Kruczek Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 (edited) Plakaty zaczęły się pojawiać wszędzie, były porozklejane po budynkach, sprawnie przybite do drzewa, parę z nich unosiło się nawet wśród chmur podniebnego Cloudsdale. Jednak na drzwiach zwykłej przyczepy, w której mieszkała niezwykła czarodziejka, plakat był troszkę inny. Starannie wyeksponowany, opatrzony prostym napisem "Fani Wielkiej I Potężnej Trixie!". Obok unosił się czarny marker, którym zaciekawione kucyki mogły podpisywać się na plakacie. Unosił się w powietrzu za sprawą magicznej sztuczki, którą lokatorka przyczepy znalazła kiedyś w zakurzonym poradniku samego Hoofdiniego! W tym temacie możecie prosić o wpis na listę fanów Trixie. Wasz nick znajdzie się na liście poniżej oraz zostanie naniesiony na plakat, który co jakiś czas będzie uzupełniany o nowe podpisy. 1. @Kruczek 2. @Pixelator 3. @Poszukiwacz15 4. @WhiteHood 5. @Bertram Quist 6. @Bartulo 7. @Princess Caela Edited April 20, 2017 by Kruczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixelator Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 A więc proszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz15 Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Mnie też wpiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteHood Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 I ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertram Quist Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Chętnie i ja dołączę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartulo Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Z chęcią dołączę do listy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess Caela Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Dopisać i mnie proszę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 *podnosi łapkę* To i ja się zgłaszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkbloodpony Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Dopisz mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardkorowy Kucu Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Uprzejmie proszę o dopisanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinram Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Wpiszcie mnie do listy pażausta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polineks Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 TEACUP! TEACUP Wpiszcie mnie! TEACUP! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Księżniczka Luna. Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Nigdy wam drogie kucyki nie mówiłam, ale... Bardzo mi się podobają występy tej oto iluzjonistki. *rumieni się* Można powiedzieć, że jestem jej... Uhm, fanką. Można mnie wpisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starlight Sparkle Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Zgłaszam się... proszę o dopisanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Bardzo proszę mnie dopisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayski Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Wielki i potężny Jayski (nie tak potężny jak Trixie) prośi o dołączenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncommon_Nick Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barrfind V. Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Jasne, lubię Trixie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubas18 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Dopiszcie mnie do listy fanów Wielkiej i Potężnej Trixie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Proszę o dopisanie do fanów Wielkiej i Potężnej Trixie.Chyba opiekun działu Wielkiej i Potężnej Trixie który stworzył tą listę chyba zapomniał o forum bo aktywny był 17 maja więc chyba nikt nie zostanie już dopisany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts