Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Warszawa wita Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Pozdrowienia z Sosnowca! Matko, jak ja nie cierpię tego miasta...no ale do rzeczy: nazywam się Julia, MLP zaczęłam oglądać za sprawą koleżanki, która przez dwa tygodnie śpiewała mi Cupcakes Song. Nie wytrzymała, musiałam dowiedzieć się, o co chodzi...Słucham różnej broniackiej muzyki, robię fanart i bazgram bezsensowne Fanficki. Witaj!!!! Witaj!!!!! Jeszcze jedna osoba z mojego miasta YAY!!!!! PS: Sosnowiec to nie aż takie zadupie.... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Także witam i Dzięki Julii dowiedziałem się o jeszcze jednej osobie z Sosnowca (MLO_pl) jest nas coraz więcej xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Witaj Japplejack łap i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Witam wszystkich, których jeszcze nie witałem. & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Cześć Japplejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kikisz Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Hej Jestem nowa ... nieco ,,zielona" ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Witaj i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Siemanko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kikisz Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Cześć wszystkim nowym. Życzę dobrej zabawy na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Witam serdecznie, Kikisz Baw się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kikisz Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Dzięki ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Witam wszystkich nie witanych (w szczególności Kikisza) i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Witam wszystkich nowych użytkowników , życze miłego spędzania czasu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teq Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Witam Mam na imię Tomek, mam 17 lat i mieszkam we Wrocławiu. Kocham jazdę na rowerze. Po za tym interesuje się samochodami. Ulubiony kucyk Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Witam, Teq & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 elo Kikisz , z obserwacji wnioskuję , że jesteś chyba fanem PP ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Witajcie Kikisz i Tomku macie po cydrze i hugu powitalonym. Więc i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Witam wszystkich, tych co nie witałem i tamtych już powitanych też witam. Witam wszystkich bardzo serdecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kikisz Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Siemka Kikisz i Teq ^^.Bawcie się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Witam wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Witajcie Teq i Kikisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Siemanko nowi! & Dzień dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się