fryta855 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Shylitude - potrzebuje korekty. Ja jestem za słaby w te klocki, poza tym pisanie niemal codziennie przez cztery miesiące trochę mnie zmęczyło... Jak chcesz, mogę się podjąć tego zadania... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Jak chcesz, mogę się podjąć tego zadania... Dziękuję za jakąkolwiek pomoc Przyda się bo im dalej w las tym więcej Flu... drzew Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamerLuna Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Zgłaszam się jako pre reader do pomocy:TWcU3: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Z chęcią wpisałbym się na obydwie listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Jeśli ktoś potrzebuje mojej pomocy to mogę zajmować się korektą i prereaderowaniem, obecnie Niklas i Dolar mogą jedynie coś o mnie powiedzieć. Piszę własne opowiadanie, dokładniej remake starego, martwego już fanfica jeśli ktoś potrzebuje wiedzieć takie rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Aktualnie jestem w trakcie tłumaczenia "Inner Demons", ale skutecznie i bezwzględnie zwracam uwagę na interpunkcję, merytorykę i styl gramatyczny każdego opowiadania, dlatego proszę o dopisanie mnie do bieżącej listy korektorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 A co mi tam, wpiszcie mnie na prereading, zawsze może w czymś uda mi się pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Prosiłbym o wypisanie mnie z listy korektorów, jako że już się tym nie zajmuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Jak to mówią: raz kucowi śmierć! Zapisz mnie do korektorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Szukam korektora do FF [ Random] [Cross over] pod tytułem ,, Marzenia czasami się spełniają " Proszę chętnych o pisanie na pw (Mam nadzieję że nic nie tak nie powiedziałam , pierwszy FF mój i nie wiem jak to wszystko przebiega xD ) EDIT : Dziękuje za wszystko Korektorka znaleziona . POSZUKIWANIE NIEAKTUALNE ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon39 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Chętnie pomogę przy korekcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Znaleziony korektor, dziękuję za wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deadpon3 Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Co mi tam, zgłaszam się na pre-readera. I tak za dużo tego czytam, przynajmniej zrobię przy tym coś pożytecznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 To może i ja o coś poproszę, a pytanie - jak autor, jest dość nietypowe. Szukam tłumacza, który przetłumaczyłby pierwszą część Teenager"a z Polskiego na Angielski. Znajdzie się ktoś z takimi umiejętnościami? Prosiłbym o odp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Tłumacz? Znaczy, zdaję w czerwcu FCE (poziom B2), angielskim posługuję się względnie dobrze, ponoć mam spory zasób słownictwa... plus dwa tomy słownika Oxford i kilka polsko-angielskich. Z tłumaczeniem mam doświadczenia skromne i sama zapewne rady nie dam, ale wyrażam chęć współpracy (zwłaszcza, że nie mam matur/egzaminów w najbliższym czasie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Mogę dopisać się do obydwóch list. W zamian oczekuję jedynie dopisania mojego nicku do creditsów xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Zgłaszam się jako pre-reader oraz korektor(tutaj jednak tylko wyłapie błędy stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, językowe). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Napisz na PW lub gg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Zgłaszam swoją osobę na stanowisko pre-readera oraz mogę pomóc jako korektor ale tutaj najlepiej daje sobie radę w ortografii i stylistyce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Znaleziono nierobów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberich Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Bester: Jeśli to Pre-reading, to spoko, z korektą gorzej, ale postaram się coś uradzić. Priv lub gg. Co jak co, ale Tobie mogę poświęcić kilka chwil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretes_PL Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) Zgłaszam się do obydwu grup - zarówno pre-reading, jak i korektor. Edytowano Maj 31, 2013 przez Kretes_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuptusia Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Zgłaszam się na Pre Readera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altharias Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Zgłaszam się do obu grup. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Również zgłaszam się na korektora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts