Long Trailer Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Kiedy rozdział 21? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Wrzesień 10, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Oczywiście wtedy, kiedy zostanie przetłumaczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 A kiedy zostanie przetłumaczony ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 A kiedy zostanie przetłumaczony ? Patrz post Poulsena Da na pewno znać, jak już coś się ruszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumaty96 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Ale przydała by się wiadomość od tlumacza, czy chociaż zaczął (Chociaż nie wiem, czy bardziej czekam na 21 rozdział Fallouta, czy 4 rozdział Plasterków Życia ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingofhills Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 (edytowany) Zacytuję tu za pozwoleniem fragment konwersacji między mną a Poulsenem, gdy go poinformowałem o nowym poście w temacie z tłumaczeniem: "[...]uznałem, że nie będę setny raz pisał, że będzie kiedy będzie ;]" Co to oznacza? Ano to, żebyście dali sobie spokój z pytaniem, bo i tak Poulsen wam nie odpowie wprost. Na osłodę dodam, że tłumaczenie FoE powinno przyspieszyć już niedługo. Edytowano Wrzesień 23, 2014 przez Kingu/Pyrelight 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumaty96 Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Pozwolę sobie zauważyć, że nie pytałem o termin, tylko o to, czy zaczął (to chyba mamy prawo jako czytelnicy wiedzieć) :-) Nie zamierzam nikogo poganiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingofhills Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Niestety na to pytanie też nie możemy udzielić odpowiedzi. Polecam jednak wziąć to "na zdrowy rozsądek": Trochę czasu już minęło od wydania rozdziału, prawda? Cierpliwości, ludu. Cierpliwości. Pamiętajcie, że nie chcemy wydawać wam gniotów z masą niedoróbek i niepoprawnych tłumaczeń. Jak już coś robimy, to porządnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Przepraszam czy już ruszyły prace nad rozdziałem 21? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Październik 13, 2014 Autor Share Napisano Październik 13, 2014 Tak. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Tak. Krótko zwięźle i na temat Ludzie więcej cierpliwości, tłumacz też człowiek i ma swoją pracę/studia/szkołę (niepotrzebne skreślić) Rozdział będzie, kiedy będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 silwuple. bez korekty, będzie poprawione jak Deca zrobi, ale powinno być znośnie. Rozdział Dwudziesty Pierwszy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Korektę właśnie poczyniam, będzie do godziny (o ile nic mnie nie odciągnie). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumaty96 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Jak skończysz, to będzie nowy link, czy w ten sam można wchodzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Sądzę, iż ten sam. Poulsen pewnie podmieni zawartość. /edit: Shieeeeet... Przekroczyłem 512 postów... Pora dobić do 1024. Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Ten sam będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagon Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Można wiedzieć kiedy skończy się korekta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Niedługo, ale można czytać bez niej, treść się nie zmieni ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Jeah! Nowy rozdział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszka Heretyk Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Super czuje się spełniony I jakby to ująć dostałem fan-gazmu Edytowano Grudzień 11, 2014 przez Z6l9O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Korekta zrobiona, wszyscy bijcie pokłony Decowi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumaty96 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Bijemy ale najpierw przeczytamy rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Warto było tyle czekać na ten rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektromaniek Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Kiedy spodziewać się rozdziału XXII Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Jak będzie gotowy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się