Geralt of Poland Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Lubię Fluttershy, koty, herbatę w dużych ilościach, [...] i oryginalne soundtracki z gier i filmów. Podobnie jak ja. Jakie soundtracki lubisz najbardziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainSon Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Wojciech, Warszawa, lat niedługo 19, kaleka, artysta... ostatnio zabrałem się za pisanie - co już parę osób pewnie zauważyło. Ciekawi mnie, czemu teraz piszę w tym temacie, ale... kij z tym. Lubię wszelkie gatunki muzyczne, poza reggae... i to chyba najważniejsze, co powinniście o mnie wiedzieć ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Do moich absolutnych faworytów należą soundtracki z Okami, Kingdom Hearts (wszystkie części) i Assassin's Creed (też wszystkie, ale z trójki najbardziej mi odpowiada klimatem). Poza tym... OST z Sherlocka BBC (Blood On The Pavement, aaah ) i Doctora Who też jest świetny. W zasadzie lubię soundtracki z większości serii, z którymi miałem do czynienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkos Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 (edytowany) Jestem Dominik. Jestem Fanem Luny i Chrysalis. Mam 15 lat i interesuje się komputerami i sportem. Słucham Rocka , lubię Metal ale także Hip-Hop i resztę towarzystwa. W Brony jestem od 2 lat. Lubię oglądać horrory i komedię i oczywiście grać w gry. Uwielbiam oglądać seriale w tym np. ( Gra o Tron , Dexter , The Walking Dead ) i parę innych. No i oczywiście MLP. W wolnym czasie czytam książki takie jak ( Metro 2033/Last Light , Zwiadowca , Hobbit itp. ). To chyba wszystko o mnie. Jeżeli ktoś jest gustem podobny z chęcią porozmawiam na Skype albo GG. Edytowano Wrzesień 16, 2013 przez Darkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 W wolnym czasie czytam książki takie jak ( Metro 2033/Last Light , Zwiadowca , Hobbit itp. ). Kiedyś czytałem Zwiadowcę, ale nadeszła szkoła Ale miałem szczęście, bo Hobbit był lekturą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Pony Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Witam...nazywam sie Marian XDDD i lubie grać na komputerze i jestem nie szcześliwy :< https://www.google.pl/search?gs_rn=26&gs_ri=psy-ab&cp=13&gs_id=1o&xhr=t&q=twój+stary+XD&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.52164340,d.Yms&biw=1440&bih=802&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=nnI3UuOGMobdswbW8YG4Bg#facrc=_&imgdii=_&imgrc=ITg7NHBlLRZGfM%3A%3BmTz89DD6saLlkM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.pinger.pl%252Fpgr141%252F44fa37260004590247b71163%252F392lk8.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ftwojastara.pinger.pl%252Fm%252F117688%3B450%3B600 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 jestem nie szcześliwy Niby czemu Maranie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Pony Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 A bo mnie dziewczyna żadna nie chce :<. I mam problemy psychiczne...:< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Pony Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Teletubisie hejo XDDD rjeboł daż pinkpi paj twajlajt smark aple dzek vinjy sracz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McTwister Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Hello everypony nazywam się Damian mam 16 lat jestem z Piaseczna koło Warszawy. moje zainteresowania to ogólnie wszystkie sporty ale najbardziej koszykówka którą trenuje już można powiedzieć zawodowo ,plus do tego lubię grać na kompie w np Amnesie lub w LOLa.jestem jeszcze wiernym widzem THE WALKING DEATH ale najbardziej jak pewnie każdy tutaj kocham MY LITTLE PONY !!! lubię z tego wszystkiego poczynając na serialu po fanfiki i Soundtracki ,jednym słowem podoba mi się co MLP przekazuje do każdego widza od dzieci aż do dorosłych i ta bezbłędna animacja ,dobra kończę po prostu jestem niezwykle zadowolony że mogę podzielić się moimi opiniami z innymi Bronies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 ta bezbłędna animacja żeby ona tak naprawdę była, ja bym stwierdził, że na wysokim poziomie, ale nie bezbłędna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McTwister Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Ulberk wiem że można na pewno trochę błędów tam znaleźć ale nie przyszło mi inne słowo do głowy oraz chciałem wyrazić mój zachwyt nad tym ale masz racje i dzięki za poprawienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Ulberk wiem że można na pewno trochę błędów tam znaleźć ale nie przyszło mi inne słowo do głowy oraz chciałem wyrazić mój zachwyt nad tym ale masz racje i dzięki za poprawienie Zawsze do usług Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrybloomOC Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Mam na imie Wiktoria mieszam za granicą Intersuje sie pisaniem, rysowaniem i takimi tam przed moim laptopem spędzam mniej niż 3 godziny jestem wielką fanką MLP a przedtem