Jump to content

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

:P Olga, 12 lat. Poznań (Woj. Wielkopolskie). Isteresuję się rysowaniem, czytaniem i ,,śpiewaniem" (wyciem). Ulubienica: Rainbow Dash i Fluttershy... Nie mogę się zastanowić... Jestem Pegasister w tajemnicy przed światem (Wie to tylko moja naj) i najprawdopodobniej nikomu o tym nie powiem

Na imię mi Adam lat 13 położony w wiosce na wschód od szczytna woj.Warmińsko-Mazurskie

Witam was :brohoof:

@Mejda

Ja też to ukrywam,ale dziś zrobiłam krok do wyjścia z cienia,bo na informie przeglądałam foty z MLP:FiM i się nie wstydziłam...No dobra może ociupinkę :flutterblush:

Serdecznie witam wszystkich. Mam lat 17 i przybyłem tu w celu zapoznania się z Bronies, gdyż w mojej okolicy wszyscy tylko mnie wyśmiewają iż oglądam bajkę dla małych dziewczynek.

(Wow, ale oficjalnie :P)

A u mnie w okolicy wszyscy mnie podziwiają(dziwne).

We rule this road...

Nie martw się tu cie nikt nie wyśmieje :fluttershy4:

A jak by mieli jakie wąty, (to do ortodonty) to zaproponuj im oglądać, od razu zmienią zdanie, mi się udało już 4 wciągnąć.

Witam i tradycyjnie

:muffin::cydr::brohoof:

Zapomniałam dopisać,że Flutterkę uwielbiam tak samo jak Twi,bo do Fluttershy jestem najbardziej podobna :yay: .A i już powiem o tych moich ulubionych z drugiego planu...są ta Derpy i doctor Whooves :rd9::molestia:

@EDIT

Nikt mnie nie doceniał.Tutaj się niewiele zmieniło :OTE2F:

Ale dobra rozumiem.Zawsze Ci bardzo,ale to bardzo podobni do Fluttershy są tak samo jak ona prawie,że niewidoczni :fluttercry: