Cipher 618 Napisano Luty 2, 2018 Share Napisano Luty 2, 2018 Potwierdzam, film trafi do Biedronki już w ten poniedziałek (do tego inne filmy np. "Blade Runner 2049" - 25zł) Spoiler Cena - 25zł, wydanie z książką (najprawdopodobniej kilka stron łamigłówek, rysowanek, wykreślanek) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Ciekawe kiedy będzie na netflixWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 Film kupiony Kilka fotek: Okładka, jeszcze w folii Spoiler Co ciekawe w książce są ciekawe informacje. Przeważnie dają jakieś łamigłówki dla dzieci Spoiler Menu płyty. Niestety jakość obrazu nie powala (nawet jak na DVD) Szkoda, że póki co nikt nic nie mówi o blu-ray. Spoiler Oprócz tekstu są i obrazki Spoiler A tak wygląda płyta Spoiler 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 Chciałbym dodać, że ton w wydaniu DVD nie został poprawiony. Piosenek po poprawce można posłuchać tutaj: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweter00 Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 Ajajaj... Rzadko chodzę do Biedronki to nawet nie zauważyłem, a tak to bym obejrzał... Wie ktoś gdzie teraz można kupic film? Nie musi być na płycie, byle by się dało na lapku obejrzeć, najlepiej online. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 40 minut temu, sweter00 napisał: Ajajaj... Rzadko chodzę do Biedronki to nawet nie zauważyłem, a tak to bym obejrzał... Wie ktoś gdzie teraz można kupić film? Nie musi być na płycie, byle by się dało na lapku obejrzeć, najlepiej online. Film można kupić pewnie w każdym empiku, czy saturnie. Natomiast jeśli idzie o strony internetowe, to nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweter00 Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 Super, dzięki, akurat właśnie jadę na miasto, może zakupię, a jeśli się uda, to na pewno się pochwalę :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 Wie ktoś gdzie da się ten film obejrzeć, tego nie ma a jak jest na cda to dzień później usuwają go. Bardzo chcę to obejrzeć szukałem na amerykańskich,niemieckich,polskich a nawet na rosyjskich stronach i tego po prostu w internecie nie ma. To jest jedyny film który szukam i go niema a bez sensu oglądać sezon 8 mlp jeżeli tam są zawarte rzeczy z filmu wtedy nie będę wiedział o co w tym chodzi. A wiem, że film to była na pewno petarda bo jak oglądałem Trailer Mlp the movie to tak bardzo się tym zachwyciłem, że tylko czekałem aż będzie w necie mija 6 miesięcy od premiery i głucha cisza. A wiem, że film można kupić na Amazonie niemiecka wersja językowa DvD chyba 10€ a jak ktoś chce na blu ray to 15€ ale tylko niemiecka wersja innej nie sprzedają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 8 minut temu, Keks napisał: A wiem, że film można kupić na Amazonie niemiecka wersja językowa DvD chyba 10€ a jak ktoś chce na blu ray to 15€ ale tylko niemiecka wersja innej nie sprzedają. A ja wiem, że można go kupić na Allegro za jakieś 20 - 30zł. Sprzedawali go premierowo w Biedronce. Na płycie jest dubbing i angielska wersja bez napisów. Dodatków brak, wydanie - książeczka z płytą. Polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 @Keks sprawdź na SparkleSubs. Link znajdziesz w partnerach na stronie głównej forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 Dzięki ratujesz mnie bo już tak długo tego szukam. A, że na Sparkle Subs można to znaleść to nie wiedziałem. A i jeszcze jaka wersja polska czy angielska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 Idź i sprawdź sam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 (edytowany) Taki kuferek z niespodzianką typu "idź i sprawdź" dobra to ja idę szperać tam ciekawe co wykopię? Edit: Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki Decaded jest wersja z polskimi napisami to przynajmniej mam zajęcie na święta, nareszcie tyle szukania i w końcu jest. Tylko jeden minus mam pełno reklam ale z tym sobie Adblockiem poradzę Edytowano Marzec 25, 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweter00 Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 Dla tych, którzy mogą sobie pozwolić:http://allegro.pl/my-little-pony-film-2018-dvd-folia-nowosc-i7167207700.html#thumb/1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Maj 17, 2018 Share Napisano Maj 17, 2018 (edytowany) Chyba jeszcze nie było, no więc wrzucam wczesny koncept Storm Kinga: Spoiler Znalezione na wiki: http://mlp.wikia.com/wiki/The_Storm_King Edytowano Maj 17, 2018 przez fallout152 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweter00 Napisano Maj 18, 2018 Share Napisano Maj 18, 2018 Wygląda jak gryf z głową Discorda :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im_Not_A_Brony Napisano Luty 17, 2019 Share Napisano Luty 17, 2019 Kolejny 2 film o MLP nie będzie powiązany z poprzednią generacją: https://www.equestriadaily.com/2019/02/upcoming-my-little-pony-movie-is-not.html?m=1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Dnia 17.02.2019 o 07:47, Im_Not_A_Brony napisał: Kolejny 2 film o MLP nie będzie powiązany z poprzednią generacją: https://www.equestriadaily.com/2019/02/upcoming-my-little-pony-movie-is-not.html?m=1 A to dlatego, że postanowiono błyskawicznie zaprzestać ze znanymi nam kucykami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 Trzeba jeszcze wspomnieć, że nowy film ma być w CGI. https://www.equestriadaily.com/2019/02/new-my-little-pony-movie-announced.html Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 @pettankoonechankawaiidesu Prawdopodobnie tak: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 7 godzin temu, Natuszka napisał: @pettankoonechankawaiidesu Prawdopodobnie tak: Odkryj ukrytą treść Więc tak one będą wyglądać? Ładnie, tylko że komputer wypiera rysunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 14 minut temu, MarianWisniewski napisał: Więc tak one będą wyglądać? Ładnie, tylko że komputer wypiera rysunek. Dziś już praktycznie nie ma rysowanych animacji. To raczej zamiana komputera na komputer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 24, 2019 Share Napisano Październik 24, 2019 30 minut temu, MarianWisniewski napisał: Więc tak one będą wyglądać? Ładnie, tylko że komputer wypiera rysunek. Przecież generacja 4 powstała w pełni na komputerze No, ale domyślam się, że masz na myśli przejście z 2D do 3D. Trochę mnie to niepokoi, ale zobaczymy co z tego będzie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Październik 29, 2019 Share Napisano Październik 29, 2019 A co do samego filmu z 2017, tak go zrobiono, że przypomina animacje rysunkowe Disneya z ostatnich 20 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Marzec 15, 2020 Share Napisano Marzec 15, 2020 Dnia 4.10.2017 o 17:25, BiP napisał: Jeszcze się okaże, że to jednak nie był błąd xD http://www.fge.com.pl/2017/10/the-final-countdown-relacja-z-pokazu.html Tak. Przejrzałem nawet nagranie z oficjalnej polskiej premiery i była ona fantastyczna! Na dodatek materiały edukacyjne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się