Tisosek Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Witaj na forum Ever3Tree! Znając życie, pewnie zawsze będę zapominał cyferki "3" w Twoim nicku, no ale jakoś sobie poradzę... Zapraszam do zapoznania się z kucykowymi działami oraz braniu udziału w dyskusjach. Liczę, że na długo zagościsz na naszym forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Jakżebym mógł się obrazić o coś tak trywialnego jak zapomnienie o cyferce... (No jestem humanista, no nie?). Bycie ZawszeDrzewem też nie jest złe. No i dzięki wielkie za tak szybkie powitanie (nawet muffiny rozdajecie!). Pierwszy raz zostałem powitany Welcome Song'iem... Aż się łezka w oku kręci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 hello Ever3Tree. miło poznać przeciwna przeciwny front(ja umysł ścisły), pomimo tak wielkiej różnicy jesteśmy bardzo podobni tez jestem (niepoprawnym) optymistą oraz lubię gry fabularne. witaj na forum i baw się dobrze. obrazek powitalny dla ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Także ja cię witam żeby dopełnic szczęscia Humanista tak...? Czyżby wreszcie się trafił ktoś z kim mogę pogadac o strategiach i geniuszu Husytów ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Witaj Ever3Tree na forum baw się dobrze bez wpadek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Siema Ever :wołowina: <- tu kiedyś będzie emotka z wołowiną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Witam Ever3Tree Miłej zabawy, nudzić się nie będziesz, dużo tu do poczytania. Muffin i Pinkacz dla ciebie, oraz obrazek. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvFHwdbwtdiQPO9xSDGeHbDf7VtDcZCMMq2c0UTB1HZxOGFoQ94Z_XwGiW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Damn it, przegapiłem. W każdym razie życzę wszystkim nowym miłej zabawy na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Witam dla nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Siema jestem Marcin mam 14 lat ogólnie to siedzę w WoW ( world of warcraft ) i trochę oglądam wresling ( WWE , TNA, AAA,) i oczywiście MLP . Jednym słowem victory for Sylavanas , eee znaczy Celestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Witaj Marcin Baw się dobrze bez wpadek i oczywiście na powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Witam imiennika! xD Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Witam cie ja serdecznie! Uhuhu, sporo podobnych zainteresowań Warlock z przeznaczenia - server Azuremyst się kłania A wrestlingiem też w swoim czasie się zajmowałem (Ba nawet koszulkę z R.Mysterio i CM Punkiem mam ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Siema Pookhi! Baw się dobrze na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Witaj Ever, witaj Marcinie. Otrzymujecie ode mnie i Maca, po dużym kuflu cydru i welcome to the herd :cydr: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Coo? Jak to możliwe?! Przegapiłem...? Ekhm... Siema, pokój z Tobą i baw się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Witam Cie Ever3Tree, Pookhi a takze wszystkich nowych. Pragne zyczyc milego pobytu na forum i pelni optymizmu, oraz poznania wielu ''braci w wierze...'' nie... nowych przyjaciol z fandomu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 witaj Marcinie, miło ze do nas dołączyłeś. ja za wreslingiem nie przepadam ale oglądam MLP wiec myślę żesię dogadamy . baw się dobrze na forum i szerz magię przyjaźni. hug od derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Witaj Marcinie Baw się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrathVader Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Hi, DrathVader się kłania. Stosunkowo młody, bo 16-letni mieszkaniec Podlasia. Magię przyjaźni odkrył mniej więcej w wakacje 2011. Pasjonuje się informatyką, fizyką i elektroniką, szczególnie polskimi cudami techniki z lat 70-90. Umysł ścisły. Oprócz tego zapalony gracz, wyznaje jednak mysz i klawiaturę zamiast padów. To chyba tyle o mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Witaj Życzę Ci miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Witaj na forum! Za bycie graczem już Cię lubię, chociaż ja wolę pady. Życzę miłej zabawy, zapraszam do dyskusji i wiesz, takie tam tekściki powitalne... xD Jeszcze raz witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 dobrze wiedzieć że nie tylko ja wyznaje jedynie pecet a konsole wysyłam na stos A tak w ogóle to witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się