Lemi Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Chyba trochę o tym temacie mi się zapomniało.. No nic Znalazłem @Bonifacus 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 36 minut temu Smutny Chuopiec napisał: A więc... @Rainbow Guitar A co ja? 4 minuty temu MasterOfRainbows napisał: Po prostu niechcący ludzi wywołują Sry xD Nie przewidziałem tego Ale możesz ogólnie wziąć udział w zadaniach, bo inaczej post twój zostanie usunięty ... Potem zrobię porządek z postami, teraz mi się nie chce No to może od następnego zadania wezmę udział 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 16, 2017 Autor Share Napisano Luty 16, 2017 1 minutę temu Rainbow Guitar napisał: A co ja? Po prostu niechcący ludzi wywołują Sry xD Nie przewidziałem tego Ale możesz ogólnie wziąć udział w zadaniach, bo inaczej post twój zostanie usunięty ... Potem zrobię porządek z postami, teraz mi się nie chce 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 (edytowany) Znaleziony nie kradziony @Nightmare Xeno(Czy mógłbym od razu zadać głupie pytanie - jak dodać odnośnik do profilu danej osoby?) (Serdecznie dziękuję @RedPower :3) Edytowano Luty 16, 2017 przez Cluvr 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 @Night Sky 25 minut temu Cluvr napisał: (Czy mógłbym od razu zadać głupie pytanie - jak dodać odnośnik do profilu danej osoby?) Nie ma głupich pytań dajesz "@" i piszesz nazwę. Będą ci wyskakiwać nicki, które rozpoczynają się na zapisane litery. Klikasz i masz. Mam nadzieję, że zrozumiale wytłumaczyłam. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Długo szukałem ale wreszcie znalazłem: @Reither 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 @Generalek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Gotcha! @GamerLuna 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 18, 2017 Autor Share Napisano Luty 18, 2017 (edytowany) Dlaczego mi nikt nie przypomina, że mam opublikować nowe dwudniowe? Zadanie 7: Sobota 18.02 Wstaw w losowe miejsce w swoim kolejnym poście słowo “tęcza” bądź “tęczowy” (lub pochodne). Ograniczenia: Posty w tym temacie się nie liczą. Potwierdzenie: Link do posta Czas Trwania: 18.02 {17:00} - 19.02 {23:00} Nagrody: Reputacje, punkty do leaderboard. Nagrody specjalne: =Piękna Tęcza Nam Tu Wyszła= : (za najlepsze usadowienie tęczy w poście) Reputacja postu i +10 pkt. Edytowano Luty 18, 2017 przez MasterOfRainbows 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niku$ Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 20, 2017 Autor Share Napisano Luty 20, 2017 Przepraszam, za chwilową nieobecność, ale nie jestem na "swoim stanowisku", a na innych się źle pracuje, więc ... średnio mnie było ostatnio na forume Mam parę spraw z wami do załatwienia, bo ostatnio trochę myślałem nad moim dwudniowymi zadaniami i wyszło mi, że: 1) W marcu będzie miesięczna przerwa od zadań, z powodu tego, że brakuje mi pomysłów (na resztę tego miesiąca są już ustalone). Mam nadzieję, że w kwietniu da radę ruszyć drugą edycję "dwudniowych". 2) W pierwszej połowie marca, znajdzie się ankieta którą mam nadzieję, że wypełni całkiem pokaźna suma osób. Będę tam zbierał informację: jakich zadań więcej nie dawać, co się podobało, co nie lub "co się stało, że nie wziąłeś/wzięłaś udziału" itp. Spodziewajcie się dużej ilości pól do zaznaczania ... 3) Szukam w dalszym ciągu jak nagrodzić osoby które zajęły pierwsze 3 miejsca, mam parę nagród rzeczowych, sam postaram się coś dorzucić, ale jakby ktoś chciał jeszcze coś dodać, to zapraszam na priv. No i oczywiście trzeba wyłonić zwycięzcę ostatniej nagrody: =Piękna Tęcza Nam Tu Wyszła= "Zdziwiłabym się, gdyby było inaczej. Ból, krzywda, groźby, tęcza, krew, zabójstwa to w końcu twój żywioł" Otrzymuje: @RedPower Nowe zadanie jak zwykle o 15! Pozdrawiam, Miszcz Tencz Ps. Za chwilę zaktualizuję excela i ten mój nieszczęsny leaderboard ... 