Kaziu Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 ŁELKOM! Dzień dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Dzień dobry wszystkim, dziś znowu mam dobry dzień więc prezent. to oto radio o przyjaznym jak Fluttershy interfejsie idzie do Oli i Adriana. Cześć i miłej zabawy na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Witajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Witam. Cholera, nie wierzę, że zarejestrowałem się na forum o kucach -.- Jednak do rzeczy. Na forum nie zamierzam sypać postami jak arab piaskiem (zamiary jednak nie zawsze wygrywają w konfrontacji z rzeczywistością) ,w związku na brak czasu i... pewnych komplikacji. Rozumiecie, nie odnoszę się tym, że urzekło mnie mlp, (chociaż znam ludzi którzy zdążyli się z tym ujawnić przed mną), coś co w dzieciństwie było synonimem największego szajsu spośród puszczanych kreskówek z dzieciństwa. Nadal nie potrafię pozbyć się zachwytu dla twórców obecnej generacji. Zrobili coś niesamowitego, jednak bądźmy szczerzy, to fandom tak naprawdę napędza to szaleństwo i to on sprawił, że jestem tu teraz. A jestem tu z konkretnego powodu, potrzebuję waszej pomocy, aby powołać pewien projekt do życia. O tym jednak napisze dopiero za jakiś czas. Póki co pozwolicie, że się rozgoszczę (jak znajdę na to czas.). P.S> Nie jestem bronym i nigdy się tak nie nazwę. Po prostu doceniam pracę twórców oraz zachwycam się tworami ludzi przez nich zainspirowanymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 spośród* Witam, witam & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Witam Olę i Aggara /)(\ Mile spędzonego czasu na forum życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twilie_87 Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 jestem Kamil, mieszkam w Warszawie, mam 18lat, chodzę do liceum na ubanistów. EEE nie wiem czy nazywanie mnie bronym jest słuszne, ale interesuje się subkulturami; najbardziej furry i bronies, uwielbiam ich . Jestem "wszystkożerny", oglądam kreskówki, interesuje się trochę muzyką, kreskówkami, językiem i kulturą Rosji oraz tym... no, grami komputerowymi [głownie FPS-y i platformówki] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Привет Камиль! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Witaj Kamil. Me serce raduje się, gdyż coraz więcej bronies z mazowieckiego przybywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 To może dodam coś od siebie. tak wiec mieszkam w Bogatyni. Moimi zainteresowaniami oprócz MLP:FIM jest muzyka, kultura starosłowiańska oraz hmm majsterkowanie (kocham rozkręcać każde napotkane urządzenie elektroniczne) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Resty Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Hej wszystkim! Na imię mam Sebastian i jestem z Tarnowa, zwanego w niektórych kręgach Trixowem. Wśród znajomych bronies znany jestem jako "Seba Zet". Jestem na tym forum gdyż chciałem zobaczyć inne środowisko polskich bronies niż FGE, a ze względu na wielkość forum głównie będę obserwował , ale nie wykluczam pisania postów naturalnie. Byłem również ciekaw ilu ludzi w Tarnowa i okolic jest na tym forum i widzę, że jest kilka osób, których nie kojarzę lub nie znam, a jeżeli znam to inaczej tutaj figurują. Tak czy inaczej witajcie /] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Witajcie Ralmir i Resty. Mój ojciec pochodzi z Tarnowa, więc darzę to miasto dużym szacunkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Witajcie! Welcome in the herd! Sieema! I kolejni do stada! Ilu nas się już zebrało! Hippis! A może byś się przedstawił? A no tak.. Jestem Hippis. Moim opiekunem jest.. Hippis. Stawiam cydr własnej roboty i muffinki! :cydr: :muffin: Lepiej.. A na czym to ja.. A tak! Witajcie nowi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Witaj Sebastianie. Dzień dobry Cydr dla ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Hello nowicjusze łapcie po i bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Witam nowych ^^ Have fun! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Yea ! Have Fun przybysze ! Aggar i ludzie z Tarnowa czy Warszawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Witamy pana z Tarnowa i kamila Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Witam serdecznie tych, których nie witałem - daszkę05 i Resty'ego & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Cześć, z tej strony Szymon z Jerzykowa (W. wielkopolskie) 13 lat, nowy na forum, zainteresowania: informatyka, brickfilmy no i MLP oczywiście! Mam czarną bestię rasy kociej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Witaj Multiszymen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Witam serdecznie, Multiszymen & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Hejka Multiszymen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się