Skocz do zawartości

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

Wojciech, Warszawa, lat niedługo 19, kaleka, artysta... ostatnio zabrałem się za pisanie - co już parę osób pewnie zauważyło. Ciekawi mnie, czemu teraz piszę w tym temacie, ale... kij z tym.

Lubię wszelkie gatunki muzyczne, poza reggae... i to chyba najważniejsze, co powinniście o mnie wiedzieć ._.

Do moich absolutnych faworytów należą soundtracki z Okami, Kingdom Hearts (wszystkie części) i Assassin's Creed (też wszystkie, ale z trójki najbardziej mi odpowiada klimatem). Poza tym... OST z Sherlocka BBC (Blood On The Pavement, aaah <3) i Doctora Who też jest świetny.

W zasadzie lubię soundtracki z większości serii, z którymi miałem do czynienia.

Jestem Dominik. Jestem Fanem Luny i Chrysalis. Mam 15 lat i interesuje się komputerami i sportem. Słucham Rocka , lubię Metal ale także Hip-Hop i resztę towarzystwa. W Brony jestem od 2 lat. Lubię oglądać horrory i komedię i oczywiście grać w gry. Uwielbiam oglądać seriale w tym np. ( Gra o Tron , Dexter , The Walking Dead ) i parę innych. No i oczywiście MLP. W wolnym czasie czytam książki takie jak ( Metro 2033/Last Light , Zwiadowca , Hobbit itp. ).

To chyba wszystko o mnie. Jeżeli ktoś jest gustem podobny z chęcią porozmawiam na Skype albo GG. 

Edytowano przez Darkos

Witam...nazywam sie Marian XDDD i lubie grać na komputerze i jestem nie szcześliwy :<

https://www.google.pl/search?gs_rn=26&gs_ri=psy-ab&cp=13&gs_id=1o&xhr=t&q=twój+stary+XD&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.52164340,d.Yms&biw=1440&bih=802&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=nnI3UuOGMobdswbW8YG4Bg#facrc=_&imgdii=_&imgrc=ITg7NHBlLRZGfM%3A%3BmTz89DD6saLlkM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.pinger.pl%252Fpgr141%252F44fa37260004590247b71163%252F392lk8.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ftwojastara.pinger.pl%252Fm%252F117688%3B450%3B600

Hello everypony nazywam się Damian mam 16 lat jestem z Piaseczna koło Warszawy.

moje zainteresowania to ogólnie wszystkie sporty ale najbardziej koszykówka którą trenuje już można powiedzieć zawodowo ,plus do tego lubię grać na kompie w np Amnesie lub w LOLa.jestem jeszcze wiernym widzem THE WALKING DEATH ale najbardziej jak pewnie każdy tutaj kocham MY LITTLE PONY !!! lubię z tego wszystkiego poczynając na serialu po fanfiki i Soundtracki ,jednym słowem podoba mi się co MLP przekazuje do każdego widza od dzieci aż do dorosłych i ta bezbłędna animacja ,dobra kończę po prostu jestem niezwykle zadowolony że mogę podzielić się moimi opiniami z innymi Bronies

Mam na imie Wiktoria mieszam za granicą Intersuje sie pisaniem, rysowaniem i takimi tam  przed moim  laptopem spędzam mniej niż 3 godziny jestem wielką fanką MLP  a przedtem poprostu kochałam anime  i jestem fanką gier typu multiplayer lub przygodowych C: to na tyle

Ohajo ! :D

Jestem Łukasz, 13 wiosen, mieszkam w woj Łódzkim < nie podam dokładnie gdzie, bo to takie zadupie, że i tak nikt o tym nie wie >, interesuje sie tańcem, muzyką i oczywiście kucykami z MLP FIM :P

Możesz powiedzieć skąd dokładnie, bo też mieszkam na zadupiu w łódzkim :P Może to gdzieś niedaleko? :P

Qrcze, starszyzna mnie ubiegła...
Serdecznie chciałbym sie ze wszystkimi przywitać, ja Michaś.

(Czemu tak? Nie wiem, spytajcie wszystkich, ale tak mnie zwą, i tak się przyzwyczaiłem...)