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 21, 2017 Autor Share Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) 20 godzin temu Miszcz Tencz napisał: Nowe zadanie jak zwykle o 15! Oficjalnie stwierdzam, że mam sklerozę ... Zadanie 8: Wtorek 21.02 Uznanie Autorstwa: @Triste Cordis Rozwiń swój nick tak, jakby był skrótem od czegoś. Jeśli składa się z kilku członów wystarczy rozwinąć jeden z nich. Dla ułatwienia - polskie litery mogą być zastąpione zwykłymi np. a=ą (pacz przykład). Potwierdzenie: Post Czas Trwania: 21.02 {17:00} - 22.02 {23:59} Nagrody: Reputacje, punkty do leaderboard. Nagroda Specjalna: =Najbardziej Sensowne Rozwinięcie=, =Najśmieszniejsze Rozwinięcie= +10 pkt i uścisk ręki prezesa. Przykład: MISZCZ - Małe i Szare Żelazko Całkowitego Zniszczenia Edytowano Luty 21, 2017 przez Miszcz Tencz 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) C.L.U.V.R - Człowiek Lubiący Unicestwiać V-kształtne Roboty Edytowano Luty 21, 2017 przez Cluvr 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 T.W.I.S.T.E.R Tęczowy wiszący Islamista Stawiający Tęczę Eskimosowi Ryczącemu Spoiler 7 minut temu Miszcz Tencz napisał: Oficjalnie stwierdzam, że mam sklerozę Czekałem na pytanie 2 godziny (nie całe) 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) GRoteska I NiezGodność "1337" To jest jakaś aluzja do PIS'u czy co? xD Możliwe...możliwe... Edytowano Luty 21, 2017 przez Gringo37 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niku$ Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) X.N.O.R.B.I - Xtremalnie nonsensowny oraz rasistowsko bestialski islamofob I do tego nielubiany przez nikogo! Spoiler Jestem chyba zbyt surowy w stosunku do siebie Albo po prostu słabo upieczony Możliwie, nie mogę zaprzeczyć Nikt cię jeszcze nie pogryzł by to sprawdzić? Nikt oprócz komarów i mojego psa xD Jeszcze raz zobaczę słowo "islam" w wykonaniu tego zadania to nie zaliczę wykonania! @Miszcz Tencz sorka, miało byś śmiesznie i jak najbardziej nonsensownie. It's only a joke, not hard feelings m8 @XNorbi hejtowanie kogokolwiek ze względu na wyznawaną religię jest głupotą. btw. żart powtarzany wiele razy w tym samym temacie staje się nieśmieszny ... @Miszcz Tencz czy ja kogoś hejtuję? Może ta sklejka słów jest nacechowana negatywnie, ale nie zawiera hejtu. "islamofobia" pochodzi od słów: nazwy islam i greckiego słowa phóbos (gr.φόβος) – strach. (wikipedia) Nie miałem na myśli dyskryminacji innych :/, tylko znalezienie jakiegoś głupiego wyrazu na "i" nacechowanego negatywnie. Edytowano Luty 21, 2017 przez XNorbi 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Chuopiec - Czarną herbatę uwielbianą od pokoleń irytuje egzystencja człowieka 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) Kapitan - Kretynka Artystycznie Popie******* Irracjonalnie Tworząca Apetyczne (MNIAM) Nonsensy Edytowano Luty 21, 2017 przez Miszcz Tencz 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) Z pierwszą częścią wiele nie zrobię ("y" trochę zawadza [skądże xD popacz niżej]), ale drugą można rozwinąć następująco: SzukającaHarmoniiINiewymuszonejElegancji @Midday Shine: Mieszkająca I Dziwnie Działająca Aluzja Yeti (nie zabij mnie za to pls) @Miszcz Tencz A wiesz, że się waham między a ? @Midday Shine Jak wynajdziesz inne polskie słowo zaczynające się na "y" to możesz zmienić Edytowano Luty 21, 2017 przez Miszcz Tencz 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts