lurasidone Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Witam, cześć i czołem! Witam wszystkich, których jeszcze nie witała, jak również tych, których już witałam, to będą przywitani jeszcze raz. Nie zaszkodzi im Cześć Wiktoria! Nowa pegasis na forum, nowa pegasis na forum, nowa pegasis na foooorum! Jak ja cieeeszę się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Hmm, to może i ja coś napisze najwyższy czas, zwłaszcza że już długo tu na tym forum jestem. A więc interesuje się informatyką, ( nienawidzę infy) Czasem gram w EvE Online. Mieszkam w Chrzanowie (Małopolska, i chyba jestem jedyny brony z tego miasta) Mam już 24 lata, (niestety) (mimo wieku nie jestem jakimś chorym pedo żeby nie było.....) Na co dzień pracuje jako kierowca zawodowy, Uwielbiam MLP, moja ulubiona postać to Luna (widać w avatarze zresztą) oraz derpy, podobają mi się również Arty foxa (w mojej sygnaturze jest jeden.) MLP:FiM zacząłem oglądać 3 miesiące po premierze pierwszego sezonu, oglądnąłem, z ciekawości, po zobaczeniu że coraz to więcej ludzi ma avatary i arty z nimi, i tak mniej więcej stałem się Brony Tak więc, witam i pozdrawiam wszystkich Bronies i Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Raindrops Siemasz EnemyAbound Witamy "A więc interesuje się informatyką, ( nienawidzę infy)" Jako student informatyki, tym bardziej witam. Czasem gram w EvE Online. , masz dobry gust . Dla wszystkich nowych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Hmm, to może i ja coś napisze najwyższy czas, zwłaszcza że już długo tu na tym forum jestem. Witaj. :cydr: tu są też sporo starsi ;-] A więc interesuje się informatyką, ( nienawidzę infy) Czymś konkretniej? studia, profesja, zainteresowania? Czasem gram w EvE Online. Też czasami gram, a właściwie lamie X_X zresztą PLEX prawie po 600kk sic! ISKi na handlu/kopaniu/produkcji zdobyć coraz trudnej, ogólnego zła i piractwa coraz więcej, a czasu na grę coraz mniej i brakuje Bronych! Jakoś nie aktywni są ;-/ na kanale Bronies zwykle 2-3 kolesi. Z kucykowych corpów to chyba żaden nie aktywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Przykro mi EnemyAbound, nie jesteś jedyny Ja też z Chrzanowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Resty Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Mieszkam w Chrzanowie (Małopolska, i chyba jestem jedyny brony z tego miasta) Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo się mylisz... Jeżeli cię interesuje polski fandom kilku bronies z Chrzanowa jest "znanych". A tak w ogóle witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 COś dużo ostatnio nas - młodych ... Ale witam gorąco wszystkich nowych Życzę dobrej zabawy i szybkiego zaklimatyzowania się na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 COś dużo ostatnio nas - młodych ... Ale witam gorąco wszystkich nowych Życzę dobrej zabawy i szybkiego zaklimatyzowania się na forum ^^ Uwierz mi, tych "starszych" też tutaj nie brakuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david722 Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ja również witam wszystkich nowych (cóż, niedawno sam byłem nowy, ale zaczynam się wtapiać w społeczność forum:D ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ja również witam wszystkich nowych (cóż, niedawno sam byłem nowy, ale zaczynam się wtapiać w społeczność forum:D ). Też niedawno byłem nowy .. Półtora miesiąca temu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Przykro mi EnemyAbound, nie jesteś jedyny Ja też z Chrzanowa. w takim razie, jestem w szoku, (pozytywnym ) sugerowałem się tym tematem http://mlppolska.pl/Watek-Gdzie-mieszkamy-Uliczny-asfalt--1259 że tylko ja z Chrzanowa, tak więc witam i pozdrawiam Chrzanów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ja tradycyjnie przywitam wszystkich nowych: Hey hi hello Życzę wam wspaniałej zabawy na forum , które jest SUPER! Mam do wszystkich nowych prośbę : podbijcie Nogalikowi reputacje , bo ładnie prosi o to , a poza tym wita Was wszystkich co dziennie (w tym mnie ) Od razu dodam , że na tym forum szybko się zaklimatyzujecie , ponieważ są tu sami wspaniali ludzie:wrWgR:. Na start daję wam:muffin: lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Witam na forum nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ja również Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkeyDie Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Mam na imię Mikołaj, rocznik 1997. Mieszkam w Pile. Lubię grać w Kalamury, słuchać muzyki, grać i dziewczyny Konto na MLP Polska zrobiłem na V Toruńskim Ponymeet'cie u Adalbertus'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Jodeł, witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Religious Brony Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Heh,jak mogłem dopiero to zauważyć i się tu nie wpisać.Pewnie to wszystko przez te liczne rozmowy na PW nie miałem czasu. Mimo że jestem już długo wpiszę się.Mam na imię Dawid.Moje zainteresowania to przede wszystkim pomoc innym,sprawia mi to największą przyjemność.Mam 16 lat i interesuję się też trochę obrabianiem i edycją zdjęć na Adobe Photoshopie CS6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Religious, Witam ja Ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Witam, witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Hello all Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Religious Brony Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Dziękuje za ciepłe powitanie wam wszystkim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Resty Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Witam, Religious Brony. Szacunek za podejście do religii. Mam nadzieję, że nie jest to tylko czcze pisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ja tu tez siedze dluzsza chwile, ale nie.moge byc gorszy. Nazywam sie Eryk, Piotrkow Tryb. (woj. łudzkie). Interesuje sie informatyka fan mlp prawie od poczatku. Rocznik 1999. 1,78 metra wzrostu . Lubie jablka (jem 8 dziennie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 No to tak, witam wszystkie osoby które jeszcze nie witałem ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się