EmoTacoZ Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Znowu problem .. on tak zawsze ? A wiec "man" jako człowiek. dokładnie, 'on' jest bardzo wkurzający, najlepiej jakbyś go odrazu znielubiła, a później pokochała za jego indywidualizm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Zasadniczo "zawsze" Tak czy siak, miło widzieć kolejną pegasis wśród nas xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Zasadniczo "zawsze" Tak czy siak, miło widzieć kolejną pegasis wśród nas xd głodnemu chleb na myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Witaj, Aniu Tak, Emo ma tak zawsze. Ale mam nadzieję, że jego postawa nie zniechęciła Cię do dalszego udzielania się na forum ^^ Więc jeszcze raz - witaj i rozgość się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Witaj, Aniu Tak, Emo ma tak zawsze. Ale mam nadzieję, że jego postawa nie zniechęciła Cię do dalszego udzielania się na forum ^^ Więc jeszcze raz - witaj i rozgość się wcale nie ma tak zawsze, cokolwiek on ma, najchętniej muffinke sir. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Wtf, Emo, jaki znowu chleb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Nie, nie zniechęciło mnie jego "urocze" zachowanie. I od razu uprzedzę, że to Ty pierwszy mnie pokochasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Wtf, Emo, jaki znowu chleb? jakie dojenie krowy?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Nie, nie zniechęciło mnie jego "urocze" zachowanie. I od razu uprzedzę, że to Ty pierwszy mnie pokochasz Hah, świetne podejście Już Cię lubię xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Hah, świetne podejście Już Cię lubię xd nie lub jej, to modliszka, znam takie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Już zazdrosny się zrobił. ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Już zazdrosny się zrobił. ;d http://pl.memgenerator.pl/mem-image/mam-strita-if-you-know-what-i-mean-pl-ffffff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Widze, że się polubimy. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urizielek Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 oj ale bedzie zabawa z tą dwójką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Już jest. W ogóle witaj, Aniu, życzę miłej zabawy na forum i dużo kanapek:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Oj Emoś... Może być ciekawie... ;D Anyway - witam na forum Aniu. W fajny dzień masz urodziny. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Dziękuje za miłe przywitanie (niektórych "Emosiu" <3). W fajny może i tak, ale łatwo o nich zapomnieć w świątecznym zabieganiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Wita brat Martineza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Nie ma mnie zaledwie 20 godzin, a tu tyle się dzieje xD... Witam nowo przybyłych, zwłaszcza ciebie Aniu, bo miałem niezły ubaw czytając twe wejście i rozmowę z Emosiem. Chętnie ujrzę twe rysunki, zwłaszcza że sam rysuję i lubię wprowadzać się w kompleksy artystyczne podziwiając ładne arty, zagrzewa mnie to do pracy . Co więcej mogę powiedzieć... Miłej zabawy na forum życzę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 20 godzin?^^ Bitch please... Po miesięcznej nieobecności stwierdzam, że nie chce mi się czytać ponad 30 stron, więc witam wszystkich hurtowo (wybaczcie), a w szczególności tych których już kojarzę, czyli MaxyBlacka jako fana uniwersum Biur Adaptacyjnych (brohoof ) i ThatIsSoSad po tym jak próbował mnie nawrócić na kanapkizm na shoutboxie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Co Ja Pacze ??!! Niemożliwe... Ania wreszcie coś napisała ..... już tyle jej marudziłem o tym I WRESZCIE No cóż hejka Aniu i witaj na forum... czekam na twoje prace (które już widziałem z n razy ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Witaj Aniu. Podobnie jak niektórzy, jestem pod wrażeniem Twojej z Emosiem gadki xD Bardzo pozytywnie wpłynęła ona na mój nastrój A i przy okazji witam wszystkie osobistości, które ostatnio zawitały w naszych progach, a z którymi jeszcze się nie przywitałem Naturalnie życzę miłego pobytu na forum (czyt.: NIKT NIE OPUŚCI TEGO MIEJSCA!). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Witam Aniu serdecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Lel, *cę-żurek* witaj Aniu, uważaj na to co piszesz i na innych bo tu nigdy nic nie wiadomo. Głodny jestem. Baw się dobrze (albo i nie, jak chcesz) i ten...no...coś tam. Witam ponownie. Popisy emosia, inne rzeczy, omfg xD Róbcie tego więcej, fajnie się czyta do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się