Jump to content

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

A więc tak : nazywam się Kala, mam 15 lat. Uwielbiam czytać książki, mangę i oglądać anime. Moje marzenie , tak jak większości otaku, to wyjazd do Japonii. Na forum nie będę się zbyt często udzielać, gdyż dostęp do kompa mam ograniczony. Niestety :c Mam nadzieję, że mimo to przyjmiecie mnie ciepło. P.S. Nie ogarniam tego forum :pbdt:

Witajże przybyszu w naszym stadzie//Welcome to the herd.. Baw się dobrze! Interesujesz się matematyką? Ehh... Ja jej nie znosze..

Ayos! I kolejny! Ile już ich jest?! Nieważne.. Witaj.

Hippis, maniery...

Oj dobra, no dobra.. Jestem Hippi. Kucyk Hippisa, ale mówią do mnie tak samo jak do mojego opiekuna, czli Hippis.. A teraz chodź do mnie, niech no cię uściskam! :hug2:

I od razu lepiej... Przepraszam, za niego. Ciągle próbuje nauczyć go manier, ale się opiera.. Dobra, na czym my to... A tak! Łapaj cyder! :cydr:

Siema. Jestem Kuba z Zielonej Góry mam 14 lat. Lubię koszykówkę, komputery, Duel Masters i oczywiście MLP. Ulubiona postać to Fluttershy:fluttershy3:. Słucham Sabatonu. Ostatnio zainteresowałem się też rapem i hiphopem. Często grywam na kompie, we wszystkie rodzaje gier. Pozdrawiam wszystkich! I mam nadzieję na miłą rozmowę i dyskusję na forum.