Jestem z Gdańska, a konkretniej trójmiasta :D bo w dzień zazwyczaj w Gdyni, po południu w Gdańsku,

a resztę czasu różnie, zazwyczaj w promieniu do 100km od naszej wspaniałej konglomeracji.

Chętnie powiedziałbym czym się interesuję, ale że wszystkim i niczym ... Toć i tak bywa. 

Trochę gram na gitarze, nie żebym bardzo umiał, ale lubię (fingerstyle :D). Umiem za to dobrze grać na nerwach.

Interesuję się też chemią (dobrze, już wychodzę...), biotechnologią (co? no jakoś tak siłą rzeczy)...

Odrobinę matmą czy elektroniką, tudzież inny gatunkiem fizyki... Nie, jednak mi przeszło.

Nu i fotografią cośniecoś.

Mam "pecha" być silnie związanym z francuskim, od dłuższego czasu. Tak dobrych 10 lat, od kl.1 którą kończyłem w Belgii.
Aż po obecną maturalną dwujęzyczną z francuskim. Super. Ale nie narzekam ;)

Bardzo lubię książki. Mógłbym mieszkać u Twilight wręcz. 

Chciałbym umieć rysować kucyki, ale nie umiem. Może kiedyś. Wkońcu przygotowanie do matury  :ming:  

Ulubiona postać? Trudno powiedzieć...

Twilight, za książki, pociąg do wiedzy i bo tak.

Rainbow za bycie bezpośrednią, bezkompromisową, i podwójne bo tak. No i jest odwaRZna ;)

Fluttershy za to, że jestem do niej podobny, na co dzień do starej Flu,a jak trzeba kogoś ustawić, to do nowej :D .

AJ bo tak, za akcent, upartość.

Rarity... Wiadomo :D Za psy. Też jestem do tego zdolny.

Pinkie? Imprezka.

Ew. Luna bo ciemność.

Ale jakbym miał wybrać to nie wiem. Twi albo Dash.

Lubię też Big Wingsa.

Żeby trochę podsumować, znamy się z Tomusiusem. Nas też będzie można poznać, jak się przedstawimy jako pewna ekipa...

Ale nie uprzedzajmy faktów.

Gratuluję wytrwałym. Nie wiem czy chciałem coś jeszcze napisać, ale nawet jeśli to nie pamiętam.

Dobry wieczór!

Nazywam się Bartek, 21 lat, mieszkam w okolicach Bielska-Białej. Gram na gitarze (elektrycznej), komponuję (zbyt duże słowo), piszę opowiadania i wiersze, programuję. Kocham metal (głównie thrash i death), rock progresywny, ale innymi gatunkami nie pogardzę. Ulubionym kucem, nie mogę się zdecydować, ale jest nim chyba Rarcia i Luncia, tak trudno wybrać tą jedyną postać ^^. W wolnych chwilach tworzę (głównie muzykę), uczę się, czytam różności... Ulubiony serial to oczywiście MLP, a filmy to na przykład "Odyseja kosmiczna".
Pozdrawiam gorąco wszystkich forumowiczów  :rarityexcited: .

to i ja :) w końcu doczekałam się aktywacji konta więc się przywitam :) jestem z Łodzi, wolę raczej starsze wersje kucyków, ze względu na to, że wychowałam się na nich (nie wiem która dokładnie seria). Z kopytnymi jestem związana na co dzień w wersji realnej (jeździectwo), a poza tym każdą wolną chwilę zajmuje mi rysunek i malarstwo. 

Edytowano przez Metka04

Cześć. Jestem Wiktoria. Interesuję sie plastyką, jeźdźiectwem konnym i muzyką. Zaczęłam śpiewać i pisać piosenki, narazie nie wychodzi mi to za dobrze :P. Od dłuższego czasu zaczęłam interesować się kucykami MLP. Moja ulubienica to Fluttershy, ale pozostałe kucyki też bardzo lubię. Trochę sie rozpisałam jak zawsze. Jeśli macie jakiejś pytania, chętnie na nie odpowiem ;D.

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...