poprostu kochałam anime i jestem fanką gier typu multiplayer lub przygodowych C: to na tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 (edytowany) Witam cię.Mam pytanie: O co dokładnie ci chodzi z tym pisaniem?W sensie piszesz opowiadania,czy lubisz "spamować"? Edytowano Październik 1, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faimy Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Ohajo ! Jestem Łukasz, 13 wiosen, mieszkam w woj Łódzkim < nie podam dokładnie gdzie, bo to takie zadupie, że i tak nikt o tym nie wie >, interesuje sie tańcem, muzyką i oczywiście kucykami z MLP FIM Możesz powiedzieć skąd dokładnie, bo też mieszkam na zadupiu w łódzkim Może to gdzieś niedaleko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomusius Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Jestem Tomek, mieszkam w Gdyni, lubię oglądać filmy i seriale, no i oczywiście My little pony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Qrcze, starszyzna mnie ubiegła... Serdecznie chciałbym sie ze wszystkimi przywitać, ja Michaś. (Czemu tak? Nie wiem, spytajcie wszystkich, ale tak mnie zwą, i tak się przyzwyczaiłem...) Jestem z Gdańska, a konkretniej trójmiasta bo w dzień zazwyczaj w Gdyni, po południu w Gdańsku, a resztę czasu różnie, zazwyczaj w promieniu do 100km od naszej wspaniałej konglomeracji. Chętnie powiedziałbym czym się interesuję, ale że wszystkim i niczym ... Toć i tak bywa. Trochę gram na gitarze, nie żebym bardzo umiał, ale lubię (fingerstyle ). Umiem za to dobrze grać na nerwach. Interesuję się też chemią (dobrze, już wychodzę...), biotechnologią (co? no jakoś tak siłą rzeczy)... Odrobinę matmą czy elektroniką, tudzież inny gatunkiem fizyki... Nie, jednak mi przeszło. Nu i fotografią cośniecoś. Mam "pecha" być silnie związanym z francuskim, od dłuższego czasu. Tak dobrych 10 lat, od kl.1 którą kończyłem w Belgii. Aż po obecną maturalną dwujęzyczną z francuskim. Super. Ale nie narzekam Bardzo lubię książki. Mógłbym mieszkać u Twilight wręcz. Chciałbym umieć rysować kucyki, ale nie umiem. Może kiedyś. Wkońcu przygotowanie do matury Ulubiona postać? Trudno powiedzieć... Twilight, za książki, pociąg do wiedzy i bo tak. Rainbow za bycie bezpośrednią, bezkompromisową, i podwójne bo tak. No i jest odwaRZna Fluttershy za to, że jestem do niej podobny, na co dzień do starej Flu,a jak trzeba kogoś ustawić, to do nowej . AJ bo tak, za akcent, upartość. Rarity... Wiadomo Za psy. Też jestem do tego zdolny. Pinkie? Imprezka. Ew. Luna bo ciemność. Ale jakbym miał wybrać to nie wiem. Twi albo Dash. Lubię też Big Wingsa. Żeby trochę podsumować, znamy się z Tomusiusem. Nas też będzie można poznać, jak się przedstawimy jako pewna ekipa... Ale nie uprzedzajmy faktów. Gratuluję wytrwałym. Nie wiem czy chciałem coś jeszcze napisać, ale nawet jeśli to nie pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Dobry wieczór! Nazywam się Bartek, 21 lat, mieszkam w okolicach Bielska-Białej. Gram na gitarze (elektrycznej), komponuję (zbyt duże słowo), piszę opowiadania i wiersze, programuję. Kocham metal (głównie thrash i death), rock progresywny, ale innymi gatunkami nie pogardzę. Ulubionym kucem, nie mogę się zdecydować, ale jest nim chyba Rarcia i Luncia, tak trudno wybrać tą jedyną postać ^^. W wolnych chwilach tworzę (głównie muzykę), uczę się, czytam różności... Ulubiony serial to oczywiście MLP, a filmy to na przykład "Odyseja kosmiczna". Pozdrawiam gorąco wszystkich forumowiczów . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) to i ja w końcu doczekałam się aktywacji konta więc się przywitam jestem z Łodzi, wolę raczej starsze wersje kucyków, ze względu na to, że wychowałam się na nich (nie wiem która dokładnie seria). Z kopytnymi jestem związana na co dzień w wersji realnej (jeździectwo), a poza tym każdą wolną chwilę zajmuje mi rysunek i malarstwo. Edytowano Październik 20, 2013 przez Metka04 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze (też jestem z Łodzi ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Z dobrą zabawą może być różnie, ale dziękuję dużo jest osób z Łodzi? byłabym wstępnie chętna na jakies wyjście na gofra czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vikishy Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Cześć. Jestem Wiktoria. Interesuję sie plastyką, jeźdźiectwem konnym i muzyką. Zaczęłam śpiewać i pisać piosenki, narazie nie wychodzi mi to za dobrze . Od dłuższego czasu zaczęłam interesować się kucykami MLP. Moja ulubienica to Fluttershy, ale pozostałe kucyki też bardzo lubię. Trochę sie rozpisałam jak zawsze. Jeśli macie jakiejś pytania, chętnie na nie odpowiem ;D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Śemka Ale rozpisać się można nawet bardziej A nawet w obie strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Jeśli macie jakiejś pytania, chętnie na nie odpowiem ;D. Skąd jesteś i do jakiej szkoły chodzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się