Ihnes Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Witam was kochani w imieniu swoim oraz Zecory! Tu możecie zamieszczać pytania, które chcielibyście jej zadać. Wspólnie będziemy próbować na wszystko odpowiedzieć. Postaramy się nikogo nie pominąć. Jeżeli jednak taka sytuacja będzie miała miejsce to z góry przepraszamy. Myślę, że nikogo nie pominiemy i na wszystkie pytania odpowiemy. Dasz sobie radę z tymi rymami? Myślę, że trochę będzie tych pytań. Problemu nie będzie, bo jest nas dwoje. Chyba mogę liczyć na wsparcie twoje? Ty mi trochę pomożesz moje rymy poskładać, a na pytania sam czasem możesz odpowiadać. Taaak... No dobra.... Więc zadawajcie pytania. Zobaczymy jak to będzie wyglądało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Witaj Zekoro milo Cie zobaczyc na forum. A wiec pytanko Gdzie moge dostac swiezy "Czarci Zart" przydaloby sie takie ziolko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Skąd bierzesz te rymy? Same Ci wpadają do głowy czy wymyślasz gdy masz czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Hi Zecoro!!! Masz jakieś miksturki powodujące Chaos ? Jest więcej zebr w Equestrii czy tylko Ty ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Zecoro, na początek witaj. Nie było jakoś okazji się z tobą porozumieć, a teraz ku mojej uciesze mogę zadać ci pytanie. Mam nadzieję że nie będę tym zbytnio się narzucał, wszak zwykle jesteś czymś zajęta. Moje pytanie - czy zdarzyło ci się żałować, że w okolicy jesteś jedyną ze swego ludu? Nie czujesz się czasem samotna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Zebra to rasa kucyka czy całkiem odrębny gatunek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Skoro mieszkasz z dala od innych kucyków to skąd pieniądze na zakupy w Ponyville? Z tego co wiem, to nie sprzedajesz swoich mikstur, co za tym idzie - nie zarabiasz, a za zakupy jakoś musisz zapłacić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 masz jakieś zielsko czy miksture do odpędzania od umysłu negatywnych emocji?przydało by sie mi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Witaj Zecoro. Chciałbym się dowiedzieć jak wyglądała twoja pierwsza wizyta w Ponyville i co się stało, że wszyscy się ciebie bali? I jeszcze jedno, jak to się stało, że dopiero teraz można zadawać ci pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Handel wymienny to ciekawa opcja. Jednak mam kolejne pytanie... Na kim przeprowadzasz eksperymenty? Z pewnością nie każda mikstura jest idealnie stworzona, więc większa ilość danego zioła może wywołać niepożądane skutki. Z pewnością też cała wiedza nie pochodzi z książek - zakładam, że musiałaś realizować swoje projekty. Jednak skąd pewność, że taka mikstura załatwi daną sprawę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Kiedy Discord był na wolności, to jego chaos dotarł do twojej chatki? Jeśli tak, to co się działo? I czy zamierzasz przyjąć jakiegoś ucznia w przyszłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Droga Zecoro! Przede wszystkim pragnę Cię powitać. Wypadałoby także o zdrówko zapytać, Nie będę Ci jednak zbytnio zaprzątać głowę, Gdyż dwa tylko pytanka od dłuższego czasu mam gotowe: Ek ehm, tak więc Zecoro, przyjaciółko miła, Dlaczego jako jedyna zebra do Equestrii przybyłaś? Jedyne zwierzątko w Ponyville pokryte pasem- Czy chociaż rodzina odwiedza Cię czasem? Na odpowiedź mogę jednak poczekać do rana, Grunt, byś odpowiadając mi była wyspana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Witaj Zecoro. Mam dla Ciebie 2 pytania. Jaka jest najcięższa mikstura jaką zrobiłaś? Czy istnieje miksura, której nie potrafisz zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 gdzie las everfree bo na GPS mi nie pokazuje ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Masz jeszcze kostium z Nightmare Night? Sama go zrobiłaś? W przyszłym roku założysz ten sam, czy będziesz miała nowy? I dlaczego niektórzy (np. komputer) zadają takie dziwne pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Więc to tak... Zecoro, mam jednak kolejne pytanie związane z Twoimi miksturami. Podejrzewam, że możesz stworzyć tyle mikstur, ile istnieje dolegliwości które te eliminują. Lecz tych musi być naprawdę wiele... a w zapasie na coś groźnego musisz gdzieś coś chować. Skoro tyle jednak tego jest, to gdzie? Masz jakiś magazyn? Piwniczkę? Chata w lesie pełna przedmiotów z stron rodzinnych pewnie nie jest w stanie pomieścić nawet średniego zapasu mikstur. Więc gdzie? Oczywiście, jeśli tworzysz je natychmiast po zgłoszeniu dolegliwości dla danego kucyka, to z pewnością ich nie przetrzymujesz nigdzie ze względu na brak potrzeby. Wtedy jednak zostają składniki, które też gdzieś musisz magazynować na wszelki wypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 to jest w sumie logiczne że może w waszym świecie nie działa GPS :/ ile już lat robisz te wywary i mikstury z zielska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Pora na kolejne pytanie. Skoro zostałaś zaakceptowana przez inne kucyki, to czemu mieszkasz wciąż w lesie Everfree? Rozumiem, że składników na miejscu dużo jest, ale złe stwory wciąż mogą Cię dosięgnąć - a na te pewnie mikstury nie będą skuteczne. Chyba, że się mylę. Weź pod uwagę też fakt, że teraz mieszkając w Ponyville nie musiała byś tyle spacerować dla handlu, czy też się narażać. Tym bardziej, że Twoja pomoc zawsze by była pod ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Czy byłaś kiedykolwiek w Canterlocie i czy poznałaś księżniczkę Lune Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Oprócz mikstur i innych rzeczy z nimi związanych masz jeszcze jakieś hobby? Zbierasz coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 czy w lesie kiedykolwiek spotkałaś na swojej drodze jakiegoś stwora, z którym musiałaś walczyć bądź użyć mikstury czy czegokolwiek do obrony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Co oznacza twój Cutie Mark? i skąd się wziął? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Długo szukałaś drzewa w którym mieszkasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Dear Zecora 1.Jesteś jedyną Zebrą w Equestrii?, natknęłaś się na jakąś jeszcze? 2.Nie boisz się mieszkać sama w lesie Everfree? 3.Dasz mi Huga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 1. Podobno Pinkie Pie robi imprezę powitalną każdemu nowemu kucykowi w Ponyville. Czy tobie też wyprawiła taką imprezę? 2. Co robisz, gdy potrzebujesz jakiegoś składnika do mikstury, a nie możesz go znaleźć w lesie ani w żadnym sklepie w Ponyville? 3. Mi też dasz huga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts