Morning Crash Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Qrcze, starszyzna mnie ubiegła... Serdecznie chciałbym sie ze wszystkimi przywitać, ja Michaś. (Czemu tak? Nie wiem, spytajcie wszystkich, ale tak mnie zwą, i tak się przyzwyczaiłem...) Jestem z Gdańska, a konkretniej trójmiasta bo w dzień zazwyczaj w Gdyni, po południu w Gdańsku, a resztę czasu różnie, zazwyczaj w promieniu do 100km od naszej wspaniałej konglomeracji. Chętnie powiedziałbym czym się interesuję, ale że wszystkim i niczym ... Toć i tak bywa. Trochę gram na gitarze, nie żebym bardzo umiał, ale lubię (fingerstyle ). Umiem za to dobrze grać na nerwach. Interesuję się też chemią (dobrze, już wychodzę...), biotechnologią (co? no jakoś tak siłą rzeczy)... Odrobinę matmą czy elektroniką, tudzież inny gatunkiem fizyki... Nie, jednak mi przeszło. Nu i fotografią cośniecoś. Mam "pecha" być silnie związanym z francuskim, od dłuższego czasu. Tak dobrych 10 lat, od kl.1 którą kończyłem w Belgii. Aż po obecną maturalną dwujęzyczną z francuskim. Super. Ale nie narzekam Bardzo lubię książki. Mógłbym mieszkać u Twilight wręcz. Chciałbym umieć rysować kucyki, ale nie umiem. Może kiedyś. Wkońcu przygotowanie do matury Ulubiona postać? Trudno powiedzieć... Twilight, za książki, pociąg do wiedzy i bo tak. Rainbow za bycie bezpośrednią, bezkompromisową, i podwójne bo tak. No i jest odwaRZna Fluttershy za to, że jestem do niej podobny, na co dzień do starej Flu,a jak trzeba kogoś ustawić, to do nowej . AJ bo tak, za akcent, upartość. Rarity... Wiadomo Za psy. Też jestem do tego zdolny. Pinkie? Imprezka. Ew. Luna bo ciemność. Ale jakbym miał wybrać to nie wiem. Twi albo Dash. Lubię też Big Wingsa. Żeby trochę podsumować, znamy się z Tomusiusem. Nas też będzie można poznać, jak się przedstawimy jako pewna ekipa... Ale nie uprzedzajmy faktów. Gratuluję wytrwałym. Nie wiem czy chciałem coś jeszcze napisać, ale nawet jeśli to nie pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Dobry wieczór! Nazywam się Bartek, 21 lat, mieszkam w okolicach Bielska-Białej. Gram na gitarze (elektrycznej), komponuję (zbyt duże słowo), piszę opowiadania i wiersze, programuję. Kocham metal (głównie thrash i death), rock progresywny, ale innymi gatunkami nie pogardzę. Ulubionym kucem, nie mogę się zdecydować, ale jest nim chyba Rarcia i Luncia, tak trudno wybrać tą jedyną postać ^^. W wolnych chwilach tworzę (głównie muzykę), uczę się, czytam różności... Ulubiony serial to oczywiście MLP, a filmy to na przykład "Odyseja kosmiczna". Pozdrawiam gorąco wszystkich forumowiczów . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) to i ja w końcu doczekałam się aktywacji konta więc się przywitam jestem z Łodzi, wolę raczej starsze wersje kucyków, ze względu na to, że wychowałam się na nich (nie wiem która dokładnie seria). Z kopytnymi jestem związana na co dzień w wersji realnej (jeździectwo), a poza tym każdą wolną chwilę zajmuje mi rysunek i malarstwo. Edytowano Październik 20, 2013 przez Metka04 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze (też jestem z Łodzi ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Z dobrą zabawą może być różnie, ale dziękuję dużo jest osób z Łodzi? byłabym wstępnie chętna na jakies wyjście na gofra czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vikishy Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Cześć. Jestem Wiktoria. Interesuję sie plastyką, jeźdźiectwem konnym i muzyką. Zaczęłam śpiewać i pisać piosenki, narazie nie wychodzi mi to za dobrze . Od dłuższego czasu zaczęłam interesować się kucykami MLP. Moja ulubienica to Fluttershy, ale pozostałe kucyki też bardzo lubię. Trochę sie rozpisałam jak zawsze. Jeśli macie jakiejś pytania, chętnie na nie odpowiem ;D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Śemka Ale rozpisać się można nawet bardziej A nawet w obie strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Jeśli macie jakiejś pytania, chętnie na nie odpowiem ;D. Skąd jesteś i do jakiej szkoły chodzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 (edytowany) Skąd jesteś i do jakiej szkoły chodzisz? Do mojej, Yargolku, to moja najlepsza przyjaciółka xD Poza tym, MOLESTIA!, chyba o adres i szkołę się nie pyta, prawda...? ...Ja chętnie odpowiem, wiem wszystko. Edytowano Październik 22, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Do mojej, Yargolku, to moja najlepsza przyjaciółka xD Poza tym, MOLESTIA!, chyba o adres i szkołę się nie pyta, prawda...? ...Ja chętnie odpowiem, wiem wszystko. Asia taka pomocna, ratuje koleżankę przed