Jump to content

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

Heloł <3 jestem niespełna 16 letnią Pegasis z Krakowa, która nie zdradzi swojego imienia, bo go nie cierpi. XD jestem tu zupełnie nowa, więc nie mam pojęcia o niczym na tym forum, ani nikogo nie znam, ale mam nadzieję że wkrótce poznam, a z niektórymi może nawet zobaczę się na My little konwencie : D interesuję się grafiką komputerową. Moje ulubione kuciki to Fluttershy i Twilight Sparkle. <3

Guest Piter Wan Kenobi

Cześć wszystkim,jestem tutaj nowy i chciałbym się przywitać :D.Me imię to Piotrek,pochodzę z Ciechanowa a wiek to 16 lat.Zainteresowań mam sporo ale te główniejsze to: gry,szukanie nowych anime/bajek,piercing,trochę śpiew i oczywiście kuce ;],no i wiele więcej rzeczy.Jeśli chodzi o my little pony obejrzałem wszystkie odcinki,pomimo że na początku byłem negatywnie nastawiony na mlp to jakoś zdanie zmieniłem i naprawdę mnie to wkręciło:P.Ulubiona postać to Rainbow Dash,a na 2 miejscu jest Fluttershy.Z muzyki zazwyczaj słucham metalu i rocka,ale nie lubię się ograniczać i jestem otwarty na nową muzykę i ludzi :D.To chyba tyle i wybaczcie że się rozpisałem :>

No to hei wszystkim ^^. Nazywam się Nicolette i jestem pegasis ze Zgorzelca. Mam 14 lat. Moim ulubioną postacią z MLP jest Rainbow Dash :rd7: i Rose :3. Interesuję się wszelakimi creepypastami i oczywiście poniaczami. ;D Obecnie kończę oglądać już 2 sezon. Jeżeli chodzi o muzykę to słucham przeważnie rocka. No to chyba tyle o mnie. Miło by było kogoś poznać stąd, bo jako nowa nikogo jeszcze nie znam ^^.

Parto :) Mam na imię Adrian, rocznik 97, mieszkam w Ciechanowie. Coś o mnie? Jaram się Rainbow Dash :D Poza nauką reżyser amator, członek i współzałożyciel youtube'owej grupy NieKonieczni, drobny wariacik i uzależniony od komputera troll :D Ale tak bez żartów, lubię wszelkiego rodzaju gry komputerowe, zwłaszcza klasykę typu Guitar Hero lub Carmageddon. Muzyka: Głównie cięższe brzmienia, szczególnie grunge. Moim ulubionym zespołem jest Nirvana. Ale Pearl Jam lub Alice in Chains nie pogardzę ^^ Może od MLP uzależniony nie jestem, ale lubię ^^ i podoba mi się to, co to robi z ludźmi, jak ich łączy ^^ Co więcej gadać, piszcie na gg:3677890 to dowiecie się więcej jeśli chcecie ^^