KlaLaskaXD Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Heloł <3 jestem niespełna 16 letnią Pegasis z Krakowa, która nie zdradzi swojego imienia, bo go nie cierpi. XD jestem tu zupełnie nowa, więc nie mam pojęcia o niczym na tym forum, ani nikogo nie znam, ale mam nadzieję że wkrótce poznam, a z niektórymi może nawet zobaczę się na My little konwencie : D interesuję się grafiką komputerową. Moje ulubione kuciki to Fluttershy i Twilight Sparkle. <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Hejo Kolejna fanka Twilight Sparkle. Witam na forum i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Witajcie wszyscy nowi od mojego ostatniego posta! Bawcie się dobrze i grzecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Cześć wszystkim,jestem tutaj nowy i chciałbym się przywitać .Me imię to Piotrek,pochodzę z Ciechanowa a wiek to 16 lat.Zainteresowań mam sporo ale te główniejsze to: gry,szukanie nowych anime/bajek,piercing,trochę śpiew i oczywiście kuce ;],no i wiele więcej rzeczy.Jeśli chodzi o my little pony obejrzałem wszystkie odcinki,pomimo że na początku byłem negatywnie nastawiony na mlp to jakoś zdanie zmieniłem i naprawdę mnie to wkręciło:P.Ulubiona postać to Rainbow Dash,a na 2 miejscu jest Fluttershy.Z muzyki zazwyczaj słucham metalu i rocka,ale nie lubię się ograniczać i jestem otwarty na nową muzykę i ludzi .To chyba tyle i wybaczcie że się rozpisałem :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Witamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Witaj PitPl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Witam wszystkich trzech nowych brohufem ^^ i cydrem Jak zobowiązuje mój avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tacite Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 No to hei wszystkim ^^. Nazywam się Nicolette i jestem pegasis ze Zgorzelca. Mam 14 lat. Moim ulubioną postacią z MLP jest Rainbow Dash i Rose :3. Interesuję się wszelakimi creepypastami i oczywiście poniaczami. ;D Obecnie kończę oglądać już 2 sezon. Jeżeli chodzi o muzykę to słucham przeważnie rocka. No to chyba tyle o mnie. Miło by było kogoś poznać stąd, bo jako nowa nikogo jeszcze nie znam ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Witam serdecznie & Baw się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Resty Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Witaj Nicolette. Cóż za niezwyczajne imię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Z tym imieniem bardzo rzadko się spotykałem, może 2 lub 3 razy. Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Witaj Miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Witam was bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Witam Nicolette. Fajne imię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 No wreszcie ktoś z Wielkopolski (chodzi mi o Multiszymena). Witam na forum Dzień dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Oo witaj Nicolette miło poznać kogoś z okolic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Witam wszystkich,których nie witałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Hej, miłej zabawy na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Welcome in the herd! Bawcie się dobrze na naszym forum! A teraz twoja kolej Applejack! Przywitaj się! Yeeeeeahaaaa! Witajcie kochani! Bawcie się tu dobrze! Poznawajcie nowe osoby i pamiętajcie... Jedzcie jabłka! A na powitanie stawiam cydr! :cydr: :cydr: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Witam, dawno nie pisałem. HF all! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Witam wszystkich których jeszcze nie przywitałem schłodzonym cydrem i hugiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Gdzie jest temat do offtopu? Mam dopiero 20 postów. 20?! Tyle się pisze w nudne forumowe dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Witajcie wszyscy nowi przybysze ! dla was Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Parto Mam na imię Adrian, rocznik 97, mieszkam w Ciechanowie. Coś o mnie? Jaram się Rainbow Dash Poza nauką reżyser amator, członek i współzałożyciel youtube'owej grupy NieKonieczni, drobny wariacik i uzależniony od komputera troll Ale tak bez żartów, lubię wszelkiego rodzaju gry komputerowe, zwłaszcza klasykę typu Guitar Hero lub Carmageddon. Muzyka: Głównie cięższe brzmienia, szczególnie grunge. Moim ulubionym zespołem jest Nirvana. Ale Pearl Jam lub Alice in Chains nie pogardzę ^^ Może od MLP uzależniony nie jestem, ale lubię ^^ i podoba mi się to, co to robi z ludźmi, jak ich łączy ^^ Co więcej gadać, piszcie na gg:3677890 to dowiecie się więcej jeśli chcecie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się