Yargolem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 (edytowany) Asia taka pomocna, ratuje koleżankę przed Yargolem Zamknij się, nie strasz mi przyjaciół xD Żeby offtopu nie było - witam wszystkich jeszcze raz, jesztem Asia. Regentuję u Applejack, miło poznać, miśki. Edytowano Październik 22, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Cześć Asiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Cześć Asiu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 (edytowany) Cześć, cześć Chcecie coś o mnie wiedzieć? Pytajcie, przecież jestem tak nooowa... xD Edytowano Październik 22, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Czemu kochasz Niekrytego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Czemu kochasz Niekrytego? Coo...? Wcale nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vikishy Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Heh, prawda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDashie Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Mam na imię Agnieszka ;-; Interesuję się typowo NIE dziewczyńskimi sprawami. Mam kręcone włosy i pewnie przez to jestem zakręcona. Mój ulubiony kucyk to Pinkie i ewentualnie Rainbow Dash. No i może AJ. Mieszkam w małopolsce. Właśnie straciłam przyjaciółkę i... no wiecie, trochę źle się z tym czuję... Ale jakoś sobie radzę uśmiechem (Never Stop Smiling). W mojej klasie są same osoby, które albo nienawidzą kucykow, albo lubią je, ale nikt o tym nie wie. I jeszcze jest jedna koleżanka, która lubi kucyki, ale za to jest dziwna i zachowuje się jak małe dziecko i na dodatek zawsze ma spocone i śmierdzące ręce. W każdym razie... Nawet lubię niektóre koleżanki z mojej klasy ^^ A przedewszystkim lubię MLP. Potrafię grać na organach (właśnie uczę się Gypsy Bard). Fandubuję piosenki kucykowe i komiks Vocational Death Cruise razem z Luną Mae Snow. Na YouTubie nazywam się NPNZ184 (subkujcie! ^^). To tyle, jak sobie przypomnę coś więcej o mnie to dopiszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 (edytowany) Nazywam sie Nikolas rocznik 97 mieszkam w Lubartowie woj.Lubelskie (chociaz aktualnie Usa , Chicago , IL ale tylko na kilka lat ) Slucham , wlasciwie to wszystkiego Od Metalu , Rocka przez Reggae , techno , pop , HipHop , rap itd skucham to co mi sie podoba Czesto grywam na xboxie na kopie rzadziej ze wzgledu ze go tutaj nie mam Uwielbiam MLP:FIM a moja faworytka jest Rd bo mamy troche wspolnych cech i zaje wyglada Interesuje sie sztukami walki (tylko interesuje bo zadnego nie uprawia chociaz znam 2 chwyty ^^ ) II wojna swiatowa , Latami 30,40 , Komputerami i troche rysuje . To na tyle chyba Edytowano Październik 30, 2013 przez Wilczuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Nazywam sie Nikolas rocznik 98 mieszkam w Lubartowie woj.Lubelskie (chociaz aktualnie Usa , Chicago , IL ale tylko na kilka lat ) Slucham , wlasciwie to wszystkiego Od Metalu , Rocka przez Reggae , techno , pop , HipHop , rap itd skucham to co mi sie podoba Czesto grywam na xboxie na kopie rzadziej ze wzgledu ze go tutaj nie mam Uwielbiam MLP:FIM a moja faworytka jest Rd bo mamy troche wspolnych cech i zaje wyglada Interesuje sie sztukami walki (tylko interesuje bo zadnego nie uprawia chociaz znam 2 chwyty ^^ ) II wojna swiatowa , Latami 30,40 , Komputerami i troche rysuje . To na tyle chyba Zasadniczo nie słucha się hip hopu (bo nie jest to gatunek muzyczny) tylko rapu. Niepokoi mnie wymienienie obok siebie tych dwóch rzeczy i jak je interpretujesz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Zasadniczo nie słucha się hip hopu (bo nie jest to gatunek muzyczny) tylko rapu. Niepokoi mnie wymienienie obok siebie tych dwóch rzeczy i jak je interpretujesz. Nie slucham tego gatunku zbyt duzo ale racja troche to nie ma sensu Rap to muzyka , hip hop to kultura . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Nie slucham tego gatunku zbyt duzo ale racja troche to nie ma sensu Rap to muzyka , hip hop to kultura . Dokładnie tak Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 To je wcześnie też cos napiszę Jestem Madzia i mam 13 lat. Jestem ze Śląska i bardzo lubię MLP, interesuję się też rysowaniem i muzyką, a moją ulubioną postacią jest Twili :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 To je wcześnie też cos napiszę Jestem Madzia i mam 13 lat. Jestem ze Śląska i bardzo lubię MLP, interesuję się też rysowaniem i muzyką, a moją ulubioną postacią jest Twili :3 Cześć Madzia. Ładny rysunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Cześć Madzia. Ładny rysunek. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się