BiP Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Witam wszystkich, których jeszcze nie witałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ja również witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumper Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Jerem, rocznik 98. Woj. wielkopolskie, ulubiona postać derpy oraz discord. Dobry paintball'owiec oraz oczywiście brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Jumper, witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Strzałka Jumper.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Witaj Jumper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Welcome , welcome , welcome , hey hi heloo ! Witamy na najleprzym forum ever you seen:pinkie2: . Życzymy miłej zabawy Jumper . Na start daję Tobie fajne rzeczy lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Wszyscy nowi, pamiętajcie - staw away from HER shed (if you know, what i mean ^^). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david722 Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Witam! Jestem David - fan Twilight i Spike'a:twilight5: O forum i MLP dowiedziałem się od kapiego (kapi). Gram na pianinie, lubię Strongholda i Medievala. Clock is ticking, Twilight. Clock. Is. Ticking. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 David, Witaj na forum Baw się dobrze. Łap Hug'a na powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Dawno mnie tu nie było wiec witam wszystkich nie witanych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Hej David , fakt znamy się , ale i tak Cię powitam na forum i dam Ci:muffin: Pozdrawiam i miłego pobytu lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIII:pinkie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david722 Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Wielkie dzięki za ciepłe powitanie:cydr: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 To znowu ja Davidzie nie ma za co i powodzenia jak coś to pytaj w szkole , albo na skype nie ma to jak witanie kolegi:) lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Wielkie dzięki za ciepłe powitanie:cydr: Ależ nie ma za co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Witamy w naszym gronie david722 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Natalia, śliczny rocznik 2000, małopolska, ulubienica to Pinkie. Und Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Luna-Willow, Witałem Cię już, ale co tam Witam raz jeszcze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david722 Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Ja również witam nową forumowiczkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Siemkaaaa ^^ Ja jestem Wiktoria , mam 12 lat . Jestem pegasis ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Witam wszystkich nowych bronych , zwłaszcza tych , których jeszcze nie witałem (Raindrops , Luna-Willow) , a więc po pierwsze Welcome , welcome ,welcome po drugie dostajecie ode mnie smakołyki:muffin: po trzecie bawcie się dobrze i powodzenia ... a , po czwarte let's get this party starded lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Hej wiktoria miło poznac kolejne Pegaziątko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Witam wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Witaaaajcie nowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Raindrops, Witam Cię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się