017 (edytowany) 5 godzin temu, Rapid napisał: Ukryj treść Nadal to jest...już nie wiem...bać się? Jeszcze się okaże, że to jednak nie był błąd xD http://www.fge.com.pl/2017/10/the-final-countdown-relacja-z-pokazu.html Edytowano Październik 4, 2017 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPony Napisano Październik 5, 2017 Share Napisano Październik 5, 2017 Nie wiem czy to prawda czy też nie, ale podobno cały film od wczoraj jest w sieci i to w dobrej jakości. Wie ktoś coś o tym ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuco fan Napisano Październik 5, 2017 Share Napisano Październik 5, 2017 24 minuty temu, MPony napisał: Nie wiem czy to prawda czy też nie, ale podobno cały film od wczoraj jest w sieci i to w dobrej jakości. Wie ktoś coś o tym ? Gdzie ty żyjesz? W bunkrze? Film wyciekł kilka dni temu. (1080p hevc) 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Październik 5, 2017 Share Napisano Październik 5, 2017 A ja na wszelki wypadek napomknę, że ostatnim razem kiedy ktoś próbował szmuglować jakieś linki, skończyło się to tak jak się skończyło. Wszystko wycieka do sieci, ale my wciąż możemy zachować się przyzwoicie. Postarajcie się powstrzymać od udostępniania linków do pozyskania treści chronionych prawem autorskim, a będzie ok Najlepiej kupić bilet do kina. Jeśli ktoś się przyczepi, powiedzcie mu, że jesteście tam służbowo. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 5, 2017 Share Napisano Październik 5, 2017 39 minut temu, kuco fan napisał: Gdzie ty żyjesz? W bunkrze? Film wyciekł kilka dni temu. (1080p hevc) Zapewne żyje w Polsce. Nie każdy śledzi wszystkie informacje jakie pojawiają się w sieci. Sam też nie wiedziałem. Poszukam, może uda się znaleźć, ale lepiej uważać bo można dostać gratisa. Na film nie pojadę bo dla mnie wyjazd do kina zajmuje pół dnia (wyjazd o 9:30, powrót o 16:30), ale jeśli będzie dobry to kupię blu-ray'a. @Hoffman Można zamówić sobie na Allegro smyczkę z logo np. Filmwebu i udawać recenzenta xD Przyda się na przyszłość. A tak na serio to nie ma co się ośmieszać i po prostu kupić bilet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 5, 2017 Share Napisano Październik 5, 2017 27 minut temu, MLPFan napisał: Ja również nie wybieram się do kina. Zaczekam aż wyjdzie na Blu-ray i wtedy kupię (z sieci NA PEWNO nie pobiorę). A propos, jak myślicie, kiedy tak mniej więcej, będzie można kupić płytkę z filmem? Filmy najczęściej trafiają na płyty po około 5-6 miesiącach od kinowej premiery, ale czasami wychodzą wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 6, 2017 Share Napisano Październik 6, 2017 (edytowany) 14 godzin temu, kuco fan napisał: Gdzie ty żyjesz? W bunkrze? Film wyciekł kilka dni temu. (1080p hevc) To, że ty jesteś podłączony do Matrixa i zawsze wiesz wszystko o wszystkim, nie znaczy, że inni też tak mają Zwłaszcza, że miałem też prośby, by, póki co, nie chwalić się tym faktem i wstrzymać się do oficjalnej premiery. Będzie zabawa z napisami znowu 9 godzin temu, MLPFan napisał: A propos, jak myślicie, kiedy tak mniej więcej, będzie można kupić płytkę z filmem? Prawdopodobnie w marcu 2018, na 16 marca premierę płyt zapowiedział niemiecki Amazon. *** Ponadto zaczęły pojawiać się już pierwsze recenzje filmu na IMDB i Rotten Tomatoes. Pierwszy portal musiał zmagać się z atakiem trolli, którzy postanowili nagrodzić film "Jedynkami". Drugi na razie zdaje się być od tego wolny. Krytycy filmowi są raczej przychylni filmowi. Spoiler Edytowano Październik 6, 2017 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 6, 2017 Share Napisano Październik 6, 2017 http://film.onet.pl/my-little-pony-film-barbara-kurdej-szatan-o-filmie/dlmvt1?utm_source=onet40&utm_medium=referral&utm_campaign=share_from_detail Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 6, 2017 Share Napisano Październik 6, 2017 Obejrzałem film i muszę przyznać, że jest cholernie dobry. Świetna animacja, dobry humor, doskonała muzyka, ciekawa fabuła i bardzo fajna antagonistka. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to zbyt krótka ostatnia walka oraz zbyt krótki pobyt pod wodą. Rozpiszę się w wątku z recenzjami Teraz tylko czekam na premierę blu-ray. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się