Lemuur Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Witaj na forum, życzę miłej zabawy i potwierdzam, stąd nie ma ucieczki xd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś noname znikąd Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Witaj Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Witaj w stadzie Flynn! Miłego pobytu na forum i dobrej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Ohiya Flynn :3 Nie ma ucieczki, nikt nie był na tyle głupi, żeby uciekać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Wybaczcie ale jestem też fanem Warhammera, o czym zapomniałem napisać To tak jak ja. Witaj Arturze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Witam jestem Sylwester. Zamieszkuje w Puławach woj. Lubelskie. Mam 19 lat i chodzę do 3kl. technikum. Interesuje się motoryzacją, informatyka i elektronika użytkową. Moja ulubienica jest Rajbow Dash. Prowadzę live stream pod tym samym nickiem i uwielbiam wszystko co jest związane z MLP:FIM . Lubie pobawić się grafiką w gimpie zrobić stronkę internetowa itp itd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Siemka Sylwek Miłego pobytu na forum i pamiętaj stąd nie ma ucieczki (to nie jest żart ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 ołkej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Witam jestem Sylwester sorry musiałem ale żeby nie było, że zniechęcam(bo akurat gazetka potrzebuje grafików i to nie na gwałt ) także witam w naszych skromnych progach(i wesołego karpia życzę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Fajnie ze jest zapotrzebowanie na grafikę. Tu będzie parę moich prac http://sylwek1191.deviantart.com/gallery/ ps. nie wiem czy takie ot można robić ale z góry przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Witam dwójkę nowych, widzę, że z Bronies Polska się u nas rejestrują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Z OT tak już bywa Witaj na forum i miłej zabawy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Artur i Sylwek - WITOJCIE!!! Hej! (góralskie powitanie xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Hiya wam, jesteście pod naszą kontrolą, stąd nie ma ucieczki, zostaniecie zasymilowani bawcie się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Welcome to the hell! Witajcie przybysze. Pamiętajcie bý zakupić pamiątki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Nie strasz D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Właśnie, zabierzcie piżamki, ręczniki i szczoteczki. Po noc się wracać nie będziecie. No tak, bo noc sama przyjdzie niby? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Kwiecień 8, 2012 Share Napisano Kwiecień 8, 2012 Heloł! Szczególnie Artur - coraz więcej bronych z Krakowa :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 8, 2012 Share Napisano Kwiecień 8, 2012 Witam wszystkich ;] Sylwek, oglądasz Bleacha? Tak obie przeglądam twój dA i widzę jedną pracę z nim związaną ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Kwiecień 8, 2012 Share Napisano Kwiecień 8, 2012 Witam wszystkich ;] Sylwek, oglądasz Bleacha? Tak obie przeglądam twój dA i widzę jedną pracę z nim związaną ;] Witam. Praca była robiona znajomemu do ff(kuchiki byakuya w equestri mam go w faworytach) ale zdarza mi się oglądać ps. nowa praca teraz doszła z deloreanem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 8, 2012 Share Napisano Kwiecień 8, 2012 Witam serdecznie! Swoją drogą prace bardzo dobre. Świetnie nawiązanie do ,,Powrotu do przyszłości". S to jeden z moich ulubionych filmów. A i sam DeLorean jest autem najmniej nietuzinkowym. Mimo, iż okazał się niemal całkowitą porażką komercyjną, zapisał się w historii motoryzacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Kwiecień 9, 2012 Share Napisano Kwiecień 9, 2012 Siemacie, Jestem Oliwia, zamieszkuje Toruń. Mam 16 lat i chodzę do III gimnazjum. Interesuje się II wojną światową i na chwilę obecną tylko i wyłącznie tym. Słucham metalu i od czasu do czasu polskiego punk'a. Ulubione zespoły to Slayer, Belphegor i Venom. A ulubione kucyki to Rainbow dash i Fleur de Lis. No i jestem bardzo bardzo nieśmiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 9, 2012 Share Napisano Kwiecień 9, 2012 Witaj Oliwio Życzę miło spędzonego czasu na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Kwiecień 9, 2012 Share Napisano Kwiecień 9, 2012 Witamy nową Pegasis! Wierzę, że Twój pobyt na forum będzie wiązał się z samymi dobrymi przeżyciami I pamiętaj- stąd nie ma ucieczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Kwiecień 9, 2012 Share Napisano Kwiecień 9, 2012 Witaj Oliwia. Uciekaj puki możesz ja już się nie uratuje Żarty spędzaj każda chwile tu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się