Dwaggy Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Witam wszystkie smoki, kucyki i inne stworzonka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Witam wszystkich. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Witam was. Jam skromny kuc skryty w cieniu nocy, czy znajdzie się dla mnie miejsce w waszym stadzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Witam was. Jam skromny kuc skryty w cieniu nocy, czy znajdzie się dla mnie miejsce w waszym stadzie? Oczywiście Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Witaj shadow Pewnie,że znajdzie się miejsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Witaj i nie pytaj się tylko wbijaj XDD dla ciebie i witaj w stadzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalax3 Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 A więc tak : nazywam się Kala, mam 15 lat. Uwielbiam czytać książki, mangę i oglądać anime. Moje marzenie , tak jak większości otaku, to wyjazd do Japonii. Na forum nie będę się zbyt często udzielać, gdyż dostęp do kompa mam ograniczony. Niestety :c Mam nadzieję, że mimo to przyjmiecie mnie ciepło. P.S. Nie ogarniam tego forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Witam serdecznie Shadowa i kalax Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Witam mam 19 lat interesuje się chemią(na poważnie) i matematyką(dopiero od roku) lubię słuchać Metallici i bee geesów no i oczywiście lubię oglądać mlp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Witajże przybyszu w naszym stadzie//Welcome to the herd.. Baw się dobrze! Interesujesz się matematyką? Ehh... Ja jej nie znosze.. Ayos! I kolejny! Ile już ich jest?! Nieważne.. Witaj. Hippis, maniery... Oj dobra, no dobra.. Jestem Hippi. Kucyk Hippisa, ale mówią do mnie tak samo jak do mojego opiekuna, czli Hippis.. A teraz chodź do mnie, niech no cię uściskam! I od razu lepiej... Przepraszam, za niego. Ciągle próbuje nauczyć go manier, ale się opiera.. Dobra, na czym my to... A tak! Łapaj cyder! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Zapomniałem dodać że nazywam się Jarek i mieszkam w Warszawie Ps matma której uczą w szkole rzeczywiście może zniechęcać ale ta akademicka to co innego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Witajcie wszyscy nowi ! Jak ja tu lubię zaglądać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Witaj kochamchemie. Miło widzieć (powiedzmy) kogoś z okolic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Witam wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 High Hoof nowi! Dobry wieczór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silakzg Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Siema. Jestem Kuba z Zielonej Góry mam 14 lat. Lubię koszykówkę, komputery, Duel Masters i oczywiście MLP. Ulubiona postać to Fluttershy:fluttershy3:. Słucham Sabatonu. Ostatnio zainteresowałem się też rapem i hiphopem. Często grywam na kompie, we wszystkie rodzaje gier. Pozdrawiam wszystkich! I mam nadzieję na miłą rozmowę i dyskusję na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Witaj Kubo! Życzę ci miłych chwil spędzonych na forum. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Tyle stron, tyle osób :3 Witam więc WSZYSTKICH i każdego z osobna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Witam wszystkich nowych! Dziś mam dobry dzień, więc macie w prezencie.... radiokompas! Ustaw częstotliwość i nawet Derpy trafi. Niech was zawsze prowadzi na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*Soarin* Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Siemka! Adrian, 15 lat, mieszka w Bochni, małym miasteczku niedaleko Krakowa.Jego ulubioną postacią jest Soarin i Rarity. Praktycznie cały dzień spędza przed komputerem.Jeździ konno, z czego jest bardzo dumny.^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Witam *Soarina* i imiennika, to jest silakzga! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 hey hay hello Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Witaj Adrian Niech otacza cię miła atmosfera forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Witam, witam bardzo serdecznie Baw się dobrze . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się